Ben kötü bir anneyim ….

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Merhaba . Gece vakti yine ruhum sancıyor.. bir depremden sonra evimiz yıkıldı dört aydır sağda solda kalıyoruz ben kendimi toparlayamıyorjm .. kendı anne babam sıfır destek hatta ölmediğim için beni suçluyor gibi bişeyler babamın iki lafından biri Allah belanı versin.. her neyse .. bugün artk tahammül edemedim ve Allah senin belanı versin dedim babam olacak pisliğe.. daha benden ne istiyorsun bi arabanın altına atayım kendimi kurtulun dedim .. annem zaten ağzımı açsam suçluyor nefes alsam suçluyum ama bu hep böyleydi .. öğretmenim onlara asla bir yüküm olmadı ama erkek evlatlarına adeta tapıyor ve ben doğunca babam anneme doğura doğura kız s..çtın gibi şeyler söylüyor yani baştan defolusunuz. Her neyse kızım , annemlerle olan tüm kavgayı gördü duydu kendimi atayım öleyim kurtulun dememi duydu .. kendımı çok kötü hissediyorum Allah gerçekten benim belamı versin kuzum için çok üzülüyorum ne şanssız bir çocuk ki annesi ben .. ağlıyorum yine kendımı alamıyorum ne kadar güçsüzüm .. psikolog demeyin denedim ve kızım asla o kadar konuşacak süre vermiyor durmuyor bırakabileceğim de kimse yok .. bende çıkamıyorum .. benim annem kötü bir anneydi maalesef benim kızımın da annesi kötü ….. bugüne kadar üstüne titrediğim çocuk bunları yaşıyor ve ben tükenmiş hissediyorum…

Eşiniz neredr kalıyor şuan? Onun yanına gidemez misiniz

Aileniz kötü olabilir, siz neden kötü olasınız? Kızınızı ihmal mi ediyorsunuz, beslemiyor musunuz, dövüyor musunuz, sevmiyor musunuz? Bunları yapmıyorsanız kendinizi suçlamayın lütfen, bırakın aileniz ne derse desin, siz kızınıza sarılın kokusunu içinize çekin

Teşekkür ederim….
Aramasam da arıyorlar nankör evlat vs diye annem başlıyor bu sefer işte şuram ağrıdo ben kanserim kesin vs vs canımdan bezdim bilmiyorum depremde ölsem daha mı iyiydi . Anne bak yapma zorlama psikolojim iyi değil diyorum çeyrek milyon insan öldü şımarıksın sen diyor ne psikolojisi diyor

çok üzüldüm sorun sizde değil ailenizde...pes etmeyin ne olur..eşiniz vardı szin hatta o kurtarmıştı sizi galiba enkazdan...boşanma aşamasında idiniz...ona ne oldu?

Asla yapmıyorum bunları . Cevap vereyim
Hala yemeklerini özenle hazırlıyorum her fırsatta onu çok sevdiğimi söylüyorum o da sürekli sen dünyanın en iyi annesinin diyor ama bugün o kavgalara şahit etmek beni mahvetti uyuyamıyorum ağlamaktan ….. düşünmekten …. Görmemesi gereken şeyler gördü ve duydu .. annesi kendimi arabanın altına atayım dedi ya Allah beni kahretsin ..

Açmayın telefonlarını siz evladınız için iyi olmalısınız madem nankör evladım bir süre uzak duralım deyin görüşmeyelim degil de biraz uzak duralım tabirini kullanın fazla tepenize binmisler evlada beddua okumak nedir ne kötülüğünüzü görmüşler sizin ki insan torununun başında olsun diye beddua etmez yine etmez

çok üzüldüm sorun sizde değil ailenizde...pes etmeyin ne olur..eşiniz vardı szin hatta o kurtarmıştı sizi galiba enkazdan...boşanma aşamasında idiniz...ona ne oldu?
O Farklı bir konu . Her defasında ben asıl derdimi anlatmaya çalışıyorum ama konu hep oraya çevriliyor . Şu anda sorunum Farklı , lütfen .. konunun değişmesi bana yardımcı olmuyor ..

Ay beddua etme kendine abartma üzüldüm sinirlendim söyledim diye anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…