Ben kötü bir anneyim ….

Ben sana ne yaptım da bana beddua ediyorsun sen dedim patladım. Sen beni kerhaneden mi çıkardın kocaya mu kaçtım ben sana ne yaptım da bana beddua ediyorsun sen dedim .. Allah yine belanı versin dedi bende Allah senin belanı versin dedim

Tamam bir cinnet anı yaşamışsınız, zor bir dönemden geçiyorsunuz. Kendinizi suçlamayı bırakın, devamlı yetersizlik hissi içinde olmanız ne sizin için sağlıklı ne de çocuğunuz için…. Bugün yanlış konuştunuz diye çocuğunuz travma yaşamaz. Devamı gelmesin yeter ki, sistematik olmasın. İnşallah tez vakitte kötü günleri geride bırakırsınız…

Ben tam olarak kendinizi neden kötü anne ilan ettiniz anlamadim. Cok büyük travma yasadiniz, ailenizden destek görmüyorsunuz tam tersi ve sinirleriniz yipranmis. Evet kizinizin bunlari duymasi kötü olmus, ama olanlari onunla uygun bir vakit konusabilirsiniz. Robot degilsiniz ki. Niye kendinizi sucluyorsunuz

Kontrolü kaybetmemem gerekirdi .. onlar beni ne kadar zorlarsa zorlasın kızımı dusunmeliydim .. bugün gördüklerini belki hiç unutmayacak …

Konunun özü oradan geliyor gibi
Konunun özü öz anne ve babası aslında.
Konu sahibi 30 yaşında diyelim 30 senedir böylelermiş.
Hep kösteklermiş işte.
Konu sahibi şu an zor olabilir depremzede olduğunuz için ama bence telefonlarına bile çıkmayı bıraksanız en iyisi.
Sizin aileniz şu an kızınız boşverin diğerlerini.
Kendi değersizliklerinde boğulsunlar.
Siz anneniz gibi bir anne değilsiniz.

Bakın tekrar yazayım . Konum bu değil . Derdim bu değil . Derdim başka ..
Tekrar yazıyorum diye belirtmene gerek yok çünkü diğer yorumlar benle aynı zamanlarda yazıldığı için diğer yorumları da cevapları da okumadım. Ailenin evinde mutsuz olduğun için böyle Bi soru sordum. Geçen ki konunda da böyle gergin cevaplar verdin belki farkında değilsindir ama ailene de bu şekilde davranıyor olabilirsin. En iyisi konularına yazmamak. Hayatta başarılar.

Ailenizle birlikte mi yaşıyorsunuz? Birikiminiz var mı? Öğretmen olduğunuzu söylemişsiniz şu anda çalışıyor musunuz? Ailenizle birlikte yaşıyorsanız şartlarınızı zorlayıp, kızınız ve kendiniz için bir ev kurmaktan başka çözüm aklıma gelmiyor benim.

Onlarla kalmıyorum zaten başka bir evde kızımla kalıyorum . Bi zararım da yok ama yetmiyor . Ancak ölsem rahatlarlar inanın .

Yok zaten başka evde kalıyorum kızımla. Onlardan maddi hiç bi talebim olmadı zayen vermezler de . Babam herseyimi oğluma bırakıcam diye geziyor annem de tam bir erkek tapar..

Onlarla kalmıyorum zaten başka bir evde kızımla kalıyorum . Bi zararım da yok ama yetmiyor . Ancak ölsem rahatlarlar inanın .
Ben depremden dolayı birlikte yaşıyorsunuz sandım. O zaman görüşmeyin, kesin tamamen iletişimi. Sizi ölmediğiniz için suçlu hissettirecek baba olmaz olsun hayatınızda.

Yok zaten başka evde kalıyorum kızımla. Onlardan maddi hiç bi talebim olmadı zayen vermezler de . Babam herseyimi oğluma bırakıcam diye geziyor annem de tam bir erkek tapar..
O halde görüşmemek en iyisi bence. Destek olmadıkları gibi sizin ve çocuğunuzun da psikolojisini bozuyorlar. Hiç vicdan yapacak bir durum da yok. Kendinize ve çocuğunuza odaklanın boşverin.

O zaman da hain nankör evlat .. işte ben kansermişim de bilmem ne de . Babam ayağım ağrıyor diyor öbürü de ben kanserim sen 65 ysında yaşlı ana babanı aramıyorsun diyor bugün annem .. dedim ki psikolojik olarak iyi değilim anlamaya çalış . Çeyrek milyon insan öldü sen şımarıksın ne psikolojisi dedi bana .. daha önce de kızım doğduğunda bir saat uyumak istemiştim bakar mısın demiştim beni 20. Dakikada dürterek uyandırıp şu kadar küçük çocuğu olan kadın yatar mıymıs kalk kara domuz diyerek kaldırmıştı .. onu asla unutamam . yarım saat markete gitmeye kalksam arar hemen gel şu bebene bak derdi .. onun gibi bi sürü şey işte ..

Altı korktu bide çok kötü bir anneyim inanın depremden önce asla böyle değildi kontrolü kaybettim hayatımın ama çok üzgünüm ona bunları yaşattım
Kızınız küçükmüş söylediklerinizi idrak etmemiştir sizin duygularınızı hissedip uzulup korkmuştum.. Soyledikleriniz için uzulmeyin kizinizla konusun açıklayın, mutlu olacağınız etkinlikler yapın...anne babanıza telefonda dahi gorusmeyin mecburi görüşseniz bile söylediklerini duymazdan gelin kısa cevaplar verip onları onemsemediginizi hissettirin

Eski mesajlarınızı okudum bakın kendi aileniz böyle yapıyorken eşinizin ailesine fazla tepki göstermişsiniz keşke kendi aileniz de aramasa da bari beddua etmezlerdi. Eş ailesini çok kafaya taktığınız için fazla yıpratmışsınız kendinizi eşinizle aranız bile bozulma noktasına gelmiş davranışlarınıza özen göstermez iseniz çocuğunuz da çok etkilenecek konu eş değil diyorsunuz ama kusura bakmayın konu aileniz de değil konu şuan 6 yaşında kızınız eğer kv kayinpeder dışında eşiniz ile başka bir sorun yok ise evladınız için lütfen ortak noktayı bulmanızı temenni ediyorum okuduklarimdan iyi bir insan olduğunuzu anlıyorum fakat gereksiz kişiliklere fazla anlam yüklemişsiniz. Kayinvalide size kötü sözler söyledi ise mesafe koyarsınız olur biter hal böyleyken bakın kendi anneniz kanınızdan olan insan neler diyor değil mi üstelik kayınpeder aramış da sizi aramasa aramazdi valla aramıcak olan evladın zoruyla da aramaz.

Olur, her evde, her ailede maalesef ki çocuklar bazen gormemeleri gereken seyleri gorurler, duyarlar, keske olmasa ama olur, hala kendinize beddua ediyorsunuz bakın yapmayın, dua kapınızın ne zaman açık olacaginizi bilemezsiniz, sizin basiniza birsey gelse cocugunuz üzülmez mi? Ailenizle ayrı evlerde yaşıyormuşsunuz, onlar yaşayacaklarını yaşamışlar, siz artik kendinize ve alt soyunuza odaklanın, üst soyunuzun madem orası burası ağrıyormuşsun dertlerini oğullarına anlatsınlar, bencil olmak zorundasınız kızınız ve kendiniz için, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…