- 10 Ocak 2017
- 29
- 8
- 6
- 36
- Konu Sahibi Nartanesi46
.Arkadaslar ben insanlar tarafindan elestirilmekten cok yoruldum artik. Benim oglum yemeyen ve cok sik hasta olan bir cocuk.Kendi annem cocuk zayif neden bakmiyosun neden yedirmiyosun der. Halbuki o benim cnm ben istermiyim sabaha kadar basinda ben bekliyorum .esim asgari ucret alir maasindan sadece cocugun masraflari dahil 500,600 harcarim neden bu kadar harciyosun diye basimin etini yer cocuk hasta desem etmeseydin der kayinvalidem elin gelini sole elin gelini bole der devamli laf vurur. Sonrada benim akrabam x varya oda senin laf soyleyince hic seslenmez diyor. Ya saygi ne zamandan beri saflik oldu. O kadar cok elestiriyorlar ki artik ben kotu bi insanmiyim bu kadar cabaliyorum neden hicbir ise yaramiyor diye dusunmeye basladim insanlarla ugrasmaktan artik yasama istegim bitti .esim cocugu neden goturuyosun diye kavga eder evde bak der ailem tam tersini soyler hakaret eder ben kimseye karismiyorum insanlar bana yardimci olmak yerine hayatimi zorlastiriyorlar oglum olmasa basimi alip gitmistim coktan...