- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.475
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Beni kötü biriymişim gibi hissettiriyor kızarken verdiği tepkilerden benim bencil olduğumu söylüyor.Bu ne yahu çekilmez böyle memnuniyetsiz biri.
Çok titizse kendi yapsın.
Başlıkla, paylaşım ne alaka dedirtiyor. Kötü olan siz misiniz yoksa eşiniz mi?
Yardım ediyor misafit geleceği zamanlar vs., merdivenleri vs siler, toz moz alır ama o da sık sık değil.Erkek ev işine yardım etmiyorsa karışamaz net cizgini çek hizmetçi değil evin hanımı olduğunu hissetir..seni anlıyorum çünkü benim bir arkadaşımin eside böyle herşey düzen içinde bazen yapmak istemiyorum o zaman da olay oluyor dedi ben de öyleyse koy kapıya ben kimseye bosan demem ama kendi evimin içinde beni huzursuz eden tetikleyici unsur bırakma.. ya kadın tutsun düzenini sağlasın ya da senin işine karışmasına izin verme dedim bu tavsiyem onda ise yaramadı hep tetikte yaşıyor demek ki onun Sabri varmış diyorum ve belki sende işe yarar diyorum
Kuşlar camları pisletiyormuş kendisi silmek zorunda kalıyormuş o yüzden istemiyormuş beslememi. Ama benşmde kolum yetişmiyor mermer çok uzun camın dışına çıkarsam da düşerim yani.Hayvanların beslenmesine karşı olan bir insanda en ufak bir vicdan kırıntısı olduğuna inanmam ben, güvenmem de.
Gerçekten çekilecek tarafı olduğunu düşünmüyorum. ben okurken sıkıldım.
Bir de 'ben kötü biri miyim' diye soruyorsunuz
Siz kimsenin kölesi, hizmetçisi değilsiniz.
Siz ailecek hayvanları sevmiyorsunuz, size göre sadece insanlat beslenmeli vs dediğimde bi sen hayvanları seviyorsun zaten bi sen hayvan seversin senden başka düşünen yok filan diyor. Neymiş kendisi de seviyormış ama biz hayvan sevgisini abartıyormuşuz insanlara o kadat değer vermiyormuşuz vs vs.Sokaktaki sessiz, sevgi dolu pati dostlarımıza bile diyecek bir şey bulmuş. Vicdanı o kadar yok ki "besleme" diyebiliyor. Hayvan sevmeyen insan nasıl sevsin ki?
Kuşlar camları pisletiyormuş kendisi silmek zorunda kalıyormuş o yüzden istemiyormuş beslememi. Ama benşmde kolum yetişmiyor mermer çok uzun camın dışına çıkarsam da düşerim yani.
Siz ailecek hayvanları sevmiyorsunuz, size göre sadece insanlat beslenmeli vs dediğimde bi sen hayvanları seviyorsun zaten bi sen hayvan seversin senden başka düşünen yok filan diyor. Neymiş kendisi de seviyormış ama biz hayvan sevgisini abartıyormuşuz insanlara o kadat değer vermiyormuşuz vs vs.
Siz ailecek hayvanları sevmiyorsunuz, size göre sadece insanlat beslenmeli vs dediğimde bi sen hayvanları seviyorsun zaten bi sen hayvan seversin senden başka düşünen yok filan diyor. Neymiş kendisi de seviyormış ama biz hayvan sevgisini abartıyormuşuz insanlara o kadat değer vermiyormuşuz vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?