Ben kötü birisi miyim?

Kadın yalnızca eşiyle tartıştığında mutsuz oluyor. Çocuğu hastalandığında biz ondan daha çok üzülüp mutsuz oluyoruz resmen kızı hastalandığında me yapayım üşütmeseydin ben dikkat et demiştim dedi mesela yani kadın bir tek eşinin parasını kaybedecek diye mutsuz oluyor bende başka bir zaman mutsuzluk yaşadığı nı görmediğim için sanırım bu denk geliyor. Ama dikkat edeceğim. Kırmadan yorum yaptığınız için teşekkür ederim

Herkes te nirvanaya ulasmıs .Nefsini atmış evliya mübarek .
Siz de normal birisiniz .O kisiden nefret ediyorsunuz sebep bu
Ya yorum için teşekkür ederim o kadar kötü yorumlar geldi ki bir an harbi oturup ağlayacaktım çok kötüyüm diye tamam sevinmemeliyim ama çokta kötü olduğumu düşünmemiştim. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Normalde böyle birisi değilim dediğim halde inanmıyorum diyerek bile eleştiri aldım şey oldum resmen ama iyiyim şuanda. Öyle yapacağım laf söylediğinde surat asmaktansa duymayacağım ya da çok seviyesiz bir söz değilse karşılığını vereceğim . Belki işim biraz soğur.

Yok yahu bunu soruyorsan bence kotu biri degilsindir. Uzme kendini dönemsel olarak olur ara ara. Burda ben dahil hic kimse hayatınin bir yerin de oh olsun dememis midir sence ?
Oh ya valla rahatladım ben ne iğrenç bir insanım demeye başlamıştım resmen öyle yorumlar geldi ki. Hatta içimden dediğiniz söz geçti herhalde bir tek ben oh olsun diyorum

O zaman bu yorumları takmasam iyi olacak çünkü sorduğumdan beri ben ne iğrenç bir insanım dedim bir tek bende böyle düşünürüm diyen kişiler şimdi görmeye başladım ki yalnız ben değilim normal bir durum diyebiliyorum şuanda. Teşekkür ederim

ben bazılarının öyle düşünmeseler bile sırf can sıkmak can yakmak için tersine savunmaya geçtiklerini düşünüyorum ... ah etmeyen yada ohh çekmeyen insan olmaz yahu kimi kandırıyorlar

Yani, şimdi, şey, kem kum... Ne yazsam yorumla sam bılemedım.. Dinen olmaması gereken bir durum...ne olursa olsun sevınmemelıyız . Lakın bendeki gorumce görmeyeyim omrumce lerdenım

ben bazılarının öyle düşünmeseler bile sırf can sıkmak can yakmak için tersine savunmaya geçtiklerini düşünüyorum ... ah etmeyen yada ohh çekmeyen insan olmaz yahu kimi kandırıyorlar
Kesinlikle size katılıyorum kesinlikle hayatından kim kızıpta oh oldu demedi ki yani içim rahatladı ya valla sağol

Yani, şimdi, şey, kem kum... Ne yazsam yorumla sam bılemedım.. Dinen olmaması gereken bir durum...ne olursa olsun sevınmemelıyız . Lakın bendeki gorumce görmeyeyim omrumce lerdenım
Kesinlikle ömrümce görmesem buna da ne oldu demem ama içimi soğuyacağım ya inşallah olacak yani

Bence gorumcenizin cok kotu bir espri anlayisi var. O size oyle seyler diyerek takiliyormus, o yuzden yesil cam falan geyigi cevirmis. Erkekler birbirlerine cok laf sokarlar bu sekilde ama kadinlar birbirlerini siklikla yanlis anladigi icin boyle durduk yere kinlenebiliyorlar. Siz hem gorumcenizin esprilerini tamamen kotu niyetli yorumlayip bir de mutsuzluguna seviniyorsaniz bence bu sizi cok iyi birisi yapmaz. Benim nefret ettigim, her gun icten ice kufrettigim kisiler (is arkadasi) var, ama baslarina en ufak kotu bir sey geldigini duydugum zaman, birisi laf soktugunda ya da rezil olduklari zaman uzuluyorum. Onlardan nefret etmemin sebebi de bir kac sinir bozucu laf degil gercekten yaptiklari ve hayatimin akisini kotu etkileyen seyler. Ben onlara olan kinimi cok buyuk psikolojik sorun olarak gorurken, sizin gorumcenize olan bu tutumunuz cok daha endise verici. Size bir daha fakirlikle alakali laf soktugu zaman 1) buna alindiginizi soyleyebilirsiniz, 2) siz de onun baska bir seyiyle dalga gecebilirsiniz esprili bir sekilde ama.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Karşımdaki kişinin söyledikleri sadece o yazdığım değil yorumlar arasında var yaptıkları bana beni mahveden şeyler eşime yıllar sonra anlattığımda yuh içinde nasıl tuttun neden sustun vs birçok şey söyleyip şaşırmıştı beni günlerce çok üzen şeylerdi nikah masasında en mutlu anımda bile aklımda acabalar oluşturdu mesela daha o kadar şey var ki ama biliyorum bu birisinin mutsuzluğuna sevinmemi gerektirmez. Bunun farkındayım ama burada yorum tapan çoğu kişi gibi benim bir an yaşayıp sonradan çok pişman olduğum duyguyu sizde çok uzun yaşıyorum gibi düşünmüşsünüz yorum için teşekkür ederim

Rica ederim...
Herkes zaman zaman böyle kötü hislerle dolar,kimse rol yapmasın yani.
Mühim olan bu duygulara yoğunlaşıp,hayata yaymamak.
Kin nefret dolu kalp taşımamak.

Görümceniz enteresan...
Siz boş verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…