Ben kötü birisi miyim?

Kötü birimiyim demişsiniz bizde cevaplandırdık. Size nacizane tavsiyem o kişiden uzak durun. Ne mutsuzluğuna sevinin nede mutluluğuna ortak olun nötr olun yani ona karşı. Kalbinizi kötüleştirmeye değmez hiç bi insan . Allah o kişinin layığını zaten verir siz hayatınıza bakın.
Öyle yazmışım cidden Aslında me yapmalıyım diye ekleyecektim ama eklememişim. Öyle yapacağım kesinlikle bu beni daha da rahatlatacak.

Sadece bu olsa tamam saçmaladı da daha çok şey var mesela ev kiralayacaktık evin fiyatı 200 dü 4 yıl önce satılık fiyatı çok hoş bir evdi mesela bana siz 200 binlik evde oturacak insan mısınız demişti ya da mobilya alınacak 35 bin tuttu bana siz 35 bin liralık mobilya da oturacak insan mısınız ne alaka ya falan dedi mesela ya da hiç mutlu olmayacaksın kardeşim seni üzecek göreceğim ben sizi vs ki daha çoookk var
Aa felaket tellali kadinmis. Herseye karismasin öye uyarin.lafinizi esirgemeyin.

6 sene önce olmuş bir olay başka da öyle bariz bir olay da yok yani. O an öyle konuşmuş olabilir ama bu onun mutsuzluğuna sevinmenizi gerektirmez siz cevabını verir geçersiniz. Ayrıca eşiyle kavga ettiklerini falan kim anlatıyor size eşiniz mi? eğer öyleyse eşinizde ayıp ediyor çünkü ev içinde olan orada kalmalı kardeşiyle paylaşıyorsa o da size anlatmamalı ne demek göbek atıyorum falan ne çirkin şeyler resmen ayrılsın da durumu kötüleşsin diye bekliyorsunuz kıskançsınız yani kısacası!!
Hanımefendi tabiki tek olay bu değil babamın ölümüne dalgacı sözler siz 200 bin yıllık evde oturacak insan mısınız 35 bin tllik mobilyada oturacak insan değilsiniz sen yarım kilo kıyma alıp kaşık kaşık kullanacaksın kardeşimle asla mutlu olamayacaksınız bebeğim oldu bak çocuk emmeyecek mama vereceksiniz maddi olarak kötü olacaksınız kendi arkadaşlarıyla bana geldiğinde mahalleden komşularıma siz nereden çıktınız benim güzelim yemek tabaklarıma ay başka yok mu ne bu başka peçete yok mu bunlar mı çıkacak arkadaşlarıma vs bunlar şu an aklıma gelenler. Bunlar beni kötü yapmamalı ama içimi kızıştırıyor. Haklı değilim ama çok kötü olduğumu düşünmüyorum yorumlardaki gibi ayrıca eşim anlatmıyor eniştesinin sinirli olduğunu bu yüzden tüm günü kötü geçirdiklerini söylüyor gelip bana dedikodu yapmıyor yani

Ben şöyle sezdim bence görümceniz içten içe sizi kıskanıyor size iyiyi kaliteliyi layık göremiyor kıskançlığından. Sizde o mutsuzken sevinmeyin onun seviyesine inmeyin bu yakışmaz ve bence ezikliktir Allaha havale edin zaten çekiyor işte mutlu olmadığına göre..

Ben şöyle sezdim bence görümceniz içten içe sizi kıskanıyor size iyiyi kaliteliyi layık göremiyor kıskançlığından. Sizde o mutsuzken sevinmeyin onun seviyesine inmeyin bu yakışmaz ve bence ezikliktir Allaha havale edin zaten çekiyor işte mutlu olmadığına göre..
Öyle yapacağım artık laf duyarsam asla susmayacağım. Öyle yaptım Rabbim büyük ne yapacağını bilir

neye göre ıyı neye gore kotu bunun cevabı sızde burda ınsanı taşlarlar ... bence eğer bu hıssısınızın yanlış olduğunu bılıyorsanız boyle duşunmek ıstemıyorsanız yınede aklınıza kalbınıze hakım olamıyorsanız sız ıyı bırısınız anlamı çıkabılır...

Ne siz nede görünceniz iyi degilsiniz..
Taa en başından yani yillarca niye onun eziklemelerini dinliyorsunuz, araya mesafe koyabilirdiniz, ağzinin payını verebilirdiniz
Ama siz yapamıyorsunuz kendinize güveniniz yok. Sadece ona karşı böyleyim yazmışsınız ama ben buna inanmıyorum. kötülük, kötü niyet,his tek bir insana karsi olmaz ki.. "kötü her zaman kötüdür,sadece genelleme söylüyorum bu kısmı"..

Onun seviyesine düşmek istemediğiniz için mi yoksa cevap veremediğiniz için mi kin duyuyorsunuz? Yüzüne bir şey diyemeyip arkasından aile içi ilişkisi bozuldu diye sevinmeniz normal değil. Sizin de problemleriniz var bence.

Bence kimsenin evliliğinde yaşadığı sorunlara sevinmeyin.
Mutsuz evlilikler sevinecek bir durum değil.
Kendinizde veya çok yakınınızda yaşasanız anlarsınız bunu.
Yaşamasın kimse.
Görümce kötü bir karakter olabilir ama siz yine de sevinmeyin.
Kininizi büyütmeyin.
Size zarar verir bu duygular.
Başkasına değil.

neye göre ıyı neye gore kotu bunun cevabı sızde burda ınsanı taşlarlar ... bence eğer bu hıssısınızın yanlış olduğunu bılıyorsanız boyle duşunmek ıstemıyorsanız yınede aklınıza kalbınıze hakım olamıyorsanız sız ıyı bırısınız anlamı çıkabılır...
Teşekkür ederim cidden o kadar üzüldüm ki keşke sormasaydım çünkü her görümcemi gördüğümde aklıma farklı şeyler gelecek artık. Bir garip oldum yorumlarla

Onu çok görmüyorum artık bu durumundan dolayı eşimle tartıştılar çünkü görüşmüyoruz ama bayramda ne olur bilmiyorum.. olumlu tepki beklemiyordum fakat bu kadar kötü yorumlar beklememiştim kendimi kötü hissettim içimi soğutmaya ve tepkisiz kalmayın deneyeceğim
beynimizde ve kalbimizde taşıdığımız tüm nefret duyguları,bizlere yüktür ve bizleri madden manen hasta eder.
Evlilik çok zor bir oluşum çok şeye sabır gerekiyor.
Bayram,düğün ölüm vs gibi mecburi bir araya gelişlerinizde mümkün olduğunca resmi olun ve gereksiz sözlü şiddetine karşı tavrınız hiç duymamak olsun.
Bildiğin bön bön suratına bakmak ve kafanızı çevirmeniz yani,kendisini yokmuş gibi hissetmek en büyük cevap olacaktır görümcekinize.
Konunuzda eleştirdik ama,sizde kendi kendinize bu duruma gelmediniz sonuçta.
Size bol şans

Teşekkür ederim cidden o kadar üzüldüm ki keşke sormasaydım çünkü her görümcemi gördüğümde aklıma farklı şeyler gelecek artık. Bir garip oldum yorumlarla
Yok yahu bunu soruyorsan bence kotu biri degilsindir. Uzme kendini dönemsel olarak olur ara ara. Burda ben dahil hic kimse hayatınin bir yerin de oh olsun dememis midir sence ?

Back
X