Bence gorumcenizin cok kotu bir espri anlayisi var. O size oyle seyler diyerek takiliyormus, o yuzden yesil cam falan geyigi cevirmis. Erkekler birbirlerine cok laf sokarlar bu sekilde ama kadinlar birbirlerini siklikla yanlis anladigi icin boyle durduk yere kinlenebiliyorlar. Siz hem gorumcenizin esprilerini tamamen kotu niyetli yorumlayip bir de mutsuzluguna seviniyorsaniz bence bu sizi cok iyi birisi yapmaz. Benim nefret ettigim, her gun icten ice kufrettigim kisiler (is arkadasi) var, ama baslarina en ufak kotu bir sey geldigini duydugum zaman, birisi laf soktugunda ya da rezil olduklari zaman uzuluyorum. Onlardan nefret etmemin sebebi de bir kac sinir bozucu laf degil gercekten yaptiklari ve hayatimin akisini kotu etkileyen seyler. Ben onlara olan kinimi cok buyuk psikolojik sorun olarak gorurken, sizin gorumcenize olan bu tutumunuz cok daha endise verici. Size bir daha fakirlikle alakali laf soktugu zaman 1) buna alindiginizi soyleyebilirsiniz, 2) siz de onun baska bir seyiyle dalga gecebilirsiniz esprili bir sekilde ama.