vereliniortakYok arkadaşım, gayet çocukça bi durum var ortada. Kendine hesap açsaydın tepkisini biraz anlardım da, ha babanın hesabından oyun oynamışsın ha başka bi siteden oyun oynamışsın. Oyun oynamanı mı yasaklıcak bi sonraki seferde :))
ya arkadaşlar benim sevgilim bana fecebooku yasaklamıştı kapattırmıştı bana kendi facesinide kapattı faceyi sevmiyo diye kendisi zararlı buluyomuş facede farmville ve countrylife gibi oyunlar varya arkadaşlar bende onları çok merak ediyodum ona söylediğimde izin vermemişti bende tamam demiştim baya zaman geçti aradan bende geçen hafta babamın facesinden oyunu açıp oynamaya başladım gizli gizli dünde bunu öğrendi bana yalan söyledin dedi herşey bitti beni kaybettin dedi bende özür diledim sonra bidaha girip oynamayacağını annenin babamın üzerine yemin ettirdi bana eğer aynısı olursa bidaha hiç affetmiceni söyledi bunu olayıda unutmamış hala sen bana zamanla unutturucaksın diyo ya arkadaşlar ben çokmu büyük bi hata yaptımki sadece merak edip oynadım biraz hoşumada gitmişti ya sanki ona ihanet etmişim aldatmışım gibi konuşuyo sizce bu normalmi
arkadaşlar o ayrılmaz zaten benden çok bağlı bana ilgisiz değil ama psikolojik promlemli gibi geliyo bana daha önceleride sürekli sorun çıkarıyodu kendi kendine bişeyler uyduruyodu sonrada pişman olup ağllıyodu beni bırakma diyodu hep. ben ayrılmak istiyorum aslında ama bunu ona söyliyemiyorum çünkü sağlılıklı olmadığını düşünüyorum dün bana bidaha yalan söylersen kendimi öldürürm dedi. öyle zor durumdayımki kızlar ne yapıcağımı bilmiyorum
arkadaşlar o ayrılmaz zaten benden çok bağlı bana ilgisiz değil ama psikolojik promlemli gibi geliyo bana daha önceleride sürekli sorun çıkarıyodu kendi kendine bişeyler uyduruyodu sonrada pişman olup ağllıyodu beni bırakma diyodu hep. ben ayrılmak istiyorum aslında ama bunu ona söyliyemiyorum çünkü sağlılıklı olmadığını düşünüyorum dün bana bidaha yalan söylersen kendimi öldürürm dedi. öyle zor durumdayımki kızlar ne yapıcağımı bilmiyorum
aynı okulda aynı bölümde ve aynı yurttayz arkadaşlar bu hafta hoca bize onunla birlikte aynı gün görev vermedi diye kendini yırttı sınıfta kimse yokken ağladı bi görseniz sıraları tekmeledi gittik hoceyla görüştü hayır dedi değiştiremem delirdi ogün iyice ağladı birsürü sürekli aynı şeyleri söylüyo niye ikimizi yazmamış ben onu sakinleştirmeye çalışdım dedim ben senle ogün yine gelirim sende benle gelirsin yine ifla olmadı gerçekten hasta olduğuna inanıyorum ya çok kötü durumdayım cehennem hayatı yaşıyorum sanki hergün ağlatıyo beni ordamesela yine yakındaki bi olay yurtta odama çıkarken sallana sallana gitmişim bi daha onun yanına gelmek istemiyomuş gibi ben giderkende herkes arkamdan bakmış falan diye azarladı beni kavga çıkardı ya ağlattı beni sonrada bana sarıldı kendi ağladı. ne yapıyim ben(((((((((((((
evet ya öyle yapmam gerekiyo belki o bana kolayca rest çekebiliyodu ama ya ineternet ya ben diye. (gidiceğide yoktu aslında) ama ben onun kendine bişey yapmasından korkuyorum kendini öldürmekten falan bahsediyo bazen bide aynı bölümdeyiz okulu bırakma meyilide var, ben okulda olduğum için bırakmıyo yani ondan ayrılırsam okulu bırakır çünkü geçen sene doğru düzgün gelmiyodu okula senle çıkmasaydım bırakıcaktım diyo ben vicdan azabı çekmek istemiyorum kendine bişey yapar ölmek ister diye korkuyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?