belki bende deliririmne demişler , üç günlük dünya ...
2.5 aya kadar kendi ruh sağlığın nasıl olur? bunu bir düşün bence...
buyrunnnnnnnnn
heyy allahım yaa bu ne?? nasıl bi çocukluk?? senin verdiğin sözü tutmaman iyi değil ama sanki bu durumu kötü bişey kullanmışsın gibi davranması aptallık!! yok hoca aynı gruba vermedi yok salınarak yürüdün yok şu yok bu.. alsanaalsanasmile senin sevgilin kaç yaşında güzelim yaa?? sen neden bu şekilde çekiyosun anlamış değilim ve anladığım kadarı ile korktuğun için berabersin sevmiyorsun.. bıraksın okulu alla alla senin için mi okuyo ne vicdan azabından bahsediyosun mantıklı değil ki bu çocuk?? ayrıca öldürürüm kendimi nasıl bi tehdittir! sen yokken nasıl yaşamış töbee yaa :mymeka:ya arkadaşlar benim sevgilim bana fecebooku yasaklamıştı kapattırmıştı bana kendi facesinide kapattı faceyi sevmiyo diye kendisi zararlı buluyomuş facede farmville ve countrylife gibi oyunlar varya arkadaşlar bende onları çok merak ediyodum ona söylediğimde izin vermemişti bende tamam demiştim baya zaman geçti aradan bende geçen hafta babamın facesinden oyunu açıp oynamaya başladım gizli gizli dünde bunu öğrendi bana yalan söyledin dedi herşey bitti beni kaybettin dedi bende özür diledim sonra bidaha girip oynamayacağını annenin babamın üzerine yemin ettirdi bana eğer aynısı olursa bidaha hiç affetmiceni söyledi bunu olayıda unutmamış hala sen bana zamanla unutturucaksın diyo ya arkadaşlar ben çokmu büyük bi hata yaptımki sadece merak edip oynadım biraz hoşumada gitmişti ya sanki ona ihanet etmişim aldatmışım gibi konuşuyo sizce bu normalmi
katılıyorum kaydirigubbakcemile5
bur durumda yapacağın tek şey karşına alıp konuşman
ne tepki verirse versin yumuşamaalsanaalsanasmile
tedavi olmaya ikna olursa yanında olduğunu, kabullenmezse bu duruma daha fazla katlanamayacağını belirt kararlılıklaşakkıdı
yapamam edemem demeÇok üzgünüm çoook
annen değil baban değil, hayatını rezil etmek hergün ağlatmak... oyuncağı değilsin ya. çek resti kurtul gitsin
evet ya öyle yapmam gerekiyo belki o bana kolayca rest çekebiliyodu ama ya ineternet ya ben diye. (gidiceğide yoktu aslında) ama ben onun kendine bişey yapmasından korkuyorum kendini öldürmekten falan bahsediyo bazen bide aynı bölümdeyiz okulu bırakma meyilide var, ben okulda olduğum için bırakmıyo yani ondan ayrılırsam okulu bırakır çünkü geçen sene doğru düzgün gelmiyodu okula senle çıkmasaydım bırakıcaktım diyo ben vicdan azabı çekmek istemiyorum kendine bişey yapar ölmek ister diye korkuyorum arkadaşlar
doğru söylüyosunuz arkadaşlar ayrılmam gerekiyo en kısa zamanda cesaretimi toplamam lazım. sözümü tutmama olayıda artık çok bunalmıştım onun kısıtlamalarından ne yapsam olmuyodu, oyunla kafam dağılıyodu biraz stres atıyodum en azından napiyim tutamadım kendimi oda o kadar yasaklar koymasaydı. başkalarının yanında konuşmakta olmuyo ama mina sinirli çünkü tartışma sırasında masaya vuruyo bi tuhaf oluyo elleri titriyo bağırmamak için kendini zor tutuyo bazende bağırıyo rezil oluyoruz yurt kantinin çok defa ağladım. onun teklifini kabul ettiğim güne lanet ediyorum geçen sene çıkmıyoduk ozaman konuştumuzda ne kadar efendiydi diğerlerinden çok farklıydı saygılıydı dışarıdan iyi görünüyo bunları okuldaki arkadaşlarıma anlatsam inanmazlar heralde. aslında zaten kötü bi insan değil niye böyle olmuş delirmiş resmen(((((((((((((((((
ona bakarsan oda çok defa sözünü tutmadı her tartışmadan sonra ben ağladığımda seni bi daha üzmücem dedi ama hep tekrarladı ve hatta bi kaç defada eğer seni bidaha üzersem hayatından çıkıp gidicem demişti git demediğim haldeSuc erkek arkadasinda degil ki, adam hakli bence.
Söz vermissin girmeyecem o siteye diye, yinede kendi hesabindan olmasada girmissin.
Ya hesabini kapat dediginde hayir diyecektin, yada o siteye girmeyecegine dair verdigin sözü tutacaktin.
Ben olsam bende kizardim sana. Oyun bahane, verdigin sözü tutmamissin canim.
1 defa sözümü tutmadım diyemi neden öyle düşündün onu kızdırıcak hiç birşey yapmıyorum her dediğine tamam dedim ama bi kere böyle yaptım diye suç bendemi heperkek arkadaşının psikolojisi pek normal değil gibi.ama sen de bence onun durumunu hareketlerinle daha da kötü ediyorsun gibi geldi bana
seni suçlamak için söylemedim.yanlış anlama sakın.ama bir arkadaşında yazdığı gibi.ya söz verme ya da sözünü tut.hem o ölümden falan bahsettiğinde sakın yumuşama.sana koz olarak kullanıyor gibi geldi bana.ve bir erkek nasıl bu kadar çok ağlar anlamadım
ee peki böylece suç mu bastırıyordu.yani kasıtlı mıydı yoksa bozuk ruh halimi?ağlar arkadasım inanırım banada garip gelmişti ama ünvdeki erkek arkadasım her yalanını acığa çıkardıgımda zırt pırt aglardı
evet sözümü tutmamam doğru değildi bunu biliyorum uzun bi süre tuttum ama çok bunalmıştım biraz stres atıyodum oyunla oda babamın facesinden. evet dediğin gibi o ölümden bahsettiğinde nolur bana ölüm deme diyodum hep korktuğumu çok belli ettim yanlış yapmışım. ağlamasıda anlamıyorum işte ya bide o anda çok masumlaşıyo çocuk gibi oluyo o aksi halinden eser kalmıyo yüzündeki ifade çok değişiyo sanki başka biri oluyo ya kedi gibi bi insan oluyo. bi kere bana çocukkende annem bana kızdığında bile ağlardım demişti. bi anlasam neden böyle olduğunu soruyorum neden ne derdin var banamı anlatmıyosun diyorum hiç bişey yok diyo elimde değil ben nası olduğunu bilmiyorum istemediğim şeyler söylüyorum içimden gelerek değil onlar diyo evde ailesinede bana davrandığı gibiymiş bideseni suçlamak için söylemedim.yanlış anlama sakın.ama bir arkadaşında yazdığı gibi.ya söz verme ya da sözünü tut.hem o ölümden falan bahsettiğinde sakın yumuşama.sana koz olarak kullanıyor gibi geldi bana.ve bir erkek nasıl bu kadar çok ağlar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?