aynı okulda aynı bölümde ve aynı yurttayz arkadaşlar bu hafta hoca bize onunla birlikte aynı gün görev vermedi diye ( ikimizi başkalarıyla yazmış, ayırmış) kendini yırttı sınıfta kimse yokken ağladı bi görseniz sıraları tekmeledi gittik hoceyla görüştü hayır dedi değiştiremem delirdi ogün iyice ağladı birsürü sürekli aynı şeyleri söylüyo niye ikimizi yazmamış ben onu sakinleştirmeye çalışdım dedim ben senle ogün yine gelirim sende benle gelirsin yine ifla olmadı gerçekten hasta olduğuna inanıyorum ya çok kötü durumdayım cehennem hayatı yaşıyorum sanki hergün ağlatıyo beni ordamesela yine yakındaki bi olay yurtta odama çıkarken sallana sallana gitmişim bi daha onun yanına gelmek istemiyomuş gibi ben giderkende herkes arkamdan bakmış falan diye azarladı beni kavga çıkardı ya ağlattı beni sonrada bana sarıldı kendi ağladı. ne yapıyim ben(((((((((((((
dersler konusunda zarar veriyo ama sence başka konudada zarar verir mi
evet öyle ama ben fiziksel anlamdada zarar veirimi diye sormuştum onu kastettimsence sadece dersler konusundamı zarar verio cehennem hayatı yaşıyorum diyen sensin arkadasım
evet öyle ama ben fiziksel anlamdada zarar veirimi diye sormuştum onu kastettim
onu birakinca ya intahar ederse çok korkuyorum
belki bende deliririm(((( ama ilk fırsatta denemeye çalışıcam
ama nasıl söylemeliyim bunu onu çok fazla incitmeden ne demeliyim yardım edermisiniz
ama onu bu durumda bırakmak çok zor geliyo vicdanım izin vermiyo(((((((((
tartıştık kavga ettik bitmesini istediğimi söyledim şuan beni ikna etmeye çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?