ben kötü bişeymi yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu bilemeyiz tabikide.çok normal kişiler de zarar verebilir.ama böyle sıkıntılı bir ilişkinin sana getirisi olmaz diye düşünüyorum

bence de sevgilin sorunlu gbi.
inanki böyle bir erkek için günlerini zehir etmeye değmez.
sevgi de bir yere kadar.

Anaağğğm, kaç bu adamdan, arkana bile bakma. İleride çok pişman olacaksın ben bunlara neden izin verdim diye. En güzel zamanlarını böyle geçirme güzelim ya..

sinirli erkekle zor simdiden ufak seylerin hesabini yeminler ederek veriyorsan ilerisi guc gorunuyor hatta gorunmuyo..kendini uzmeye degmez kimse icin degmezz cunkuuu

yok artık ya yapmayın alttarafı bir oyun ne olmuş oynamışsanız ..
yapmayın arkadaşlar sevgilinize arkadasınıza bukadar taviz vermeyın eşin olsa anlarım bi nevi ya ne akla böle bişey talep ediyor altı üztü bir oyun....

kesin ve net konus ayrilmak istiyorsan o sekilde ayril..merak etme ufak tefek seyler yapar ama intihar edemez sadece gozunu korkutmaya calisir.zaten boyle islere kalkisacakcak biriyse hepten uzak durmakta yarar var..

evet öyle ama ben fiziksel anlamdada zarar veirimi diye sormuştum onu kastettim

valla verirmi vermezmi bilemem ama hiiiiç iyi deil sevgilin sevmiosanda kendinede eziyet etme arkadaslarında dedigi gibi al karsına konus tamam duzelecem demesinede inanma doktora gidecez de tedavisini olsun ama sanada yazık bu durumda vicdanını cok dinleme bence

onu birakinca ya intahar ederse çok korkuyorum

Hiçbir şey yapmaz merak etme, çok duyduk biz bu palavraları
Yapacak adam tehdit etmez, gider yapar, bulmuş zayıf yönünü abanıyor.
Kaç kurtar arkadaşım kendini, kendini düşün.

belki bende deliririm (((( ama ilk fırsatta denemeye çalışıcam

kafamçokkarıştıolmayacak bir durum değil

ama nasıl söylemeliyim bunu onu çok fazla incitmeden ne demeliyim yardım edermisiniz

ama onu bu durumda bırakmak çok zor geliyo vicdanım izin vermiyo (((((((((

sen onu o durumda yüz üstü bırakmış olmayacaksınkaydirigubbakcemile5

sakin bir anında konuşacaksın

ona , onun için üzüldüğünü ve seni üzdüğünü, bu şekilde devam edemeyeceğini yardım alması gerektiğini söyleyeceksin. eğer kabul etmezse de... kendi canını düşün. elinden geleni yapmış olacaksın içini ferah tutbuyrunnnnnnnnn

çocuğun değil ya kulağından çekip götüresin... konuşmanı yaptıktan sonra ona düşünmesi için zaman verirsin. sonra onun verdiği karara saygı duyarsın, senin de kararına saygı duyması gerektiğini ifade edersinCADIARZU

ailen seni el oğlunun şamar oğlanı olasın diye büyütmedi. elinden geleni yap sonrasında da hiç üzülme
kaydirigubbakcemile5

tartıştık kavga ettik bitmesini istediğimi söyledim şuan beni ikna etmeye çalışıyo

ama neden bitmesini istediginide söyle davranıslarını yaptıklarını

olay şu bu uygulama dersinden devamsızlıktan kalmıştı hocada buna iyilik yaptı her hafta gelme sadece sınav günü gel dedi başka bi hoca böyle iyilik yapmazdı bu hocanın iyi niyetini suistimal etmeye çalışıyo dediki ben hocaya dicem sınav günü başka sınavlarım var onlara çalışıcam imza atıp gidiyim dicekmiş hocaya ben kabul edemi sence dedim eşek gibi kabul edicek dedi bende kanul etmeyebilir dedim ama sen yinede de istiyosan dedim oda bana cevap olrak bu kadar ezik olma ya dedi tartışma ordan çıktı

beni sürekli kırdığını her defasında üzmüceni söz verdiğini tutmadığını söyledim herşeyi didik didik ettiğini söyledim artık dayanamadığımı sürekli kıkrıldığmı artık beni üzmücene inanmadığımı söyledim yine söz verdi bi daha olmucak dedi bende olmucaktıysa şimdiye kadar neden bunlara yapmamaya çalışmadın dedim hep söz vermiştin dedim en sonun tamam istemiyosun artık gidiyorum dedi

tartıştık kavga ettik bitmesini istediğimi söyledim şuan beni ikna etmeye çalışıyo

Seni caydırmak için yapmadığı sömürü kalmayacaktır, gözünü korkutmaya çalışacaktır, ama kanma olur mu... Yoksa inan hep böyle sürecek, hep bu tedirginlikle yaşayacaksın. Madem konu açılmış, kararının arkasında dur, ve bitir. Birkaç gün zor gelir, sonra "oh be dünya varmış" dersin.

Ayrılmak için bahane arıyor gibi geldi bana böyle saçma bir sebebten bitti denilmez şahsen bu durumda ben boyun eğmem eyvallah demem eyvallahı çeker hayatından çıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…