Sizinki de fena ama göremiyorsunuz, benim bahsettiğim kızlar da goremiyorlar. Sorunlu adam Cool adam gibi geliyor çünkü.
Bence sizinki öyle, boş bir hikaye uydurmus. Ne tedavi alıyor, ne de diğer anlattıkları doğru. Bunu niye yapsin dersen, "dünyada mal mı yok?" derim. İlgi çekici olmak için atmış tutmus,ilgini de çekmiş. Yine bir eş dost, eski ev arkadaşımdan bahsedeyim. Mafya gibi sevgilisi vardı, bir kaçırılırdi, bir teleofnu dinlenirdi, bir arkadaşını hapishanede bicaklarlardi

dizi senaryosu gibi bir hayatı vardı, durumu -arabasi falan da ciddi ciddi iyi olduğu için ve ağzından 'ihale' lafı düşmediğinden arkadaşım dediklerine inanıyordu, klasik 'ben kötü çocuğum ama sen hayatımın aşkisin,senin yanında ben iyiyim' halleri. Derken arkadaşım ipuçlarını birleştirdi ve anlattığı her şeyin ama her seyin yalan olduğunu öğrendi.
Üstelik internetten tanışmış faaln değillerdi, iş yerini falan bilirdi,giderdi kiz.
Peki adam bunu neden yapsın?
Çünkü mal:) çünkü sıradan bir hayati var ve ilgi çekici olmak istiyor.
Bence sizin bebe de boyle. Böylelerinden cooook var piyasada.
İki Behzat ç , kaybedenler kulübü, ıssız adam izleyip bu rollere bürünüyorlar. Muhtemelen bir ilişkiye başlasaniz
ve bir süre sonra siz büyük hatasını görüp kavga çıkartsaniz size 'ben buyum kızım,hiç saklamadim,sana hiç yalan söylemedim,hiç degismedim' diyecek
Neden gençliğinin en güzel yıllarını kendiisnin kötü olduğunu iddia eden biriyle geçiresin ki? Sen
daha iyisini hak etmiyor musun sence??
Gerçekten dediği gibi biriyse de ittirsin ötede kötü olsun, yeter ki senin canını sıkmasın...
Gençlere de tavsiyem olsun, hayatınıza giren ilk erkekleri çok dikkatli seçin, çünkü ilk ilişkiler- o hisler sizin gelecek yıllardaki ilişkilere bakış açınızı da etkiliyor.