- Konu Sahibi Lilith1268
Yeşilçam senaryosu gibi anlatmışsın :) Bana ADAM hiç samimi gelmedi. Enerjine yazık, o kıza yaptıklarının aynısını yarın sana da yapabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Had ya öyle demek ki,hayırlısı bakalım.Kendi kendini dağıtmış sorunları var herhalde.Henüz bir şey yok ortada ama olsa da tedavisi ilerlesin.Genceciksin neden uğraşıyorsun başkasının dağıttığı bir insanla. Düzelmez kolay kolay. Kendine yatırım yap
Bence adam taktik yapıyor, umarım üzülmezsiniz işin sonunda.YaaGenelde ergen erkeklerde olur bu muhabbetler,yetişkin olanlarsa psikolojik desteği hiç düşünmez bile.Kötüyüm der ama düzelmeyi istemez.
Bu adam psikolojik destek alıyor değişmek istediği için.Bakalım tedavinin sonu nereye varacak.Daha başlayalı çok olmadı.
Ben de öyle düşündüm ama tedaviye gerçekten başlaması beni düşündürdü.Kadın erkek fark etmeden böyle insanlar genelde tedavi seçeneğini düşünmez kötü olduklarını bilseler de durumu düzeltmek için çaba sarfetmezler.Yeşilçam senaryosu gibi anlatmışsın :) Bana ADAM hiç samimi gelmedi. Enerjine yazık, o kıza yaptıklarının aynısını yarın sana da yapabilir.
Yani kötülük mu oluyormuş bu...Orasını tam anlatmadı o kadar yakın değiliz.Fiziksel şiddet ya da aldatma türü bir şey yapmadığını biliyorum.Büyük ihtimalle kötü davranmış ve hatalarını sürekli tekrarlamış.Böyle söylemişti,içeriği net bilemiyorum.
Tam emin değilim 2-3 yıldır.Zaten ondan sonra ilişkisi olmamış şimdi değişmeye kararlı olduğunu söylüyor destek almaya başladı.Yillardir vican azabi yasiyor derken kac yil yani?
Ben de öyle dedim hatalarını abarttığını düşünüyorum ama göründüğünden daha kötüymüş.Yani kötülük mu oluyormuş bu...
Dikkat çekmeye çalışıyor kotuluk görmemiş. boş işler.
Joker joaquin phoenix gelse ben kötüyüm dese bu devrin erkekleri "önce rutbeni bilecen" der adama.
Aramızda bir şey yok şu an ben öylesine merak edip konu açtım,o sevgilisinden sonra kimseye yanaşmamış zatenEvinden uzak yalniz kovboy tripleri..
Kotuyum,duygusal olarak dengesisizm.Ben sevmeyi bilmiyorum,sen 2'mizin yerini de sev..
Problemli,sorunlu adamim.Ben kosmam,sen kos pesimden havalari.
Bi afra bi tafra..
Belki bundan 20 yil once bu tavirlar cok modaydi..
Atrik demode,sorunlu problemli adam cekilmiyor su zamanda..Millet zaten kendine zor tahammul ediyor bir de bununla mi ugrassin :)
Ah ahh öyle diyorsanız fena durumEvet onu iyilestirecek insan sizsiniz. Yakin kendinizi![]()
O sana anlattigi :) Kim bilir,bilinmez ki..Aramızda bir şey yok şu an ben öylesine merak edip konu açtım,o sevgilisinden sonra kimseye yanaşmamış zaten
Tedaviye başlamış ama,bilmiyorum artık sonuca bakalım.Zaten adamın bir yakınlaşması olmadı bana.Ben öyle kendi kendime soruyorum işte :))Saçma sapan bir tip bence kötü mötü değil dikkat öekmeye çalışıyor. Yüz verme bas git zonko olsun