Ben kötüyüm diyen erkekle birlikte olmak

Genceciksin neden uğraşıyorsun başkasının dağıttığı bir insanla. Düzelmez kolay kolay. Kendine yatırım yap
Had ya öyle demek ki,hayırlısı bakalım.Kendi kendini dağıtmış sorunları var herhalde.Henüz bir şey yok ortada ama olsa da tedavisi ilerlesin.
Tavsiyeniz için teşekkürler.

Daha fazla detaylar var konunun içinde , konu anlattığından daha derin bence.
Dikkatli olmalısınız.

Size neden bu konulardan söz etti?

Ne kadar yıllar önce mesela ?

Destek almaya başladığından emin misiniz , neden önce değil şimdi ? Doktor neler söylemiş , söyledi mi ?

Çok gencsiniz. Yillariniza yazık etmeyin.

Buradan iyi mi kötü mu olur bilemeyiz ama çok çok temkinli yaklaşmanız lazım.

Yaa 😂😂😂 Genelde ergen erkeklerde olur bu muhabbetler,yetişkin olanlarsa psikolojik desteği hiç düşünmez bile.Kötüyüm der ama düzelmeyi istemez.
Bu adam psikolojik destek alıyor değişmek istediği için.Bakalım tedavinin sonu nereye varacak.Daha başlayalı çok olmadı.
Bence adam taktik yapıyor, umarım üzülmezsiniz işin sonunda.

Yeşilçam senaryosu gibi anlatmışsın :) Bana ADAM hiç samimi gelmedi. Enerjine yazık, o kıza yaptıklarının aynısını yarın sana da yapabilir.
Ben de öyle düşündüm ama tedaviye gerçekten başlaması beni düşündürdü.Kadın erkek fark etmeden böyle insanlar genelde tedavi seçeneğini düşünmez kötü olduklarını bilseler de durumu düzeltmek için çaba sarfetmezler.

Orasını tam anlatmadı o kadar yakın değiliz.Fiziksel şiddet ya da aldatma türü bir şey yapmadığını biliyorum.Büyük ihtimalle kötü davranmış ve hatalarını sürekli tekrarlamış.Böyle söylemişti,içeriği net bilemiyorum.
Yani kötülük mu oluyormuş bu...
Dikkat çekmeye çalışıyor kotuluk görmemiş. boş işler.
Joker joaquin phoenix gelse ben kötüyüm dese bu devrin erkekleri "önce rutbeni bilecen" der adama.

Evinden uzak yalniz kovboy tripleri..
Kotuyum,duygusal olarak dengesisizm.Ben sevmeyi bilmiyorum,sen 2'mizin yerini de sev..
Problemli,sorunlu adamim.Ben kosmam,sen kos pesimden havalari.
Bi afra bi tafra..
Belki bundan 20 yil once bu tavirlar cok modaydi..
Atrik demode,sorunlu problemli adam cekilmiyor su zamanda..Millet zaten kendine zor tahammul ediyor bir de bununla mi ugrassin :)

Yani kötülük mu oluyormuş bu...
Dikkat çekmeye çalışıyor kotuluk görmemiş. boş işler.
Joker joaquin phoenix gelse ben kötüyüm dese bu devrin erkekleri "önce rutbeni bilecen" der adama.
Ben de öyle dedim hatalarını abarttığını düşünüyorum ama göründüğünden daha kötüymüş.
Yaşı da ileri aslında 19-20 yaşında olsa anlarım bad boy tribine girer de bu yaşta biraz gereksiz 😂😂

Evinden uzak yalniz kovboy tripleri..
Kotuyum,duygusal olarak dengesisizm.Ben sevmeyi bilmiyorum,sen 2'mizin yerini de sev..
Problemli,sorunlu adamim.Ben kosmam,sen kos pesimden havalari.
Bi afra bi tafra..
Belki bundan 20 yil once bu tavirlar cok modaydi..
Atrik demode,sorunlu problemli adam cekilmiyor su zamanda..Millet zaten kendine zor tahammul ediyor bir de bununla mi ugrassin :)
Aramızda bir şey yok şu an ben öylesine merak edip konu açtım,o sevgilisinden sonra kimseye yanaşmamış zaten

“Benden beklentin olmasın, ama kötü çocuk olarak ilgini çekeyim, biraz birlikte vakit geçirelim, sonra yolumuza bakalım” diyen, ciddi ilişki istemeyen tipik badboy. Biraz da fazla depresif takılıyor. Ayyyhhh, iki satır yazısını okurken bile enerjimi emdi benim. Tanışmak bile istemezdim. Sizin enerjiniz yetiyorsa deneyin. Ama bence hayat böylelerine yara bandı olmak için çok kısa.

Back
X