Ben kt biri miyim?

yaz34

ALLAHIM SEN KORU BİZİ...
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
3.914
0
116
36
Balıkesir
merhaba kızlar.kimseyle konuşamıyorum.huyum bu asla kimseye derdim var diyemedim diyemem.uzatmayayım lafa giriyim.birçoğunuz belki konuya aşinadır.
bugün bir tanıdığın hamile haberini aldım ve arayıp iyi dileklerimi belirttim ama içim biran sızladı hani hissedersiniz ya kalbinizde bir acı dalgalanır aynı öyle.heberi veren eşimdi bana.o an içim acıdı.belli etmedim edemem.yanlış anlamayın ne olur.böyle olduğu için kendime çok kızıyorum inanın.hissettiğim kıskançlık değil.kıskanç biri değilimdir kimsenin hiçbirşeyinde gözüm olmadı olamazda.ne olur kızlar bişeyler yazın yanlız bırakmayın beni.içime atmaktan bıktım hissettiklerimi.çok ihtiyacım var desteğinize.mafoldumbensenağlama

hissettiğin kıskançlık değil özenme ve o duyguyu özleme bence,kendine bu kadar dert etme herşeyin vakti saati bellidir Allah ne zaman dilerse ozaman anne olacaksındır eminol Allah daha zor imtihanlarla sınamasın:Saruboceq:

eminim kıskançlık değil anne olmak için çabalayan her kadının hissettiği bir duygu bu yanlız değilsin bende de oluyordu sadeceiçinin acıması
bol bol dua et rabbim dualara icabet eder Allah yardımcın olsun

6 yıl anne olabilmek için yaptığı cambazlık kalmayan biriyim. Allaha şükür şimdi 2 tane evladım var. Senin yaşadıklarının fazlasını bende yaşadım. Bu kıskançlık yada kötülük değildir güzelim. Bu senin durumunda olanların yaşadığı ve bence oldukça normal olan bir durumdur. Ben her hamile haberi duyduğumda hüngür hüngür ağlar, hatta kıskanırdım. Sen gene tebrik etmişsin ben onuda yapmazdım.
Rabbim inşallah seninde yüzüne güler ve evlat sahibi olursun.

Yengemin tam 11 yıl çocuğu olmadı...
O da hamileleri gördü mü içi kötü olurdu, kimseye derdini anlatmazdı...
Şimdi aslan gibi 2 tane oğlu var..
Allahıma dua et herşeyin bir zamanı vardır hayırlısını dile hep...

Buna kıskançlık demek doğru olmaz.
Kaldıki öyle bile desek kimseye zararı olmayan birşey
Hepimizin hayattta özlem duyduğumuz şeyler için iç geçirdiği anlar olmuştur.
Kendinizi şuçlayarak,hırpalamayın lütfen
Umarım en kısa zamanda özlemlerinize kavuşursunuz.
Şeniz

ben hepinize çok ama çok teşekkür ederim hem desteğiniz hem dualarınız iyi dilekleriniz için.yazdıklarınız bana çok iyi geliyor.yazarken çok korkmuştum yanlış anlar ve beni kınarsınız diye.ama sizler hepiniz beni gerçekten çok iyi anlıyorsunuz.ben kimseyle paylaşamadıkça içimde büyüyor herşey.bir bebeğimi kaybettim.şimdi yeniden hamile kalmayı çok istiyorum.çok sağolun yanlızdım buraya yazana kadar ama şimdi değilim.

bu kıskançlık değil....

kendini kötü hissetme ne olur.....

rabbim seni en yakın zamanda anne yapar inşallah inşallah......

bencede kıskançlık değil her kadın bunu hisseder ve çok normaldir....
bu anne olma duygusu -arzusu bence..

kesinlikle kötü biri değilsiniz...
sakın böyle düşünmeyin...
"ben neden değilim" her insanın aklından geçer bir şekilde...
en yakınınız olsa dahi geçer... normaldir...
her insan mutlu olmayı hakediyor, sizde öyle...
sadece şunu düşünün şimdi mutlu olma sırası o ailede...bu bir döngü...
paylaşın mutluluklarını... sonra size gelecek sıra, yürekten inanın...
Allah hiç bir kulunu darda koymaz...
Allah en yakın zamanda dualarınızı kabul etsin...

cnimm bu herkeste olurr oylee dusunme sakinn
allahim insallah yakin zmandaa bi bebiss nasip ederr sana herseyin vakti zamani vardirr cnim uzme kendinii :teselli:

bunu adı kıskançlık değilki:sm_confused:allah hayırlı olduğu zaman verir zaten bunu düşünüpte yıpratma kendini.herşeyin bi zamanı var.

yaşadığın duygu kıskançlık değil elbette , son derece insani bir duygu ..... o mutluluğu yaşamak için bekleyen her kadının yaşadığı bişey ........ tam 8 yıl yaşadım ... 8 yıl çocuk sevemedim , gözün aydın derken bile yeni anne olmuş birine çekinerek söyledim, bir çocuğu kucağıma alırken hissettirmeden annesine baktım ki acaba rahatsız olur mu diye ....
hatta bir dönem geldi ki çarşıya çıkmak istemedim inan , sanki kaldırımlarda yürüyenler hep hamile, hepsi sanki karınlarını gözüme soka soka yürüyorlarmış gibi bile hissettim .........
dahası mı bütün bunları yaşarken soranlara da ezikliğimi hisettirmemeye çalıştım, karşılarında dik durmaya , sorularına gülümseyerek cevap vermeye çalıştım ....
vakit zaman doldu sonunda ben de anne oldum , Rabbime binlerce şükür ........

Sabır sadece sabır, yaradan bizim için en uygun zamanı biliyor elbette , tedavilerini yaptırıp dua edeceksin , O'na sığınacaksın

Dilerim isteyen her kadın bu duyguyu doya doya yaşasın , kimsenin kucağı boş kalmasın .... hepimize hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:

yazcım bu hissettiklerin çok doğal insani duygular anneliği yaşamak her kadın gibi seninde hakkın tabiiki bu yüzden anne olanlara özenmende gayet normal aslında bu ona zarar vermek kaynaklı bi özenti değilki
bende senin gibi bi bebeğimi kaybettim karnımdayken şimdi yeniden hamile kalmaya uğraşıyorum canım ama sana tavsiyem lütfen hayatını bunun üzerine kurma akışına bırak biraz allah en uygun zamanı biliyodur inan biz her ne kadar üzerimize düşeni yapsakta fazlasıyla bi yerden sonrasına hükmedemiyoruz canım
allahım en yakın zamanda bize ve her isteyene nasip etsin hayırlı bi evlat inşallah

İçinde yasadıgın bu kadar sıkıntıya bırde ben kotu bırımıyım sıkıntısını ekleme lutfen.

Bu kıskanclık degıl kı.Olur bazen hayatta ınsanlarda.Kendın ıcın ıstedıgın bı baskasına olunca ıcın burkulur.Ama o bı baskasına da kotu temennıde bulunmazsın.

Allahım sana da en kısa surede tattırsın bu duyguyu.Sende mutlu ol.Ama bunun olmaması da aslında mutsuz olman ıcın sebep degıl.

Emın ol Rabbım bunun zamanını tayın etmısdır ve o zaman gelınce dıgerlerı de senın mutlulugunu paylasmak ıcın senı arayıp kutlayacaklar.

Allah gonlundekını dıger bekleyen tum ınsanlarla bırlıkde sana da versın...

Kıskançlık normal bir dürtü nasıl ki öfke aslın da bizim sağlıklı bir tepkimizse.. Ama kıskançlık fesatlıkla birleşip imrenmeden başka boyut alırsa o kötü...oksa onun çocuğu olmasın benim olsun dieceğini zannetmiyorum.İnsanız hepimiz aklımızda cinayeti tasarlayınca katil mi oluyoruz?Kıskanabilir insan ama karşısındakine kötü davranmadığı ve belli etmediği sürece faydalı bile..

:lepi:

gözlerim doldu okurken
tüp bebek yapmıstık sonuc negatıf
en yakın arkadasım hamile ve bana soyleymıyo
uzulmeyım dıye soylememıs ama ne zoruma gıttı :çok üzgünüm:
eşim dayısını gelının cocugunu almıstım kucagıma oda cocugu kucagımdan bı hırsla aldı:a015:
aglaya aglaya olmustum :a015:
sımdı 18 haftalık hamıleyım allahım senınde kucagını bosa cıkarmsın
dualerım senınle en kısa surede kavus:a015: melegıne ınsallahŞeniz:gitme:

Öncelikle bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı Allah nasip etsin. İnanın çok sevindim sizin adınıza.
Sizden bebeğini hırsla alan kişiyi ise Allaha havale edin. Okurken ben bile gıcık oldum.
Allah tüm isteyenlere bebek verir inşallah. Evlat hasreti çekmiş biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…