Ben küçülüyorum , giydiklerim küçülüyor , yüzüm gülüyor :)

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Merhaba arkadaşlar bende bir zamanlar 60 kilo idim , ne yersem yiyim kilo da almıyordum üniversite yıllarında 15 kilo aldım, verme girişiminde de pek bulunmadım açıkçası. En son da kullandığım migren ilacı tarafından 10 kilo daha aldım ki tahmin edersiniz bu tam tamına 85 kilo yapıyor. Eee etkiler artık fazlası ile hissediliyor. Yürümekte zorlanma,nefes darlığı... gibi.
Uzun zamandır diyet girişimlerinde bulunuyorum , aslında ben buna diyet değil sağlıklı beslenme diyeceğim bundan sonra ve bunu bir alışkanlık haline getireceğim. Birçok foruma yazdım , zaman zaman cesaret edip başladım ama çoğu zamanda bozdum. Birkaç haftadır yediklerime biraz dikkat etmeye başlamıştım ki bugün tartıldığımda farkettiğini kilo verdiğimi gördüm. Gerçekten çok sevindim , yaz geliyor giydiğimiz bu kalın giysilerden kurtulduğumuzda tüm kilolarımız apaçık belli olacak belki o zamana kadar bir kısmından kurtulmuş olurum. Tabiki sadece beslenmek değil sporlada desteklemek gerekiyor bunu
Bu başlığı kendimi kontrol etmek eğer isteyen olursa benimle birlikte, bu sağlıklı beslenme alışkanlığına başlamak isteyenlerle birlikte yola çıkalım , öğünlerimizi , yaptığımız sporları , paylaşalım , birbirimizi kontrol edelim sürekli sıkı takip olsun mesela , yanlış beslenme olduğunda uyaralım ne dersiniz???

:79::79::79::79::79:

canımmm, topiğin hayırlı olsun, inşallah amacına ulaşman için vesile olur
dal gibi çıtı pıtı olucaksınnn düzenli spor , sağlıklı beslenme ve düzenli bi hayat tek çaresiiii:13:

canımmm, topiğin hayırlı olsun, inşallah amacına ulaşman için vesile olur
dal gibi çıtı pıtı olucaksınnn düzenli spor , sağlıklı beslenme ve düzenli bi hayat tek çaresiiii:13:

evet evet olcam ben de bu yaştan sonra çıtır kız olcam

Konun hayırlı olsun canım

Ben de sana eşlik etmek isterim bundan sonra ..

Canım yeni topiciğin hayırlı olsun

Ben de evlenene kadar 48 kiloydum. Hatta 2 yıl hiç kilo almamıştım Fakat iş değişikliği ve sadece masa başında çalışma gibi sebeplerden dolayı 68 kiloya kadar çıkmıştım. 2 sene önce diyet+sporla 60 kiloya düştüm ve sabitledim kilomu. Aslında 5 kilo daha verebilsem iyi olacak ama bebiş düşüncemden dolayı ekstra birşey yapamıyorum bu aralar. Yediklerime dikkat ediyorum ve akşam 5 ten sonra yemek yememeye özen gösteriyorum. Akşamları meyve ve yoğurt gibi şeyler yemek hem iyi geliyor hem de vücudu hafifletiyor.

teşekkür ederim baharcımakşam bende 7 den sonra yemek yemiyorum canım meyve bazen bazen activia yiyorum hem bağırsakları düzenlio

bircancım hoşgeldin tabiki et canım destek olalım birbirimizeeee

Hoşbuldum canım,
Ben hiç zayıf olmadı en zayıf halim 60 kilo idi bu kiloda da uzun süre kalamadım maalesef diyet de yapamıyorum yapıyorum da bir yere kadar yemek konusunda nefsime hakim olamıyorum maalesef
Bu duruma dur demeliyim bir yerden başlamak istiyorum artık
Sen kaç kilo verdin ve spor haricinde ne yaptın/yapıyorsun zamanın oldukça yazar mısın.

tabiki yazarım , çok düzenli başlamadım son haftalarda mesela en belirgin yaptığım şey suyu artırmak oldu hayatımda çok su içiyorum , sonra activia yemeye başlıyorum bağırsaklarımı düzenliyor çok rahat ettim , 7'den sonra meyve haricinde birşey yemiyorum , yemek öğünlerimide azaltmaya çalıştım ama bazen çok acıkıyordum azaltamadım 3 kilo vermişim. Bundan sonra bundan daha düzenli ve daha sıkı birşeyler yapmayı planlıyorum , spor olarakda Jullian Micheals 'ın 28 dakikalık hareketleri var onları indirdim, evde rahatlıkla yapabileceğin şeyler onları yapacağım

Hımm anladım canım ben de bakayım o zaman o hareketlere

Kızlar son 3,5-4 senedir kilo alıp vermekte uzman biri olarak size şunları söyleyebilirim. İlk 4 kiloyu verdikten sonra 10 gün falan duraklama dönemine geçiyor sakın pes etmeyin ve devam edin. Günde en az 1,5-2 litre su için. Hiç egzersiz yapamasanız ve anlamasanız bile açın müziği ve sakin sakin kollarınızı ve bacaklarınızı çalıştırın. Hafiflediğinizi ve daha seri hareket ettiğinizi farkedeceksiniz. Sabahları da aç karnına lahana suyu veya kiraz sapını tavsiye ederim. Vücuttaki ödemi atıyor. Güne ılık suyla veya ballı+limonlu+ılık suyla başlamanız kilo vermekte çok etkilidir.

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr bende aranızdayım zevklee:)

58 kiloyum 55 ideal kilom sıkıntım kilodan ziyade basen ve bacak kalınlığı yaz geldikçe daha cok takıyorum bunu kilomu korur ve sporla da desteklersem güzel bişiler olur heralde:) birlikte güzel günlereee:)

bu aç karına limonlu suyu daha öncede duymuştum ben sanki:26:

hoşgeldin canım o zaman jullian daki hareketler seninde işine yarar diye düşünüyorum ben şimdi linkleri paylaşacağım

Kızlar Jullian ın birinci seviyesini youtube 'da buldum. Kızlar bu kadın tüm vucudu çalıştırıyor gerçekten harika bir program kesinlikle tavsiye ederim , evde çok kolaylıkla yapabilirsiniz.Link aşağıda veriyorum 30 gün bunu yapalım daha sonrasında 2. seviyeye geçelim

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

bu aç karına limonlu suyu daha öncede duymuştum ben sanki:26:

Canım bu aslında hergün yapmamız gereken birşey. Metobolizmayı hızlandırıyor. Ben bir ara ballı,limonlu ılık su içmiştim enerji verdiğini hissediyordum.

Amann Allahım ne güzel bir başlıktır bu hayran kaldım azmim 1 kat daha arttı .Eminin topiğinde başlığın kadar eğlenceli olur.Sana eşlik etmeye bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…