Kızlar Jullian ın birinci seviyesini youtube 'da buldum. Kızlar bu kadın tüm vucudu çalıştırıyor gerçekten harika bir program kesinlikle tavsiye ederim , evde çok kolaylıkla yapabilirsiniz.Link aşağıda veriyorum 30 gün bunu yapalım daha sonrasında 2. seviyeye geçelim
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
Kızlar Jullian ın birinci seviyesini youtube 'da buldum. Kızlar bu kadın tüm vucudu çalıştırıyor gerçekten harika bir program kesinlikle tavsiye ederim , evde çok kolaylıkla yapabilirsiniz.Link aşağıda veriyorum 30 gün bunu yapalım daha sonrasında 2. seviyeye geçelim
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
Kızlar son 3,5-4 senedir kilo alıp vermekte uzman biri olarak size şunları söyleyebilirim. İlk 4 kiloyu verdikten sonra 10 gün falan duraklama dönemine geçiyor sakın pes etmeyin ve devam edin. Günde en az 1,5-2 litre su için. Hiç egzersiz yapamasanız ve anlamasanız bile açın müziği ve sakin sakin kollarınızı ve bacaklarınızı çalıştırın. Hafiflediğinizi ve daha seri hareket ettiğinizi farkedeceksiniz. Sabahları da aç karnına lahana suyu veya kiraz sapını tavsiye ederim. Vücuttaki ödemi atıyor. Güne ılık suyla veya ballı+limonlu+ılık suyla başlamanız kilo vermekte çok etkilidir.
Amann Allahım ne güzel bir başlıktır bu hayran kaldım azmim 1 kat daha arttı .Eminin topiğinde başlığın kadar eğlenceli olur.Sana eşlik etmeye bayılırım
Lahana suyunu dün sabah içtim ama midem çok bulandıAma sabah kalktığımda kocaman bir bardak ılık su içiyorum onun da çok yararı oluyor
ben varımmmmmmmmmmm:)))))))
bu akşamki menüm
1 kepçe fasulye yemeği
2 yemek kaşığı pilav
Birazcık turşu
Bol su
süpersinnnsabahları da haşlanmış yumurta ye ben bugün 2 tane yedim hala acıkmadım, çok doyurucu oluyor
ben yumurta beyazını öle yiemiom ancak çırparsan sarı ile karışık yiebiliom
Başlığımın taşınması için forum yöneticilerine mesaj attım
nereye taşıcan kıss ben anlamadım:44::44:
Günaydın kızlarYeni bölümümüzde konumuza devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?