Ben küçülüyorum , giydiklerim küçülüyor , yüzüm gülüyor :)

teşekkürler canımcımmmm bu sefer başarısızlık yok inat ettim başarıcam

günaydın meleğimmmm hoşgeldin gel yavrum gel hoşgeldinnn

hoşbuldum canımcım eğer kızmazsan kaç kilosun

bende katılmak istiyorum aranıza sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bende 84 kg dan 79.5 kg düştüm 1 ay içinde beyaz ekmeği kestim bugday yada çavdar yiyorum yeşil çay içiyorum günde 2 bardak yürüyüş yapıyorum 1 saat ama yürüyüşlewre yeni başladım

2 gündür de maydanoz kürü yapıyorum bugün yapamadım geç uyandığım için işe yetişme telaşıyla

inş. hep birlikte sağlıklı kilolar veririz :)

Kızlar haftada bir gün kendinizi ödüllendirin.Ben 8 kiloyu yiyerek vermiştim. Herşeyden yiyordum ama tadımlık yiyordum.Pazar günleri şahane kahvaltı hazırlıyordum. ekmeksiz herşeyden yiyordum. Bu şekilde verdiğim kiloları almadım. Böylece diyeti bıraktığınız zaman vücut yemeye alışkın oluyor ve kilo almanızı engelliyor.Daha önceki aç kalarak verdiğim 7 kiloyu 9 kilo olarak geri almıştım
Diyet sırasında bol bol sulu gıdalar tüketin.

neden kızim kız konunun başına kocaman yazmıştım zaten şuan 85 im tam canım 88 dim 3 kilo verdim

ama şarkı fotosundaki sen değilmiydin
ordaki kızce nin çook kilosu yoktu ki:26::26:
gel senle anlaşalım ben de kilo alıyım diye uğraşıyom da sen o fazladan 10 kilocunu bana ver bende o zaman iyi olurum

canım hoşgeldin tabiki katılabilirsin sende , ben dukan diyetini araştırmaya başladım bugünlerde çok iyi olduğunu duydum normalde yediklerime dikkat ediyordum , şimdi ona dönmeyi planlıyorum

ama şarkı fotosundaki sen değilmiydin
ordaki kızce nin çook kilosu yoktu ki:26::26:
gel senle anlaşalım ben de kilo alıyım diye uğraşıyom da sen o fazladan 10 kilocunu bana ver bende o zaman iyi olurum

olurmu kuzum orda 85 değildim ama 75 civarı falandım ben , tamam verim kuzu al senin olsun

canım hoşgeldin tabiki katılabilirsin sende , ben dukan diyetini araştırmaya başladım bugünlerde çok iyi olduğunu duydum normalde yediklerime dikkat ediyordum , şimdi ona dönmeyi planlıyorum

hoşbulduk canım bende jillian ın videosunu izliyorum şimdi :) çalıştığım için dukan yada başka bi diyeti deneyemiyorum canım ben öğlen işte ne yapılırsa ekmeksiz yiyorum makarna pilav yoksa 1 dilim ekmek yiyorum akşamları ekmek yememeye çalışıyorum ve akşam 9 dan sonra bişey yemiyorum sadece su içiyorum işten çıkışta 1 saat yürüyüş yapıyorum

bence güzel senin uyguladığın yöntemde öğünlerinide azaltırsan eğer vermen daha kolaylaşır bence

bence güzel senin uyguladığın yöntemde öğünlerinide azaltırsan eğer vermen daha kolaylaşır bence

öğünleri de azalttım 3 kepçeyse 1.5 kepçeye düşürdüm evlenmeden önce 66 kilo idim :) bu ara kilo vermem durdu bide kabızlık problemim var tabi kilo almam da etken bi sebep

öğünleri de azalttım 3 kepçeyse 1.5 kepçeye düşürdüm evlenmeden önce 66 kilo idim :) bu ara kilo vermem durdu bide kabızlık problemim var tabi kilo almam da etken bi sebep

cnm kabızlık var ise hergün bir tane activia yoğurt tüketmeyi dene bak ben yiyorum çok faydasını görüyorum , acayip rahatlatıyor

Herşey harika gidiyor kızlar, sizler ne durumdasınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…