Evet kızlar ben iflah olmayan üye lucifer. Aslında eski üyeliğimi almaya çok çalıştım ama whatsapp’tan bana dönen olmadı. Öncelikle çocuğumun tahlilleri hala çıkmadı. Sağolsun merak eden çok arkadaş var burada. En son eş beni teknikeriyle aldatmıştı, ben de avukata gitmiştim. Sonra eş bana yurt dışı tatili teklifinde bulundu. Avukat bana %100 aldattığını kanıtlayan delilin yok, tatile git son kararını ver en kötü her şeyin yarısı senin dedi. Hasta bir çocuğun varken kimse sana boşan diyemez dedi. Biz de gittik ve gerçek çok güzeldi. Akrabalara gittik, onlar çocuklara baktılar ve ben dilediğim gibi gezdim, yurt dışını çok seviyorum kendimi oralı gibi hissediyorum. Gelirken ağladım hatta ama eşle yine koputtuk. Memlekete gittik, iyi gibiydik pazar günü kardeşini benden habersiz kahvaltıya çağırmış. Benim bebek de hastaydı ve uyumamıştım ev dağınıktı. Kavga çıktı, görümce gelince eş kavgaya devam etti ve bacağımı sıktı. Sonra kardeşi de benimle tartıştı ve evden çıktılar. Evden çıktıkları an evden çıktım ve darp raporu aldım. Oradan karakola gittim ve ikisinden de şikayetçi oldum. İkisine de tedbir kararı koydurdum, 1 ay bana yaklaşmaları yasak. Avukatı da arayıp işlemlere başladım. Şimdi anlaşmalı boşanmaya çalışıyoruz. Evin kredisini ödeyecek, ev çocuklara kalacak. Ben sadece arabayı alacağım ve çocuklarla evde kalacağım. Avukat az istedin diyor. Ne dersiniz? Çekişmeliye mi dönse acaba ? Bir de sizden fikir almak istedim.