• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Lucifer Morningstar…

Bu kadar olay üzerine tatile gitmeniz çok çok manasız. Gerçekten anlaşılır gibi değil yaptığınız. Kusura bakmayın ama bir adamınız da mantikli olsun.
Siz tatili kabul ederek esinize istediğini yapma alanı açmış oluyorsunuz, bunun neresini anlamıyorsunuz. Ne yapmış ertesi gün gitmiş karşın çağırmış çünkü adamın hassas noktası ve size kabul ettirmeye çalıştığı şey ailesi.
Rezillik üstüne rezillikleri yaşamak böyle bir gerçekten.
Davayı da çekişmeliye götürmeyin,zararli çıkarsınız, süreç uzakr birde onunla uğraşırsınız.
Adam beni sadece polisle bu evden çıkarabilirsin dedi, bu rezillik her türlü olacaktı. Kendisi evden gidecek karakterde olsaydı çoğu şeyi yaşamazdık zaten. Tatile kendim için gittim zaten akrabaların yanına gittik aynı odada bile kalmadık ama bana çok iyi geldi.

Ona işte intifa hakkı deniyor, evi süresiz kullanma hakkım oluyor.
Ev satılırsa? İki gün sonra bu çocuklar ergenliğe girecek. Baba gidip oğlum evi satalım sana şu marka araba alalım gibi dahiyane fikirler de olabilir. Özetle karşı tarafın size çok hırsı olacak, kv, gorumcenin özellikle. Ev onların üzerine olduğu zaman çocuklar kullanılabilir diyorum.

Ev satılırsa? İki gün sonra bu çocuklar ergenliğe girecek. Baba gidip oğlum evi satalım sana şu marka araba alalım gibi dahiyane fikirler de olabilir. Özetle karşı tarafın size çok hırsı olacak, kv, gorumcenin özellikle. Ev onların üzerine olduğu zaman çocuklar kullanılabilir diyorum.
Kızımın da hakkı olacak. Tek başına satamaz. Kızımın durumu da belirsiz ve vasisi ben olurum. Eşin günde 3 paket sigarayla o kadar yaşayacağını düşünmüyorum 🤣 Ben de 52 yaşında falan oluyorum gider baba evine giderim belki.

Kızımın da hakkı olacak. Tek başına satamaz. Kızımın durumu da belirsiz ve vasisi ben olurum. Eşin günde 3 paket sigarayla o kadar yaşayacağını düşünmüyorum 🤣 Ben de 52 yaşında falan oluyorum gider baba evine giderim belki.
Sorun sadece ev değil çocuklar karşı taraf tarafından mülk onların üzerine olduğu için kullanılabilir. Neyse umarım cooook mutlu olursun.En önemlisi kızın sağlıkla buyur. Ben konudan çıkıyorum. Senin konular karabatak gibi girince çıkamıyorum🤣

Sorun sadece ev değil çocuklar karşı taraf tarafından mülk onların üzerine olduğu için kullanılabilir. Neyse umarım cooook mutlu olursun.En önemlisi kızın sağlıkla buyur. Ben konudan çıkıyorum. Senin konular karabatak gibi girince çıkamıyorum🤣
Sorun karşı tarafın kötü niyetli olması ve bana huzur vermek istememeleri. Onlara göre ben oğullarının evinde paşa gibi oturacağım, kimse hasta bir çocukla baş başa kalacağımı söylemeyecek. Çocuğum büyüyünce bakımı belki çok zor olacak, kendi oğulları da bekar gibi gezecek. Her şeyin hayırlısı olsun.

En son yurttan aldığı kızda konu sahibini tanıyormuş üstelik. Kız aramış miydi mesaj mı atmıştı öyle bir şeyler olmuştu. Nereden nasıl bir tanışikliklari varsa artık.
Kızlarda dünden meraklı olgun, zengin hatta evli erkeklere birlikte olmaya. Bindikleri arabalar, kaldıkları yerlerle ilgili yurda dönünce arkadaşlarına hava atıyorlardir. Zamanında bizzat şahit olmuştum bunlara. Onlarda mağdur falan değil, şikayet etseler bir sey olmaz, ortaya çıkması utanması olana rezillik olur ancak.
Ooo ben o kadarını bilmiyorum

Benim günde 3 paket sigara içen kahrolasıca babam 70 e geldi. Hala at gibi. Diyeceklerim bu kadar.

İşte genç kizlar sirf bir adam zengin diye ya da iyi bir mesleği var diye evlenmeyin.
Sonunuz böyle olduğunda parası uğruna katlandığız beş para etmeyen bir adamdan sürekli bosanacagim deyip iki çocuk yaparak mükemmel anne ya da ideal eş olmuyorsunuz.
Daha zengin ve mesleği daha iyi taliplerim de vardı..Ne yazık ki narsistin sevgi bombardımanına kandım…Oğlumu çok istedim, iyi ki de var. İlki tedaviyle oldu, ikinci sadece tüp bebekle olur demişlerdi, ben de onun rahatlığı vardı ama yine ters köşe oldum :KK43: Bunları düşünmenin bir faydası yok, haklarımı nasıl savunurum onun derdindeyim.

Benim günde 3 paket sigara içen kahrolasıca babam 70 e geldi. Hala at gibi. Diyeceklerim bu kadar.
Doğrudur varsayımlar üzerine hareket etmek yanlış olur. Şimdi benim eş mal kaçırmaya kalkabilir. Pazartesi dava açıp tüm hesaplara el mi koydursam acaba ? Artı arabalara da…Zaman mı kazanmak istiyor bu adam acaba bir şeyleri kaçırmak için ?

Doğrudur varsayımlar üzerine hareket etmek yanlış olur. Şimdi benim eş mal kaçırmaya kalkabilir. Pazartesi dava açıp tüm hesaplara el mi koydursam acaba ? Artı arabalara da…Zaman mı kazanmak istiyor bu adam acaba bir şeyleri kaçırmak için ?
Siz eve zaten aile konutu şerhi koydurmadınız mı? Biz, annem boşanırken onun haklarını böyle koruduk. Ev, araba ve arsa. Hepsine tedbir kondu. Babam hemen satmaya çalışmış. Sonra e devlette görünce şok olmuştu

Siz eve zaten aile konutu şerhi koydurmadınız mı? Biz, annem boşanırken onun haklarını böyle koruduk. Ev, araba ve arsa. Hepsine tedbir kondu. Babam hemen satmaya çalışmış. Sonra e devlette görünce şok olmuştu
Eve şerh kondu da avukat dava açmadan arabalara şerh konulmaz dedi, bu adam süreci uzatıyor ben de işkilleniyorum. Anlaşmalı boşanmaya da ikna etmek için birdenbire dava da açmadım ama hesabında borsa parası vardı onu uçurmuştur ama avukat peşine düşeriz dedi. Pazartesi dava açıp her şeye şerh koydursam daha iyi değil mi yoksa direk çekişmeliye mi döner bu sefer bilemedim.

Eve şerh kondu da avukat dava açmadan arabalara şerh konulmaz dedi, bu adam süreci uzatıyor ben de işkilleniyorum. Anlaşmalı boşanmaya da ikna etmek için birdenbire dava da açmadım ama hesabında borsa parası vardı onu uçurmuştur ama avukat peşine düşeriz dedi. Pazartesi dava açıp her şeye şerh koydursam daha iyi değil mi yoksa direk çekişmeliye mi döner bu sefer bilemedim.
Anlaşmalıda arabalardan birini size verecekse evet, mantıklı bu. Ya ben olsam adamdan onu rezil etmemek şartı ile evi ve arabayı bir an önce Almaya çalışırdım. Yoksa gidin, hem kocanızı hem de hastanede yatıp kalktığı o kadını ulu orta rezil edin. Ya sizin kocanız her türlü eziyeti hak ediyor ama size bunu yapacak iyi bir avukat lazım. Dişli çıkması lazım. Mesela ben eski eşimi de beni aldattığı bazı kadınları da rezil etmiştim. Aşırı büyük bir zevk aldım valla, içim soğudu ama ben bunu evi arabayı falan alınca yaptım. Sizin ev işi çok muallak.

Anlaşmalıda arabalardan birini size verecekse evet, mantıklı bu. Ya ben olsam adamdan onu rezil etmemek şartı ile evi ve arabayı bir an önce Almaya çalışırdım. Yoksa gidin, hem kocanızı hem de hastanede yatıp kalktığı o kadını ulu orta rezil edin. Ya sizin kocanız her türlü eziyeti hak ediyor ama size bunu yapacak iyi bir avukat lazım. Dişli çıkması lazım. Mesela ben eski eşimi de beni aldattığı bazı kadınları da rezil etmiştim. Aşırı büyük bir zevk aldım valla, içim soğudu ama ben bunu evi arabayı falan alınca yaptım. Sizin ev işi çok muallak.
Arabalardan birini bana veriyor zaten şu an ama eş bana güven vermiyor kendi arabasını kaçırabilir, arabası daha değerli. Kadın jandarma astsubaylığı kazanmış, kızın elinde eşimle görüntüleri var, kızı arayıp ya fotoğrafı bana ver ya da seni de mahkemeye verir okulundan olursun mu diyeyim acaba. Görüntü dediğim yan yana fotoğrafları var, kız o gün eşle birlikte olmuyor kendisini namuslu göstermek için bir de tecavüze uğradım diyor bakire çıkmayacak ya. Eş de o öyle söyleyince birlikte olmadım diyor ama kızın amacı kendini namuslu gösterip eşle evlenmekti bence.

Arabalardan birini bana veriyor zaten şu an ama eş bana güven vermiyor kendi arabasını kaçırabilir, arabası daha değerli. Kadın jandarma astsubaylığı kazanmış, kızın elinde eşimle görüntüleri var, kızı arayıp ya fotoğrafı bana ver ya da seni de mahkemeye verir okulundan olursun mu diyeyim acaba.
Bir avukata sorsa mahkemeden bir şey çıkmayacağını anlar ve üstüne siz tehdit ettiğinizde kalırsınız. Kendinizi yakacak hiçbir şey yapmayın. Bırakın o araba da onda kalsın. Evi ve diğer arabayı alın yeter. Vakit kaybetmeyin çünkü bu adama her gün birisi daha kötü akıllar verecek. Kocanız iyi bir insan olmadığı için de hepsini dinleyip eziyetin dozunu artıracak. Ama en önemli tavsiyem kimseyi tehdit etmeyin, önce evi falan alın bi, baktınız ev konusunda sıkıntı çıkarıyor, o zaman kocanıza sözlü olarak herkese her şeyi anlayacağınızı, elinizde bazı kanıtlar olduğunu söyleyip dik durun.

Bende iki çocuk var, avukatım ben ne dersem onu yapıyor bana da çok dişli gelmedi. Şimdi bu adam birini bulup çocukları almak ister buna adım gibi eminim, ona göre hareket etmem lazım.

Bir avukata sorsa mahkemeden bir şey çıkmayacağını anlar ve üstüne siz tehdit ettiğinizde kalırsınız. Kendinizi yakacak hiçbir şey yapmayın. Bırakın o araba da onda kalsın. Evi ve diğer arabayı alın yeter. Vakit kaybetmeyin çünkü bu adama her gün birisi daha kötü akıllar verecek. Kocanız iyi bir insan olmadığı için de hepsini dinleyip eziyetin dozunu artıracak. Ama en önemli tavsiyem kimseyi tehdit etmeyin, önce evi falan alın bi, baktınız ev konusunda sıkıntı çıkarıyor, o zaman kocanıza sözlü olarak herkese her şeyi anlayacağınızı, elinizde bazı kanıtlar olduğunu söyleyip dik durun.
Araba onda kalsın sorun yok, çekişmeliye çevirirse arabayı kaçırmasından korkuyorum şu an. Evi ve arabayı alsam benden iyisi yok ki kimseye bir şey demiyorum zaten.

Back
X