Ben mal mıyım acaba?

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Sevgiliyken aldatıldığımı öğrendim evlendikten sonra. Ama sınav sürecindeyim ve suan boşananam. Bu sebeple evliliğimi devam ettirmek zorundayım. Öğrendiğim süreden sonra hiç bir yamugu olmadı hareketinde davranışında. Gayet evinden işine gidip gelen sorumlu bir insan. Affetmeyi çok denedim içimde çoğu zaman kendimi kandırdım. Sorunum şu ki onun yüzüne her baktığımda hatırlıyorum. Olur olmadık zamanda aklıma geliyor yedigim boynuz. Söylediğine göre tek seferlik bir hataydı ama ben bir türlü sindiremiyorum sürekli sınav sonrası boşanmayı düşünüyorum. Etrafımdaki herkes evlenmeden önce olmuş sevgililik evlilik gibi değildir diyor ama ben kabul edemiyorum. Bazen çok seviyorum bazen nefret ediyorum. Sorun bende galiba.
Çünkü ne gitmeyi ne kalmayı beceremiyorum.
Eşimin beni sevdiğine inanıyorum çünkü her fırsatta bunu dile getiriyor ancak düşünmeden edemiyorum neden yaptı bunu diye!
Üstelik benimle birliktelik yaşarken neden başka birinin bedenine ihtiyac duydu. Eksik miydim ne aradı sorularım hep cevapsız kalıyor sadece bir anlık hataydı diyor. Birine aşık olup birlikte olsa etkilendi derdim çekip giderdim hayatından ama para karşılığı birliktelik yaşamış bir insan.
Ne aradı acaba neyimi beğenmedi ya da ne eksikti düşünüp duruyorum.
Sürekli o eskort kadının fotoğrafına bakarken buluyorum kendimi. Sonra kendime kızıyorum kadının ne sucu var ki onun işi sadece.
Ve en önemlisi hiç ama hiç güvenmiyorum. Her an aldatacak gibi hissediyorum.
Ama dedim ya birşeyini de görmedim sonrasında.
Sizce evliliğime devam mı etmeliyim yoksa sınav sonrası herşeyimi alıp defolup gitmeli miyim?
Önümde yaklaşık 3 ay var. Hep bu saatlerde aklıma geliyor uykuya hasretim psikolojik olarak bitigim yardım eder misiniz? Ben ne yapayım?
Psikolojik destek almak ise yarar mı?
Antidepresan kullandım ama ders çalışıyorum yürüyen ölü gibi oluyorum ilacı içince

Sevgililikte (hele ki cinsel hayatınız zateb varmıs) evlilikte aynı benim gözümde. O yüzden aldatılmak aldatımaktır. Sınav sürecini atlat ve kafanı toplayana kadar da sakın cocuk yapayım deme. Eğer hazmedeyeceğine yürekten inanıyorsan boşan.

Kafanızdaki sorunları çözmelisiniz, çözemiyorsanız ertelemelisiniz..
Bence sorunların çözümünü sınava dek erteleyin. Sınavdan sonra bunları düşünün.
Ayrıca eşinizin tekrar bir hatasını görmediyseniz içinizde ona bir şans daha vermelisiniz bence, pişman olmamak adına..

Öncelikle; başlığa istinaden “estğf “diyerek başlamak istiyorum
Eşiniz affedersiniz ama; zamanında yemiş bir halt, bilmeden evlenmişsiniz. Sonradan yanlışını görmemişsiniz lakin kuruntularınızı da çok iyi anlıyorum
Sınava girecekmişsiniz, şu an kafanızı bununla doldurmayın. Sınavdan sonra bakın, eğer hazmedemeyecekseniz boşanın
Evliliğinize devam edecekseniz de psikolojik destek alın zira böyle size de karşıya da eziyet. (Karşıya müstehak ama:)

Son düzenleme:
Kızlar gerçekten hiç bir hatasını görmedim telefonunu vs karıştırırım arada iş arkadaşlarıyla bazı mesajlaşmaları olur biraz fazla samimiyet kurar ama hatasını anlar küfürlü komik video vs gönderimi olur. Onun dısında aksam saatlice eve gelir dışarı hayatı yoktur ama ben unutamıyorum. Bir yanım kal diyor bir yanım git. Dengesizim kısacası. Çok yoruldum düşünmekten. Sevdiğine inancım sonsuz ama ben eski ben değilim. Günlük değişiyor ruh halim. Sürekli aklıma geliyor unutamıyorum

Öncelikle sorunuza “estğf “diyerek başlamak istiyorum
Eşiniz affedersiniz ama; zamanında yemiş bir halt, bilmeden evlenmişsiniz. Sonradan yanlışını görmemişsiniz lakin kuruntularınızı da çok iyi anlıyorum
Sınava girecekmişsiniz, şu an kafanızı bununla doldurmayın. Sınavdan sonra bakın, eğer hazmedemeyecekseniz boşanın
Evliliğinize devam edecekseniz de psikolojik destek alın zira böyle size de karşıya da eziyet. (Karşıya müstehak ama:)

O gelecek güzel olacak vs diye hayaller kuruyor ama ben onsuz bir hayata devam etmeyi istiyorum. Bu yaptıgı yanına kar kalmamalı diye. Sonra arkadasım aldatmayan erkek yoktur sanki başkaları aldatmıyor mu diye söylüyor. Artık tüm erkeklerin aldattığını düşünüyorum. Aldatmayan erkek YÖK herhalde diyorum ama yok ben kabullenemiyorum. Aslına bakarsanız konduramıyorum. Nasıl iğrenmez nasıl hiç bir duygusallık hissetmediği biriyle birliktelik Yaşar bir insan. Ona baktıkça o cüssesi gözümde ufacık kalıyor.

O gelecek güzel olacak vs diye hayaller kuruyor ama ben onsuz bir hayata devam etmeyi istiyorum. Bu yaptıgı yanına kar kalmamalı diye. Sonra arkadasım aldatmayan erkek yoktur sanki başkaları aldatmıyor mu diye söylüyor. Artık tüm erkeklerin aldattığını düşünüyorum. Aldatmayan erkek YÖK herhalde diyorum ama yok ben kabullenemiyorum. Aslına bakarsanız konduramıyorum. Nasıl iğrenmez nasıl hiç bir duygusallık hissetmediği biriyle birliktelik Yaşar bir insan. Ona baktıkça o cüssesi gözümde ufacık kalıyor.
Birlikte ilişki danışmanına gidin, ayrıca siz mutlaka psikolojik destek alın. İçinizi ferah tutun biraz, bu kadar düşünmeyin. Düşündükçe kurarsınız, kurdukça iyice kördüğüm olursunuz.
Bilmeden evlenmişsiniz, sonradan hiç hatasını görmemişsiniz o yüzden iyi düşünün. Sırf yanına kalmasın diye, cezalandırmak için yuvanızı yıkmayın. Kendinizi de cezalandırmış olursunuz
Gerçekten artık içiniz almıyorsa, bu yüzden yıkın

Sizi seviyorsa ve sevgiliyken sizinle bir şeyler paylaşabiliyorsa yine de böyle bir şey yaptıysa bence bu ileride evleneceği kadına karşı saygısızlıktan başka bir şey değil eğer sizinle bir problemi varsa bunu konuşmalıydı başkasında çözüm arıyor ama sizi seviyor hem öyle hem böyle olmaz. Bence sınava kadar sabredin sınavı atlattıktan sonra oturun düşünün sizi seviyor olabilir illa sevmediği anlamına gelmez zaten böyle bir şeyi yapması. Sevmesine rağmen yaptıysa karakterinde bir problem vardır ve belki de sizi kaybetmeyi göze almıştır. Bunu kabullendiğinizi bildiğinde bir daha yapmayacağının garantisi yok tekrar güvenebilecek misiniz ? Gerçekten her şeye rağmen unutup mutlu olacağınıza inanıyorsanız devam edin. :KK200:

Çok ama çok değişik ruh halim var. Bol inişli çıkışlı. Mesela bir anda sinirlenip bağırdığım oluyor. Bazen eve gelmek istemiyorum. Kendi evim gibi hissedemiyorum. Çoğu zaman aksam olmasını istemiyprum. Bu durumu nasıl düzeltirim bilmiyorum ki eşimin yapacağı birşey olduğunu sanmıyorum. Sorun Benin beynimde düşüncelerimde. Ders çalışmam gerekirken beynim sürekli bunlarla meşgul

Sizi seviyorsa ve sevgiliyken sizinle bir şeyler paylaşabiliyorsa yine de böyle bir şey yaptıysa bence bu ileride evleneceği kadına karşı saygısızlıktan başka bir şey değil eğer sizinle bir problemi varsa bunu konuşmalıydı başkasında çözüm arıyor ama sizi seviyor hem öyle hem böyle olmaz. Bence sınava kadar sabredin sınavı atlattıktan sonra oturun düşünün sizi seviyor olabilir illa sevmediği anlamına gelmez zaten böyle bir şeyi yapması. Sevmesine rağmen yaptıysa karakterinde bir problem vardır ve belki de sizi kaybetmeyi göze almıştır. Bunu kabullendiğinizi bildiğinde bir daha yapmayacağının garantisi yok tekrar güvenebilecek misiniz ? Gerçekten her şeye rağmen unutup mutlu olacağınıza inanıyorsanız devam edin. :KK200:

İleride yine yapmayacağını bilemiyorum bende. Sonrasında sordum ben neden anlatmadın neden evlendik diye. Bilseydin evlenmezdin bırakırdın dedi. Ben bu durumu atlatacağıma inanamıyorum malesef.
Ayrıca artık akıl sağlığımdan da şüphe etmeye başladım korkuyorum kendimden . Delirecegim düşünmekten

Bence sizİ sadece aldatılmak değil aldatılış şekliniz de yaralamış. Böyle evlilik devamı çok zor. Ama madem sınav sonrasına kadar bekleyeceksiniz bi süre kafanızı kalbinizi toparlayın derim

Bence sizİ sadece aldatılmak değil aldatılış şekliniz de yaralamış. Böyle evlilik devamı çok zor. Ama madem sınav sonrasına kadar bekleyeceksiniz bi süre kafanızı kalbinizi toparlayın derim

Başkasını sevseydi elbette üzülürdüm ama saygı duyar giderdim. Ama bir eskortla yatmak ne bileyim çok daha adice değil mi? Nasıl bir midesizlik ben onun bunu yapmasını anlayamıyorum. Ona hep söylerdim sadakat dısında hiç bir beklentim YÖK diye. Ne para ne ev ne araba istedim. Yıllar boyunca sadece sadakatti. Onu bile yapamadı. Çoktan sinirliyim zaman geçtikçe içimdeki öfke dinmiypr aynı şekilde devam ediyor

Canım sevgiliyken olmuş hemen bitsin deme, bı terapiste git onunla konuş bunları ve hatta ikiniz gidin ve bu çözülsun, kendi kendine asamiyorsun ve iyice aranız açılacak .acilennnn evlilik terapisi .bence.

Başkasını sevseydi elbette üzülürdüm ama saygı duyar giderdim. Ama bir eskortla yatmak ne bileyim çok daha adice değil mi? Nasıl bir midesizlik ben onun bunu yapmasını anlayamıyorum. Ona hep söylerdim sadakat dısında hiç bir beklentim YÖK diye. Ne para ne ev ne araba istedim. Yıllar boyunca sadece sadakatti. Onu bile yapamadı. Çoktan sinirliyim zaman geçtikçe içimdeki öfke dinmiypr aynı şekilde devam ediyor
Ne kadar süredir birlikte ne kadar süredir evlisiniz. Bunu nasıl öğrendiniz? Boşandınız diyelim mutlu olacak mısınız? Ben sizi anlıyorum hak da veriyorum.

Biz kadınların kafası erkeklerinki kadar düz çalışmıyor maalesef hepimiz farklı konuları çok kapsamlı düşünüyor bazı şeyleri onlara göre fazla irdeliyoruz yapımız bu o yüzden sorun ben de düşünce yapımda demenize gerek yok hangi kadın olsa aynı şeylere takılırdı düşünürdü.Güveniniz sarsıldı. Evlilik sevgi saygı ve güven üzerine kurulur. Siz beklemediğiniz bir anda aldatıldığınızı öğrendiniz tepkiniz çok normal bence kendinizi suçlamayın. Sınav stresi de biniyor çalışmak isteyip odaklanamamak vs. O evde durmak istemiyorsanız da durmayın hiç bir şeye mecbur değilsiniz zamana ihtiyacım var diyin gidin maddi imkanınız varsa güzel bir otel de bekar arkadaşınız varsa onda en olmadı aileniz de kalın kendinize güzel bir çalışma ortamı hazırlayın çalışarak uzaklaşmaya çalışın. Evde kalıcaksanız da evde ders çalışmayın sabah kahvaltınızı edin güzelce sabah alın kitaplarınızı gidin dışarda oturun akşama kadar çalışın gezin kafanızı dağıtın eve kapanmayın ve aldatma olayını çok düşünmeyin

Ne kadar süredir birlikte ne kadar süredir evlisiniz. Bunu nasıl öğrendiniz? Boşandınız diyelim mutlu olacak mısınız? Ben sizi anlıyorum hak da veriyorum.

Sevgililik epey eski 1 yıldır evliyim. Boşandıktan sonrası icin korkmuyorum sadece pişman olur muyum diye düşünüyorum. İşe girdikten sonra hayatımı devam ettiririm diye düşünüyorum

Sevgililik epey eski 1 yıldır evliyim. Boşandıktan sonrası icin korkmuyorum sadece pişman olur muyum diye düşünüyorum. İşe girdikten sonra hayatımı devam ettiririm diye düşünüyorum
Ben arkadaşa katılıyorum ama önce terapi alabilirsiniz destek alın sonra zaten sizi en iyi kendiniz tanırsınız... ne yapacağınıza karar verirsiniz

Biz kadınların kafası erkeklerinki kadar düz çalışmıyor maalesef hepimiz farklı konuları çok kapsamlı düşünüyor bazı şeyleri onlara göre fazla irdeliyoruz yapımız bu o yüzden sorun ben de düşünce yapımda demenize gerek yok hangi kadın olsa aynı şeylere takılırdı düşünürdü.Güveniniz sarsıldı. Evlilik sevgi saygı ve güven üzerine kurulur. Siz beklemediğiniz bir anda aldatıldığınızı öğrendiniz tepkiniz çok normal bence kendinizi suçlamayın. Sınav stresi de biniyor çalışmak isteyip odaklanamamak vs. O evde durmak istemiyorsanız da durmayın hiç bir şeye mecbur değilsiniz zamana ihtiyacım var diyin gidin maddi imkanınız varsa güzel bir otel de bekar arkadaşınız varsa onda en olmadı aileniz de kalın kendinize güzel bir çalışma ortamı hazırlayın çalışarak uzaklaşmaya çalışın. Evde kalıcaksanız da evde ders çalışmayın sabah kahvaltınızı edin güzelce sabah alın kitaplarınızı gidin dışarda oturun akşama kadar çalışın gezin kafanızı dağıtın eve kapanmayın ve aldatma olayını çok düşünmeyin

Benim çoktan kurcaladığımı söylüyor etrafımdaki insanlar. Eskide olmuş bak evlenmişsiniz vs diye. Sevmese evlenmezdi herhalde ama ben unutamıyorum. Sadece uyurken düşünmüyorum. Eğlendiğimiz zamanda bile aklıma geliyor bir anda sessizleşiyorum dalıp gidiyorum

Back
X