• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben malımmmmmm

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
Bilmiyorum bu aralar mal gibiyim sinirliyim eşime sürekli bağırıyorum kavga çıkarıyorum insanların hepsinden nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum hele şu bayramda iyice deli oldum
herseyi çok kafaya takmaya başladım deli olmazsam iyi :kızgın::kızgın:

İnsanlarda hep bir cinnet hali! Seçilmiş algımıdır yada insanlar mı delirmeye başladı bilemde sakin olun birini hacadığınız şu üçgünlük dünyada!

Yumurtlama dönemi etkiler mi ilk defa duydum ama ondan değildir benim annem çok takıntılı kadındır bana bulaşmış huyu bazı salak insanların hareketlerinini görmemezlikten gelemiyorum hadi sinir oldum o an laf da vuramoyorum

bende bilmiyordum ama bi app var regl icin. oraya mecbur herseyi not aliyorum. cildirdigim günleride yaziyordum bi baktim hep yumurtlamaya denk geliyor... adet olunca melek oluyorum

Demir eksikligi de olabilir (yani tabi sizi baska strese sokan durumlar yoksa)
En iyisi bi dktr gitmek çok sinirli olmaya başladım insanları çok takıtıyorım aslında denedi belli hiç birşeyle uğraşmıyorum çalışsam kimsenin hali hareketi söylediği dikkati mi çekmez boş insanım ben :sinirli::sinirli:

Estağfurullah.
Bazen olur herkese .
Eh toplumda da manyak çok. Delirmemek pek mümkün değil Türkiye'de.
Aynen ya herkeste bi havalar ben en iyisini bilirim ben yaparım ben ederim zıkımın dibi yapın daha ilk günden böyleysem Bayram’ın iki gününü düşünemiyorum kötü yani benim kocaya sarıyorum

Bilmiyorum bu aralar mal gibiyim sinirliyim eşime sürekli bağırıyorum kavga çıkarıyorum insanların hepsinden nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum hele şu bayramda iyice deli oldum
herseyi çok kafaya takmaya başladım deli olmazsam iyi :kızgın::kızgın:

Estağfirullah demeye geldim.
Mal degil de öfkeli gibisiniz
Neyi taktınız kafanıza da sonucu bu oldu?

İnsanlarda dönemsel olabiliyor böyle sinir hali. ramazandan çıktık beslenme düzeni vs herşey değişti. vücüt saati değişti. sinirlenmek normal de, bunu dizginleyebilmek başka türlü dışa vurmak lazım eşinizle aranızı bozmaktansa başka sebepler yüzünden. ya da eşinizle konuşup kusurunuza bakmamasını istemeden tepkilerinizin arttığını söyleyebilirsiniz. hiç birşey aileden kıymetli değil.

Estağfirullah demeye geldim.
Mal degil de öfkeli gibisiniz
Neyi taktınız kafanıza da sonucu bu oldu?
Ben görümcemle konuşmuyorum şehir dışından oturuyor kimse yokken kaynanama gittim kaynanam bir soguk anlatamam derdi ne çözemedim bende mal gibi sıcak davrandım dizim agrıyor dedi derdi bize gelmek bayramda şimdi çözdüm olayı zaten 3 bayramdır gelmiyor ben eşimi zorladım gittik şimdide niye gittik diyorum hadi gittin o soguk sen niye sıcak davranıyorsun otur kalk misafir gibi kızından korkuyor resmen

En iyisi bi dktr gitmek çok sinirli olmaya başladım insanları çok takıtıyorım aslında denedi belli hiç birşeyle uğraşmıyorum çalışsam kimsenin hali hareketi söylediği dikkati mi çekmez boş insanım ben :sinirli::sinirli:

Benim hamilelik sirasinda demir oranim kritik orana düsmüs. Haberim yok tabi. Saga sola saldiriyorum. Sinirliyim. Hastanede serum verdiler. Kuzu gibi eve döndüm vallaha :D

Back
X