- Konu Sahibi deryacik55
kızlar ben mühendisim sevgilim lise mezunu eczane kalfası bu sizce problem yaratırmı? ben kamuda callısıorum ilerde aileler acısından ve bizim acımızdan bu sorun mudur??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim aramızda eğitimden kaynaklanan herhangi bir sorun yok yani o kendisini cok iyi yetiştirmiş ve benden daha iyi tecrübeye sahip tek sorun ailem etikete önem veriyor biraz sorun yaratırlar die korkuuorum(
Diğer konunuzda sevgilinizin daha eşinden boşanmadığını yazmışsınız.
Bence mühendis-eczacı kalfası ikilemini düşüneceğinize,sevgilinizinn boşanma davasının sonuçlanması bekleyip öyle kafa yorarsınız bu konuya.
Henüz boşanmadan ilerisini düşünmeniz doğru değil.
kızlarr nerden başlasam bilemiorum ama çok bunaldım 2,5 aylık bir birlikteliğim var erkek arkadasımla nette tanıstım ilk görüşmemizde ondan cok hoslandım ama bitürlü bana sevgili gibi davranmıordu. ben nedenini sormaya basladım benmle sevgili olamayacagını bunun için önemli nedenlerinin oldugunu söylüordu. bende eger evli deilsen hersey aşılır diodum. sonunda bitmek üzere olan bir evliliği ve 2 cocugu oldugunu söyledi. yıkıldım. ayrılmak istedim. sonra bi şekilde devam ettik. buarada bosanması için 5 ayı var cünkü eşine ev aldı ve borcları bitirip bosanma kararı almışlar.
buarada o 31 yasında ve lise mezunu eczane kalfası bende mühendisim kamuda calısıorum. bosandıktan 1 yıl sonra ailemle tanısıp evlenmek istior benmle ama ben aileme 2 cocugunun oldugunu bosandıgını ve lise mezunu kalfa oldugunu söledigimde cok sorunlar cıkacak biliorum. aynı memleketteniz ve dogum günlerimiz bile aynı birbirimizi cok sevioruz ben mantıklı bakabiliorum ama o daha baglı bana ne yapsam bilmiorum lütfen akıl verin bana(((
2.5 aydır taıdığın, internetten tanştığın evli çocuklu bir adamla ilgili tek derdin lise mezunu olması olsun be arkadaşım....
2. kadın olmak, yuva yıkmak, ah almak, utanmak felan dert değil...
sen mühendissin o lise mezunu kalfa...
ailen etiket seviyor, ama evliyken ki ilişkinizi önemsemez...
peeehhh peeehhh peeehhhh...daha neler görecez...
Herkesin kriterleri farklıdır tamam mı????:umursamaz: