Ben mi abartıyorum acaba

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Ben 3 aylık evliyim. Malesef ki kaynanamlarla yaşıyorım. Bizim burda kermes açılmış gittik kermese benim yanımda 100 tl vardınaldığım şeyler 50 tuttu kaynanamki 30 benden 15 istedi ben de ben de 100 var dedim 100 tl den al dedim parayı verdim ödedim ama bana geri vermedi o parayı ben sinir oldun parayı vrdim geri neden vermiyo anlamadım. Geçen gğnlerde de aynısını yaptı deli oldumne yapmalıyım eşimle konuşsam mı ki eşim evlendiğimiz gün parasını ayırdı3 ay sonra ayrı eve çıkıyoruz

3 ay daha sık o zaman dişini. şimdi birşey desen 100 lira için ağzının tadı kaçacak. 3 ün 5 in hesabını yapma.

boşver artık o parayı giden gitmiş, istesen olmaz, üç beş kuruşu almayı kar sayıyor galiba, böylece kaynananla alışverişe gitmemen gerektiğini öğrenmişsin, 3 ay sonrada gidiyormuşsunuz, bundan sonra senden bi şekilde para isterse param yok dersin

İsteme paranı ama bir daha hiç birşey verme derim ben. Emanet ve borca sadık biri değil belliki.
Aile içide olsa herkesin parası kendine. Bana babam harçlık para verse bişey olup 5 10 istese üzerine fazlasıyla geri verir.
Hiç sevmedim davranışını.
Madem o evden çıkıyorsunuz hiç eşinize dır dır yapmayın siz akıllı olun.
Aynı hatayı tekrarlamayın istersede bana lazım paranın üstü keşke yanına alaydın dersiniz.

Niye istemiycekmissin . Eşine söyle .
Annen benden 15 tl istedi üzerini vermedi harçlığım yok acil birşey olduğu zaman ondan isteyemem de esin konuşsun annesiyle . Bi daha yapmasin hanimefendi . Ne dar kafalı insanlar ya .

rahatlığa bak yaaa...niye istemiyosun? anne ben de bişeyler alcam versene parayı diyemiyor musun?

Kadının evinde oturuyosun elektrik su gaz kira parası veriyo musun merak ettim?

O paraya çok ihtiyacın yoksa isteme... annemi gördüm kayın validende.annem de her zaman aynı şeyi yapar.hiç geri istemedim ama evet anlıyorum sinir bozucu bir durum. Sanki bana gökten yağıyor gibi bu paralar. bir gün bir şeye ihtiyacın olursa bu üç ay içinde sende ondan iste vermezse ama geçen elimdekini almıştın falan yap bozulsun.

Sende bir gün paraya ihtiyacın varmış gibi yap al ondan fazlasıyla paranı :)) ama çokta takılma bence stres yaptığına degmez

Ben eşimin canı sıkılmasın diye bu konuyu gündeme getirmezdim..Bu tarz para alışverişlerinde ne karşı taraf ister biz de,ne biz isteriz.

20-30 TL için gelinle muhattap olmak. Ne gülünç duruma düşürüyor kendini koca koca insanlar ya Herşeyin bir yol yordamı var, para lazımsa oğluna söylesin, harçlık verilmesi gerekiyorsa ondan alsın sizden ne alaka. Çok ayıpladım. Ben olsam ben de isteyemezdim siz haklısınız. Yapan utansın ama işte öyle olmuyor, biz utanıyoruz. Eşinize kesinlikle anlatın, param bitti harçlıksız kaldım diyin ki bilsin. Ama öte yandan kv eğer durumu yoksa, bunları size ben alıyım diyerek onun istemesine fırsat vermeden siz atılıp öyle bir şıklık yapabilirdiniz.

Durumunub kçtü olduğunu bilsen canı gönülden verirdim. Ama parası var oğulları da veriyor ama harcamıyor cimrilikten sırf para toplamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…