- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Ben 3 aylık evliyim. Malesef ki kaynanamlarla yaşıyorım. Bizim burda kermes açılmış gittik kermese benim yanımda 100 tl vardınaldığım şeyler 50 tuttu kaynanamki 30 benden 15 istedi ben de ben de 100 var dedim 100 tl den al dedim parayı verdim ödedim ama bana geri vermedi o parayı ben sinir oldun parayı vrdim geri neden vermiyo anlamadım. Geçen gğnlerde de aynısını yaptı deli oldumne yapmalıyım eşimle konuşsam mı ki eşim evlendiğimiz gün parasını ayırdı3 ay sonra ayrı eve çıkıyoruz
Eşim ve diğer oğulları ona her hafta para veriyor ama işine gelmediğinde param yok diyoNeden istemiyorsunuz ben de onu anlamadım.
20-30 TL için gelinle muhattap olmak. Ne gülünç duruma düşürüyor kendini koca koca insanlar yaBen 3 aylık evliyim. Malesef ki kaynanamlarla yaşıyorım. Bizim burda kermes açılmış gittik kermese benim yanımda 100 tl vardınaldığım şeyler 50 tuttu kaynanamki 30 benden 15 istedi ben de ben de 100 var dedim 100 tl den al dedim parayı verdim ödedim ama bana geri vermedi o parayı ben sinir oldun parayı vrdim geri neden vermiyo anlamadım. Geçen gğnlerde de aynısını yaptı deli oldumne yapmalıyım eşimle konuşsam mı ki eşim evlendiğimiz gün parasını ayırdı3 ay sonra ayrı eve çıkıyoruz
Durumunub kçtü olduğunu bilsen canı gönülden verirdim. Ama parası var oğulları da veriyor ama harcamıyor cimrilikten sırf para toplamak için20-30 TL için gelinle muhattap olmak. Ne gülünç duruma düşürüyor kendini koca koca insanlar yaHerşeyin bir yol yordamı var, para lazımsa oğluna söylesin, harçlık verilmesi gerekiyorsa ondan alsın sizden ne alaka. Çok ayıpladım. Ben olsam ben de isteyemezdim siz haklısınız. Yapan utansın ama işte öyle olmuyor, biz utanıyoruz. Eşinize kesinlikle anlatın, param bitti harçlıksız kaldım diyin ki bilsin. Ama öte yandan kv eğer durumu yoksa, bunları size ben alıyım diyerek onun istemesine fırsat vermeden siz atılıp öyle bir şıklık yapabilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?