İyi günler kk üyeleri :)
Bu ilk konum, olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım. Aslında böyle şeyleri dert edinen bir insan değildim önceden ama günümüz şartlarını düşününce ister istemez insan içinden düşünüyor...
Benim eşim olabildiğince eli açık biridir. Hiç bir zaman maddiyat hesabı yapmaz. Ama gelin görün ki şu an yeni evlendiğimiz için baya bir borcumuz bulunmakta. İkimizde çalışıyoruz ve ben elimden geldiğince az harcama yapmaya bir an önce borçlarımızı kapamak için para biriktirmeye çalışıyorum, neyse bu kısa bilgiden sonra asıl konumuz;
Eşimin uzun süredir arkadaşı hatta çok yakın olduğu arkadaşı var bu kişi de evli ve eşini ve bu kişiyi de seviyorum fakat gelin görün ki şöyle bir sıkıntı var mesela ayda 1-2 ya da bazen daha uzun da sürebiliyor görüşme aralığımız ama uzun zamandır ne zaman gelseler ellerini hiç ceplerine attıklarını görmüyorum. (Normalde dediğim gibi bu eskiden olsaydı hiç umursamazdım ama şu an ister istemez takılıyorum) Biz içmeyi seviyoruz arada eşimle. Fakat her aynı ortamda bulunduğumuzda masraflar hep bizden oluyor ve hep biz ağırlıyoruz onları kendilerinin aileleri sebepli ağırlamaya müsait olmadıkları için hani insan düşünmez mi acaba bu insanların durumu var mı yok mu diye tamam onların durumu gerçekten yok biliyorum ama ben bunu başkasına yapamam mesela. Gittiğim yere mutlaka bir şeyler götürürüm içecek olsun atıştırmalık bir şey olsun
Neyse konuyu pek toplayamadım ama umarım anlatmak istediğim anlaşılabilir olmuştur. Var mı acaba sizinde arada böyle düşündüğünüz durumlar ya da ben mi abartıyorum??