Ben mi abartiyorum.. Bir Fikir lutfen.

Annen d sen de doğru olanı yapmışsınız. O zamana kadar akıl edemediler varsayalım. Siz uyardıktan sonra alınıp gücenmek yerine kusura bakma düşünemedik deyip sonrasında çok daha dikkatli olmaları gerekiyordu. Sonuçta sigara ve zararları evrensel olaraktan kabul edilmiş birşey.
Ben Ki esimi bile sigara icmeyen biri sectim o derece Nefret ediyorum sigaradan heleki bebegime zarar vermesi bile beni cildirtmaya yetiyor.

Merhaba arkadaslar Hemen Konuya gireyim ilk hamileligim 6 haftalik hamileyim Esim ve Ben sigara kullanmiyoruz.Teyzem her gun olmasada cogu Zaman bize Gelir Erkek arkadasiyla.HEr geldiginde asiri sigara iciyorlar hem teyzem hem Erkek arkadasi zaten sigaraya alerjim var birde hamileyim.Anneme geliyoruz dediler annemde electronik sigaranizi icin Kizim sigaradan rahatsiz oluyor dedi bozuldular Sanirim.Ayip mi ettim annem benim icin sigarayi birakti.Evde Kimseye sigara icirmiyorum.Bebegimi dusunuyorum etkilenmesini istemiyorum sigaradan.

Balkonda içsinler ??? Artık evde sigara içen kalmadı diye düşünüyordum...

Merhaba arkadaslar Hemen Konuya gireyim ilk hamileligim 6 haftalik hamileyim Esim ve Ben sigara kullanmiyoruz.Teyzem her gun olmasada cogu Zaman bize Gelir Erkek arkadasiyla.HEr geldiginde asiri sigara iciyorlar hem teyzem hem Erkek arkadasi zaten sigaraya alerjim var birde hamileyim.Anneme geliyoruz dediler annemde electronik sigaranizi icin Kizim sigaradan rahatsiz oluyor dedi bozuldular Sanirim.Ayip mi ettim annem benim icin sigarayi birakti.Evde Kimseye sigara icirmiyorum.Bebegimi dusunuyorum etkilenmesini istemiyorum sigaradan.
Hamile bayanin yaninda sigarami icilir. Ciksinlar balkonda icsinler. Bu nasil anlayissizliktir.

Eşimin lise arkadaşının evine ilk defa gittik.Evlerinin salonu L piçimindeydi ve ben evin hanımıyla salonun ucunda, eşim ve arkadaşı'da bizim zıddımız olan diğer uç kısımda oturuyorlardı.Birbirimizi dahi görmüyorduk.Eşim ve Arkadaşı ara ara dışarı çıkıp 5 dk sonra geri geliyorlardı. Daha sonra ögrendim ki, eşim ben sigara kokusundan rahatsız olduğum için, arkadaşına ''Eşim kokusundan rahatsız oluyor,dışarıda iç'' Demiş. Meğerse ondan dışarı çıkıp durmuşlar :KK70: Üstelik ben hamile bile değildim.
Teyzenizin yaptığı,tamamen ''BENCİLLİK'':bicak:
Boşver Annen en güzelini yapmış. En baştan kırmızı çizgini çekeceksin ki, herkes ona göre davransın.
Eşim sayesin de, kimse benim yanımda sigara içmez.Başta eşim herkese benim sigaradan nefret ettiğimi söylemiş.Şimdi herkes de,ona göre tetbirini alıyor.
Bu dünyada ''SAĞLIKTAN'' Daha önemli hiç bir şey yoktur!
Bebeginin sağlığı,her şeyden önce gelir.
Başta kırılır küser belki ama, sonra onlarda alışır.SIKMA CANINI,BOŞVER RAHAT OL.
RABBİM Bebeğini saglıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin.:anne::emir_bebek:

Eşimin lise arkadaşının evine ilk defa gittik.Evlerinin salonu L piçimindeydi ve ben evin hanımıyla salonun ucunda, eşim ve arkadaşı'da bizim zıddımız olan diğer uç kısımda oturuyorlardı.Birbirimizi dahi görmüyorduk.Eşim ve Arkadaşı ara ara dışarı çıkıp 5 dk sonra geri geliyorlardı. Daha sonra ögrendim ki, eşim ben sigara kokusundan rahatsız olduğum için, arkadaşına ''Eşim kokusundan rahatsız oluyor,dışarıda iç'' Demiş. Meğerse ondan dışarı çıkıp durmuşlar :KK70: Üstelik ben hamile bile değildim.
Teyzenizin yaptığı,tamamen ''BENCİLLİK'':bicak:
Boşver Annen en güzelini yapmış. En baştan kırmızı çizgini çekeceksin ki, herkes ona göre davransın.
Eşim sayesin de, kimse benim yanımda sigara içmez.Başta eşim herkese benim sigaradan nefret ettiğimi söylemiş.Şimdi herkes de,ona göre tetbirini alıyor.
Bu dünyada ''SAĞLIKTAN'' Daha önemli hiç bir şey yoktur!
Bebeginin sağlığı,her şeyden önce gelir.
Başta kırılır küser belki ama, sonra onlarda alışır.SIKMA CANINI,BOŞVER RAHAT OL.
RABBİM Bebeğini saglıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin.:anne::emir_bebek:
Ne guzel esiniz dusunceliymis keske herkes esiniz Kadar anlaayisli olsa.Guzel temmennileriniz icin de ayrica tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

önemli olan bebeğin sağlığı ayıp olana olmuştur boşver

Elektronik sigara tüten baca gibi daha çok duman çıkarıyor. Ben olsam hiç bir türlüsünü içirmem.

oglum dogdugundan beri yani 9 senedir evimde sigara icmek yasaktir
esim ve ben de dahil olmak uzere bahcede yada balkonda iceriz
hic kimse de cocuk olan evde cesaret edip de sigara yakamaz
anneniz cok iyi yapmis hic vicdan azabi falan cekmeyin , teyzeniz de olsa evin icinde sigara icirmeyin kimseye

ay yemin ediyorum darlandım. hadi erkek arkadaşını geçtim, bu nasıl bir teyze. hiç mi düşünce yok ya. Allah muhafaza bebeğe bişey olur diyeceğine bi de kırılıyor mu? boşver canım boşver. insanlar bebekleri sağlıklı doğsun diye 1 milyon şeye dikkat ediyor.

Haklisiniz. Düşünceli davranmalari gerekirken düşüncesizce hareket etmişler , uyarilinca da bozulacak birsey yok. Aman idare edelim denilecek birsey değil cnku.

benim 3 kaynım ve kp sigara içer. ama evime geldiklerinde onlara balkonun yolunu gösteririm. evimde kim olursa olsun hiç ama hiç sigara icirttimedim. diyelim ki misafirlikte olduğumuz evde sigara içiliyor, evde kızım ve oğlum var diye kimseye içirtmem!

Sigara kullanımı nedeniyle sıkıntılı doğan çok bebek gördüm,
Hamile birinin yanında sigara içenleri gördüğümde tanısam da tanımasam da uyarırırm.
Arkadaşım hamileyken sigara içerdi, kendisine "evladının sakat - hasta doğmasını umursamayan kadından anne değil insan bile olmaz" demişliğim var. Anca doğumuna gittiğimde barıştık.
Bu konuyu görünce de yazmadan edemedim.
Sonuna kadar haklısınız.
Eğer zararlarının farkında olamayacak kadar cahillerse, bu konuyla ilgili makaleler fotoğraflar yollayın mesajla falan.

*Ben de sigara kullanıyorum bu arada, ziyarete geldiklerinde 2-3 saat sigara içilmiyor diye kimse ölmez de sinir krizleri de geçirmez, boşa somurtmasınlar.

bizim evdede yazın balkonda (balkon açık) kışın mutfakta cam kenarında içilir sadece . Misafirlere ağız tadıyla sigara içirmiyoruz :) kimse alınmadı bugüne kadar. Ben astım hastasıyım. Evde çocuklar var. Abartılacak bir durum değil içmelerini istememeniz normal

Canım evde zaten içmesine. Artık evde sigara içmek kaldı mı
Şoktayım

Back
X