Kesinlikle sana katılıyorum..nefret eder duruma geldim internetten..
Sadece bu anlattıklarım olsa..2 adet face ve 4-5 tane de msn buldum araştırarak..Benden gizli ve ben engellenmişim o adresten..KORKUNÇÇ !!
Yonja dır şudur budur bir sürü üyelik..
Bu yaşadığım olaydan öğrendiğim şey kimseye kayıtsız şartsız güvenmeyeceksin..
Asla ve asla erkeği hayatının merkezine oturtup, kendinden isteklerinden ve çevrenden ödün vermeyeceksin..Kısacası ona dönüşmeyeceksin..
Bu çok yanlışmış.Öğrenmiş oldum...
şu siteyi kim icat ettiyse dedesine rahmet okuyorumklava:bende çok kavga ettim sözlümle o site yüzünden artık sallamıyorum kime yorum yaparsa yapsın zaten oda artık fazla takılmıyo bende kapatım huzura erdim
Kuzeninin ona olan ilgisini anlayınca kendini kuzeninden geri çekip olması gerektiği gibi davranmamış mıydı bu adam? Alla alla ben anlamadım valla. Madem senden başka kızlara yüz veresi varmış, neden kuzenine böle davranmış? İnsan düşünüyo valla canım ya
Kesinlikle kız arkadaşlarımı sevgilimle tanıştırmıcam Allahın izniyle
ya paketle gitsiin yaaaa :))))))) hiçbişeye değmio çünkü Allahım ne insanlar war ya inanamıorum....cnm ya bunu büyük bi tecrübe olarak gör ve bundan sora insanlara ona göre davran bence bu adam sayesinde çok büyük bi tecrüben oldu bi teşekkürü hakedio bence :)))):içelim: dersin sana teşekür ediorum bana böle insanlarında olduunu gösterdiin için die
Aman tatlım yaa en azından başından görmüşsün yüzünü de kurtarmışsın kendini...Düşünsene bi de bu insanla evlendiğini..Off bence yat kalk Allah'a şükret sevdiği kuluymuşsun...Benim de zamanında böyle bi ilişkim olmuştu hem de 4.5 yıl sürmüştü ve benim bildiğim 3 kere aldatmış beni... Gizli saklı bir sürü iş çevirmiş arkamdan ama ben saf tabi hiçbirinden haberim yok.Ayrıca nası baskı yapıyodu, saçma sapan kıskançlıklar vs. anlatamam, ben de saf gibi seviyorum,aman beni sahipleniyo diye düşünüp herşeye katlanıyordum..Ama olmuyo..2 yıl önce yol verdim beyefendiye(!), çok uğraştı yeniden döneyim diye ama ııhh..Ben çoktaaan yeni bi ilişkiye başlamıştım bile ve iyi ki de öyle olmuş..Şu anda iki günlük nişanlıyız aşkımla ve çooook mutluyuuzzz..Ama öğrendim ki sağlıklı ilişkiler öncelikle kendine değer vererek başlıyormuş..Bi önceki yorumumda da dediğim gibi kimseyi, özellikle erkekleri odak noktanız yapmayacakmışsınız.Kendi hayatınızdan yiyorsunuz sonra..Tecrübeyle sabittir hehe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?