Ben mi Abartıyorum ? F.book..

Amann arkadaşlar ben artık erkeklere hiç güvenmiyorum..

Ozaman barışmıştık pervane oluyordu peşimde düzelmişti..

Yeni bir face açtı kendine şifresinide vermedi bana ama ben kendi pc me keylogger kurup onu msn e ve faceye soktum..Şifresini aldım tabiki..

Girdim oturumu sürekli açık tut linkine bastım aynı anda ikimizde facede dolaşabiliyorduk..

Kızlara neler yazıyorrrr chatten bir görsenizz hemen terk ettimmm..Yalvardı etti istemedimm..

Annesi bile telefonda oğlum sana tapıyor kızım diyor ama bu böyle çapkınlıklar yapıyor..Uzak olsun aman amann..

Sorunca da cinsel anlamda sana dokunamıyorum böyle şeylere başvuruyorum, evlenince olmaz asla dedi..

15-16 gündür ayrıyız..Barışmayacağım ASLA..

Sevgisini alsın yere çalsın :))

Iyi yapmissiniz...

Böylesi ile Ömür degil... 1Dakika gecmez !!!

internet çıktı mertlik bozuldu.

hatırlıyorum da erkekler eskiden bir mektup, bir not verebilmek için günlerce aylarca düşünür, sonra yazarlardı. o kağıdı sevdiği kıza ulaştırabilmek ne kadar da zordu, heyecanlıydı.

her şeyin bir anlamı vardı. şimdiyse iletişim arttıkça ilişki kalmıyor ortada. bitti her şey, ne yazık. ((((

Kesinlikle sana katılıyorum..nefret eder duruma geldim internetten..

Sadece bu anlattıklarım olsa..2 adet face ve 4-5 tane de msn buldum araştırarak..Benden gizli ve ben engellenmişim o adresten..KORKUNÇÇ !!
Yonja dır şudur budur bir sürü üyelik..

Bu yaşadığım olaydan öğrendiğim şey kimseye kayıtsız şartsız güvenmeyeceksin..

Asla ve asla erkeği hayatının merkezine oturtup, kendinden isteklerinden ve çevrenden ödün vermeyeceksin..Kısacası ona dönüşmeyeceksin..

Bu çok yanlışmış.Öğrenmiş oldum...

Artık ilişkilerin çoğu facebook üzerinden tanışma sayesinde gerçekleştiği için sorun etmen çok normal.. Benimde eskiden böyle bir sorunum vardı gerçekten çok sinir bozucu. Fotoğrafını beğensem yorum yapsam bi teşekkür etmez ama alemin kızı bi gülücük koysa muhabbet açar klava: neyse artık o eski sorunum yok zaten :teytey:

yoook ya hepsi aynı bunlarıın bende face yüzünden çok kavga ettim bende şifresini falan biliodum ama o bunu bana koz olarak kullanıodu yok işte sen zaten benim şifremi biliosun herşeyim açık falan filan daha beter be herşeyin evet açık evet şifreni iliorum ama yapıcaanı gene yapıosun bişe değişmioki. gecenin bi vakti listesinde olmayan ama evet arkadaş olduu bi kıza msj atmış sen nerden aklına geldide kızı aradın msj attın çok saçma. soora ayrılmıştık zaten. neese tekrar barııştık bu sefer 2mizin faceinide sildim rahatım artık ne kendiminkilerle nede onunkilerle uuraşamazdım zaten iide oldu.:)) ama şöle bi durum war bunun eski sevgilisi bütün sülalesinde war inanlılmaz uyuz oluorum ama onlarada silin demem hayatta ama bu bana yapılan bi saygısızlık olarak düşünüorum iice bıktım artık. kız da zaten yapışkan bi tip uyuz.
ama hepimizinde dediği gibi kesinlikle onları merkezimiz haline sokuyoruz onlardada rahatlama oluo nasılsa yanımda die ama bunun böle olmadıını bilmeleri gerekio bunu onlara göstermemiz gerekio.

hee cnm bide şu kıuzen konusuna gelince kesinlikle haklısın hayatta neler oluo yemişim kuzenini.....kimseye güven yok bu hayatta kuzendi oydu buydu yalaaaannnnn herkesle arana mesafeyi koycaksın sewgilinede koydurcaksın çünkü bu erkek milleti sewgilisi hariç hiç kimseye hayır diyemeyen varlıklar. anlayamıorum sewgiline azına gelen herşeyi söle millete aman ayıp olur aman kırılır die hayır diyeme anlayamıorum gerçekten bunları bazen :))):uhm:

kesinlikle katılıyorumalkisalkisalkis

şu siteyi kim icat ettiyse dedesine rahmet okuyorumklava:bende çok kavga ettim sözlümle o site yüzünden artık sallamıyorum kime yorum yaparsa yapsın zaten oda artık fazla takılmıyo bende kapatım huzura erdim

Aynen ya klava:klava:
Nefret ediyorum o siteden .. Artık ilişkilerde kavga sebebi oluyor
Niye kavga ettiniz diye soruyorsun , cevap faceyle baslayan bir cümle... Benim böyle bir sorunum yok Allahtan ama .. Cok Face yüzünden tartişma yasayan arkadaslarım var.

Kuzeninin ona olan ilgisini anlayınca kendini kuzeninden geri çekip olması gerektiği gibi davranmamış mıydı bu adam? Alla alla ben anlamadım valla. Madem senden başka kızlara yüz veresi varmış, neden kuzenine böle davranmış? ınsan düşünüyo valla canım ya

ya açıkça konuş böyle böyle dee. hem belki facede sevgilsiyle birbirinize iltifattan güzel sözden utanıyor olabilir. ben kendimi senin yerine koyuyorumda ben böyle şeye asla izin vermezdim. zaten ben çok kıskancım. benim sevgilimin facesinde kız olamaz kesin ve net çözüm akraba olsa bile en garanti yöntem kaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim. bence sevgilinin faceni eline almanın zamanı gelmiş.

Canım artık şüpheliyim herşeyden..
Tek bir ağızdan, onun ağzından dinledim..Belkide kuzeni öyle birşey yapmadı..Belkide bizim ki sokuldu ona kız reddedince yüzü tutmadı görünmedi kıza..
( Gerçi kuzeninin tavırlarıda ilginçti ) Bilemiyorum doğrusu..

Ve bugün bir şey daha öğrendim..Benden gizli hattı varmış..
Benim arkadaşıma ya düşünebiliyormusunuz arkadaşıma mesaj atıyormuş durmadan..

Kız daha önce söylemedi bana..Bugün onun konusu geçti..Bu arada laflarından bişeyler sezinledim ve bişi biliyosan anlat diye sıkıştırdım ama baya bi sıkıştırmam sonucu anlattı..

Beni düşürdüğü duruma bakar mısınız ?

İĞRENİYORUM ONDAN !

Birine değil 2 sine birden canım..Belkide daha bilmediklerimde var..
Mazeretite onlar rahat kız, cinsellikmış amaç yani..
Ya bu kızlar benim üniv. hayatım boyunca yüzüne baktığım kızlar..

Aman tatlım yaa en azından başından görmüşsün yüzünü de kurtarmışsın kendini...Düşünsene bi de bu insanla evlendiğini..Off bence yat kalk Allah'a şükret sevdiği kuluymuşsun...Benim de zamanında böyle bi ilişkim olmuştu hem de 4.5 yıl sürmüştü ve benim bildiğim 3 kere aldatmış beni... Gizli saklı bir sürü iş çevirmiş arkamdan ama ben saf tabi hiçbirinden haberim yok.Ayrıca nası baskı yapıyodu, saçma sapan kıskançlıklar vs. anlatamam, ben de saf gibi seviyorum,aman beni sahipleniyo diye düşünüp herşeye katlanıyordum..Ama olmuyo..2 yıl önce yol verdim beyefendiye(!), çok uğraştı yeniden döneyim diye ama ııhh..Ben çoktaaan yeni bi ilişkiye başlamıştım bile ve iyi ki de öyle olmuş..Şu anda iki günlük nişanlıyız aşkımla ve çooook mutluyuuzzz..Ama öğrendim ki sağlıklı ilişkiler öncelikle kendine değer vererek başlıyormuş..Bi önceki yorumumda da dediğim gibi kimseyi, özellikle erkekleri odak noktanız yapmayacakmışsınız.Kendi hayatınızdan yiyorsunuz sonra..Tecrübeyle sabittir hehe :))

ya paketle gitsiin yaaaa :))))))) hiçbişeye değmio çünkü Allahım ne insanlar war ya inanamıorum....cnm ya bunu büyük bi tecrübe olarak gör ve bundan sora insanlara ona göre davran bence bu adam sayesinde çok büyük bi tecrüben oldu bi teşekkürü hakedio bence :)))):içelim: dersin sana teşekür ediorum bana böle insanlarında olduunu gösterdiin için die

Kesinlikle kız arkadaşlarımı sevgilimle tanıştırmıcam Allahın izniyle

Canım kızların suçu yok kii..
Arkadaşım bana söylemeye çekinmiş, arada kötü olmaktan korkmuş
Kesinlikle yüz vermemiş, ki vermez biliyorum tanıyorum kızı..
Adamın benden gizli hattı var ve arkadaşıma sarkıntılık ediyor :) tek suçlu erkek arkadaşım..

Kesinlikle haklısınn canım aynen dediğin gibi düşünüyorum zaten..

Tebrik ederim.. Mutluluğun daim olsun canım..
Ben 1,5 yıl çıktım..Seninki bana uzunmuş..Yazık zamanımıza ya..
Ama çoookk büyük bir tecrube oldu bana buyüzden üzülmüyorum..

Sevdiğinden eminim, annesi bile arayıp oğlum sana tapıyor toz kondurmuyor diyor ama karaktersiz bi insan..Onun sevgisinden ne olur ? Alsın başına çalsın :dilcikar:

Dediğin gibi çok sıkıyorlar amacları evlenilecek kız köşede dursun, ben çapkınlıklarıma devam edeyim..

Yok ya ?

Ayrıldım hemen, yalvardı etti ben sensiz yapamam dedi, evlenince bu tarz şeyler olmaz dedi..Hatta istiyorsan tedavi olayım dedi..Asla dedim yasakkelime

Zaten içim buz oldu öğrendiklerimden sonra çok şükür Allah'ıma :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…