aman ya ewlendikten sora olmaz ne demek bikere ya yok bide olsun ya ne güzel böle çözümler yaratıolar bayılıorum beyinlerine bunların :)))) ii bende yapiim ozaman ewlenince olmaz ama hayatım diim bak bakalım oluomu ozaman :))))) akılları çalışmıo gibi gelio bana bazen bu nası bi zavallılık ya :) bide doktora gitcekmiş hadii ya nası küçülüolar böle olunca yaptıının farında sen şimdi ona bi ölüyü dirilt desende yapmaya çalışır okadar çaresizki şuanda yaptıının farkında ama kendine engel olamıo cinsellik falanda bahane cnm onu yapanlarda gene istedikleri kişiyle başkalarıyla bişeler yaşamak gene istiolar bu bi problem diil cnm yani :1no2:
Canım özünde iyi bir insan fakat ; Benden bir önceki ayrılışında ( bu konuyu açtığım zamanlarda yaklaşık olarak ) doktora gitti ve ağır depresyon teşisi koyuldu.İlaçlarınıda kullanmadı..Dolayısıyla da ilişkimiz ara ara düzelerek devam etti..
Fakat bu dönem içerisinde yapmadığı kalmamış. Hazır depresifim, bahanem var diye kırmış cevizleri delikafadulden bende hepsini öğrenince herşey bitti.. :1closedeyes:
Ne yapsaydım yutsamıydım ?
Yapamazdım..
Psikolojik sorunları olduğunu bilmiyordum. Ama merak ettiğim şey bu kız arkadaşına/arkadaşlarına asılma olayı tam olarak hangi döneme denk geliyor acaba?
cnm benim iiyi bi insandır ok olabilir ama bu onun sensiz kaldığında hemen başkalarına kaçması anlamına gelmio. ve vu hastalığının arkasına sığınması gerekmio. bende böle konuşuorum ama sewgilimin ne yaptını bilemem bana şurdayım diipte biçok şey yapabilir yeterki istesin cnm. insanın içinde olmasın herşeyi yapar.
Birine değil 2 sine birden canım..Belkide daha bilmediklerimde var..
Mazeretite onlar rahat kız, cinsellikmış amaç yani..
Ya bu kızlar benim üniv. hayatım boyunca yüzüne baktığım kızlar..
aa bitti mi
ilk msj okudum , son msj okudum , arada bitivermiş ...
çok hızlısınız kaydirigubbakcemile3
ceviz kırmış cümlesini okudum , ozaman iyi olmuş :1closedeyes:
neeee
ayy ne durumlara düşürmüş seni yaaa
pis çocuk
ne kadar adice bişey, ha arkadaşın ha yabancı bişe farketmior ama arkadaşın olunca onarın bakış açısı :1no2:
benim de yakın bir sınıf ark. sevgilisi , sırayla sınıftaki bütün kızlara msj atmış , x artık gitti rahat rahat buluşalım 3 gün yok gibi filan, bir çok kıza ( ben nişanlıyım ama ben de 1 2 bakış yakaladım )
kız bunu öğrendi , msj atılan kızı bi şekilde suçlu , sevgilsini masum çıkardı ve deavm ediyor hala
Evet haklısın !
DÜn bir erkek arkadaşımla konuştum, dedi ki; Dün iki tane kız benimle ilgilendi ama umursamadım, çünkü benim uzakta da olsa bir kız arkadaşım var..Sevmek böyle birşey işte..( kız arkadaşı memleketine gitti , Eylül, Ekim gibi gelicek )Evet o seni seviyor ama sevgisi işe yaramaz türden, takıntı haline getirmiş seni..İstediğimle istediğimi yaşarım ama 1.cu kenarda beni beklesin istiyor, kaybetmeyi hazmedemiyor. Dedi.
Oooh yaa ne güzel biz de bi hastalık çıkaralım sonra yapmadığımız kalmasın ne güzel olur değil mi..İşte ancak erkekler yapar böyle şeyleri çünkü yetiştirilme tarzları böyle..Erkek çapkınlık yaptığı zaman yüceltilir, çünkü şanıdır,elinin kiridir erkeğin ama kadın yapınca?????Yazık ki böyle çifte standarda maruz kalıyoruz... Ama yine onları böyle alıştıran da bizim gibi birer kadın yani anneleri değil mi??? Bencil olmak gerekiyo sanırım biraz...Erkekler bunu istiyo...O zaman kimse bizi üzemez herhalde değil mi arkadaşlar :S
kaydirigubbakcemile5 kesinlikle cnm bizden üstün nası olabilirlerki onlar sadece konuşsunlar biz erkeğiz biz yaparız .... erkeklik eğer bi ilişkin warken bişeler yapmaksa o erkeklikmidir tartışırım ben asıl o erkeklik olmaz :))))erkek olsan yapmazsın adilik dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?