• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Arkadaşım kanser hastasına aman ölür kurtulur benim diz daha kötü, ömür boyu ağrıyacak deme potansiyelin var. Ben pes ettim.
Ölmekten korkmuyorum korkum sakatlık.
KudrAlobar KudrAlobar insan sarrafı

Konu sahibi "ben mi abartıyorum" diyerek konu açıyorsunuz, abartıyorsunuz diyen kim varsa sinirleniyorsunuz. Böyle olmaz.

Evet rahatsızlığınız basit değil, geçmiş olsun, umarım çok daha güzel günleriniz olur ancak size yazan hanımlar da haklı. Böyle negatif olmayın. Çevrenizdeki herkesin de size karşı sizin negatifliğinizde yaklaşıp ah vah etmesini beklemeyin.

Hayata biraz olumlu bakın. Böyle ömür geçmez. Herkes kendinden çevresinden örnekler vermiş size. Farklı bakış açıları göstermiş. Ben de gerçekten sadece bu rahatsızlığınızla hatırlıyorum sizi. Günlerdir her konunuz bunun üzerine. Bu kadar stres daha kötü olmasına yarar sadece. Olumsuz düşüncelerden çıkmaya çalışın.

Son düzenleme:
herkesinki kendine zor filan demiyorsunuz, resmen sidik yarıştırıyorsunuz siz hanımefendi. burada 10 sayfa herkese hakafanlar bastı, o derece bir yarıştırıyorsunuz.
bi dönüp kendinize baksanız mı biraz artık?

ihmal edip de proteze gidebilecek bir süreç olacağını bilseniz tabi ki ihmal etmezdiniz? sanki Erol Taş kahkaları ata ata "dizimi parçalayacam nihahah" diye diye ihmal ettiniz dizinizi. 48673535 keredir aynı şeyi söylemekten bıkmadınız mı?

sizinki az görülen bir süreç olmuş, kötü şans. böyle olacağı varmış.
ya şunu kabul edip önünüze bakmak bu kadar imkansız bişey mi?

toplumda dizi ağrımayan kaç kişi var? bunların belki on binde birinde belki yüz binde birinde süreç böyle kötü ilerliyor. gerisi ağrıyor sızlıyor devam.

ben kaç kere incittim dizimi (ki spor yapmam bişey yapmam, ona rağmen) kaç kere menisküs zedeledim ilaç aldım bandaj taktım. benim tüm eklemlerim ağrıyor (başka bir hastlalığımdan dolayı)
annemin tüm eklemleri ağrıyor (kireçlenmeden dolayı) doktora gidiyoruz
ben 10 kere gitmişimdir çeşit çeşit doktora, eklem ağrılarım için de doktor bişey yapmıyor ki.
bunların aşırı ilerlemediği sürece doktorların bişey yaptığı ve öyle aman aman önleyici tedavisi olan şeyler değil. ortopedi işleri böyle.

neyse gerçekten çekilir dert olmayan bişey varsa bizzat sizsiniz, hastalığınız bir şekilde yönetilir de siz bu kafayla zor yani.
Sidik yarışı yapan benim evet paragraf paragraf kendinizi sülalenizi yazmışsınız.
İhmalim var maalesef söylediklerinizle değişmiyor açın bir bakın yas süreci kayıp süreci nedir ne kadar sürer diye.
Biri ölünce ağlayana da böyle mi diyorsunuz
Madem öyle konumdan çıkın çekilir dert değilsem

Eşimde belinde 3 boynunda 2 fıtık+ skolyoz+ dizde sıvı kaybı var. Ama adam her gün 7-8 kat çıkıyor şimdiye kadar hiç yasak demedi 😂 fizik tedaviye gidin çokta tehlikeli aman aman merdiven çıkamayacak kadar bir durumda değilsiniz abartmayın

Eşimde belinde 3 boynunda 2 fıtık+ skolyoz+ dizde sıvı kaybı var. Ama adam her gün 7-8 kat çıkıyor şimdiye kadar hiç yasak demedi 😂 fizik tedaviye gidin çokta tehlikeli aman aman merdiven çıkamayacak kadar bir durumda değilsiniz abartmayın
Mr raporumu gördünüz galiba
Doktor merdiveni yasakladı tedavi sürecinde zaten ağrıdan da çıkamıyorum. Eşinize sevindim. Ağrısı ciddi olan zor çıkar çünkü.
Konuda merdiven değildi ama neyse…

Mr raporumu gördünüz galiba
Doktor merdiveni yasakladı tedavi sürecinde zaten ağrıdan da çıkamıyorum. Eşinize sevindim. Ağrısı ciddi olan zor çıkar çünkü.
Konuda merdiven değildi ama neyse…
Hanımefendi size hasta değilsiniz demiyorum. Ama abarttığınız kadar değilsiniz.

Klasik herkesi aynı sanıyorsunuz benimki eşinizinkiyle aynı mı ?
Bir önceki mesajımda eşimi katmadım ancak siz kattıysanız ileteyim ilkinde örnek vermiştim onu . eşim şuan fizik tedavisiz çalışamayacak durumda, doktoru ya çalışmayacaksın yada aralıksız haftanın 5 günü her gün fizik tedaviye geleceksin 3 ay boyunca dedi. Ameliyat olamıyor çünkü sıkıntı tek bir yerde değil. Yeri geliyor ağrıdan erkek haliyle sokak ortasında ağlayacak duruma geliyor vücudu kitleniyor tepki veremiyor konuşamıyor hareket edemiyor hastanelik oluyor haftada bir. Ancak bu adam yine de tedavide olurum diyerek beton pompası operatörü olarak çalışıyor günlük çıktığı indiği katları normal insan inip çıkmıyor. Birşeyleri bu kadar abartmayın. Kireçlenme bu. Tedavisi yok değil, abartıp sızlanacağınıza etrafa kulağınızı kapatıp dinlemeyin gidin tedavi olun o zaman. 10 insandan 7-8 tanesinde var zaten bu sıkıntı. Aynı anda birçok hastalığı taşıyan insanlar var siz bunlarla bir tutuyorsunuz kendinizi. Yukarda arkadaşta belirtmiş, kanser hastasına bile ben yürüyemecek durumdayım diye sızlanacak tiptesiniz. En çok siz hastasınız, tedavinizi geciktirmeyin. Mazallah sakat kalırsınız.

Bir önceki mesajımda eşimi katmadım ancak siz kattıysanız ileteyim ilkinde örnek vermiştim onu . eşim şuan fizik tedavisiz çalışamayacak durumda, doktoru ya çalışmayacaksın yada aralıksız haftanın 5 günü her gün fizik tedaviye geleceksin 3 ay boyunca dedi. Ameliyat olamıyor çünkü sıkıntı tek bir yerde değil. Yeri geliyor ağrıdan erkek haliyle sokak ortasında ağlayacak duruma geliyor vücudu kitleniyor tepki veremiyor konuşamıyor hareket edemiyor hastanelik oluyor haftada bir. Ancak bu adam yine de tedavide olurum diyerek beton pompası operatörü olarak çalışıyor günlük çıktığı indiği katları normal insan inip çıkmıyor. Birşeyleri bu kadar abartmayın. Kireçlenme bu. Tedavisi yok değil, abartıp sızlanacağınıza etrafa kulağınızı kapatıp dinlemeyin gidin tedavi olun o zaman. 10 insandan 7-8 tanesinde var zaten bu sıkıntı. Aynı anda birçok hastalığı taşıyan insanlar var siz bunlarla bir tutuyorsunuz kendinizi. Yukarda arkadaşta belirtmiş, kanser hastasına bile ben yürüyemecek durumdayım diye sızlanacak tiptesiniz. En çok siz hastasınız, tedavinizi geciktirmeyin. Mazallah sakat kalırsınız.
Dizine mi fizik alıyor 5 gün?
hala abartıyorsun diyorsunuz benim raporlarımı gördünüz mü? Tedavisi yok maalesef daha kötüye gitmesi engelleniyor. En son da protez onun da ömrü sınırlı. Buna sevinmemi bekliyorsunuz? Benim kaç hastalığım olduğunu biliyormusunuz?

İhmalim var maalesef söylediklerinizle değişmiyor açın bir bakın yas süreci kayıp süreci nedir ne kadar sürer diye.
Psikologların verdiği yetkiye dayanarak yas sürecimi son gününe kadar değerlendireceğim diyorsunuz yani.
İhmaliniz varsa var, şu saatten sonra Hayriye Hanım gibi başınıza tülbent bağlayıp sızlanmanın tedavinize ne gibi bir yardımı oluyor? Yüz kere ihmalim var deyince ihmaliniz ortadan kalkmıyor.

Ay neyse gerçekten kabahat bende, size laf anlatmaya çalışıyoruz. Oturun ihmalinizi düşüne düşüne dertlenin o zaman. Sürecinizin kaç günü kaldı, onu da duvara çentik atmayı unutmayın. Arkasına sığınıyorsunuz madem, geçirmeyin yasal kayıp süreci hakkınızı.

Allah şifa versin ama sadece dizinize değil.

Dizine mi fizik alıyor 5 gün?
hala abartıyorsun diyorsunuz benim raporlarımı gördünüz mü? Tedavisi yok maalesef daha kötüye gitmesi engelleniyor. En son da protez onun da ömrü sınırlı. Buna sevinmemi bekliyorsunuz? Benim kaç hastalığım olduğunu biliyormusunuz?
Yazdığım yerden sadece kendi hastalığınıza çekmişsiniz. Fıtıklar, skolyoz ve dizdeki sıvı kaybı için alacak. Bayramın geçmesi beklendi devamlı olması için . Bidahaki sefere abartıyor muyum diye açmayın konunuzu . Çok hasta olduğumu söyleyin bana diye açın bizde hastasınız diyelim konu kapansın. Ben size okeyim siz benim kocamdan da çevredeki insanlardan da daha hastasınız 🙏🏻

Evresi nasıl hastalığınızın?
Merdiveni geçin ben ayağa kalkıp adım atamıyorum? Nerede aşınmanız?
Evresini Bilmeden yargılamayın . Basit bir hastalık değil eklem hastalığı ilerlemişse hele.

İnsanların hasta birine bu şekilde konuşması normal benim üzülmem mi yanlış gerçekten? Destek alıyorum. Ağrımı acımı bilmiyorsunuz.
Acaba artirit mi hastalığın? Eğer öyleyse kaşınmaya filan benzemez onun ağrısı. İnsanı hayattan bezdirir.

Yazdığım yerden sadece kendi hastalığınıza çekmişsiniz. Fıtıklar, skolyoz ve dizdeki sıvı kaybı için alacak. Bayramın geçmesi beklendi devamlı olması için . Bidahaki sefere abartıyor muyum diye açmayın konunuzu . Çok hasta olduğumu söyleyin bana diye açın bizde hastasınız diyelim konu kapansın. Ben size okeyim siz benim kocamdan da çevredeki insanlardan da daha hastasınız 🙏🏻
tabiki kendi hastalığımı seçicem neyi seçeyim kıyas yapmaya çalışan sizsiniz yoksa banane eşinizden

tabiki kendi hastalığımı seçicem neyi seçeyim kıyas yapmaya çalışan sizsiniz yoksa banane eşinizden
Az önce dedim tekrar söylüyorum ilkinde örnek verdim sen ısrarla eşimin üstünden sormaya devam ettin, yoksa banane canım senin hastalığından dizin mi çıkmış kireç mi olmuş ne ilgilendirir beni

Psikologların verdiği yetkiye dayanarak yas sürecimi son gününe kadar değerlendireceğim diyorsunuz yani.
İhmaliniz varsa var, şu saatten sonra Hayriye Hanım gibi başınıza tülbent bağlayıp sızlanmanın tedavinize ne gibi bir yardımı oluyor? Yüz kere ihmalim var deyince ihmaliniz ortadan kalkmıyor.

Ay neyse gerçekten kabahat bende, size laf anlatmaya çalışıyoruz. Oturun ihmalinizi düşüne düşüne dertlenin o zaman. Sürecinizin kaç günü kaldı, onu da duvara çentik atmayı unutmayın. Arkasına sığınıyorsunuz madem, geçirmeyin yasal kayıp süreci hakkınızı.

Allah şifa versin ama sadece dizinize değil.
Siz niye yoruyorsunuz baya yazdınız anladım teşekkür ettim en son. İstiyosunuz ki söyliyim anında düzelsin böyle bişey var mı?

Ruhunuz 100 yaşında zaten. Hadi annem iyi örnek olmamış. Ablamı örnek vereyim size. 27 yaşında diyalize girmeye başladı, diyalize giderken çay içmeye gidiyorum derdi. Hiç bir zaman düşürmedi moralini. Böbrek nakli oldu sonrasında günde 26819 ilaç içiyor. Tansiyonu 18’leri görüyor bazen. Troid nodülleri vardı borderline, onlar ameliyatla alındı. Bitti mi? Bitmedi. 35’inde kanser teşhisi aldı. Alt takımları aldırırız hallolur dedi. Göğsünden kasığına kadar açılan bir ameliyat ve sonrasındaki tedaviler… Yine bitmedi, kullandığı ilaçlar duyma yetisini azalttı, kulaklık kullanıyor. Yine aynı ilaçlar kemik erimesine sebep oluyor. Hala bitmedi geçen kış koluna pıhtı attı, onun tedavisini görüyor. Ha bu arada evliydi, böbrek hastalığı çıkınca eşi kaldıramadı boşandılar. Siz bunları yaşasanız intihar ederdiniz muhtemelen. Benim canım ablam, dünya neşelisi az önce denize gidelim mi diye aradı.

Bi şükredin halinize ya. Dizi ağrıyormuş. Kıyamam. Öpelim hep birlikte geçsin.
Geçmiş olsun ya. Baya üzüldüm. 😔Allah nesesini hiç dindirmesin ablanizin.

Back
X