Konumu bir daha okuyun zira okunanı anlama probleminiz var sanırım ben yürüme merdiven vs bişey sormadım sizden de akıl alacak değilim
kimseden akıl alma huyunuz yoksa neden konu açtınız?
bakın burda pek çok kişinin hastalığı var. kiminin çocuğu olmuyor. kimi çocuk zaten düşünemiyor. kiminin en yakınlarının çok ağır hastalıkları var kanser, çocuğunda metabolik hastalık var. bilinen bir tedavisi olmayan pek çok hastalığı olan insan var.
sizin ağrılı, hayat kalitesini düşüren, evet genç yaşta gelmesi insanı üzen ama ölümcül olmayan neticede en fazla sizi kısıtlayacak ama ne biliyim her 6 ayda bir doktora gidip "acaba başka bir yerime sıçradı mı" dedirtmeyecek bir hastalığınız var. azcık bi idrakinde olun. sizin gibi milyonlarca insan var yahu.
sizin kafanız ise gerçekten korkunç
bakın bu şekilde ne etrafınızda insan kalır, ne sevgili ne de sizde yaşam sevinci ne de böyle iyileşebilirsiniz.
hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz
ben de şu anda çok zor bir süreçten geçiyorm bi sürü hastalıkla uğraşıyorum aynı anda neye ne ilaç alacağımı şaşırdım. bunları yaşarken çalışmam lazım, çalışmasam yürüttüğüm projenin sonlanması riskim var, süre sorunum var. var da var.
ara sıra çığlık atasım gelmiyor mu?
geliyor
ama dünya benim etrafımda dönmüyor
dünya sizin etrafınzda da dönmüyor. bakın kısa ve net, siz en fazla ölürsünüz (ki ölümcül de değilsiniz de) ölümcül hastlaığınız olsa en fazla ölürdünüz.
hepimiz
en fazla ölürüz.
en çok ağlayan varsa annemiz 3 ay ağlar, sonra içinde bir sızı kalır evet,
ama herkes hayatına devam eder.
başka da kimseye bişey olmaz. özellikle de çocuğu olmayan siz ben gibi kişiler için
isterseniz buyrun düşünün.
kimse ölünüze 3 aydan fazla ağlamayacak dirinizi 3 günden fazla zaten konuşmayacak emin olun
o yüzden siz kendi hayatınıza sahip çıkıp kendi modunuzu yükseltmezseniz kimsenin de umru değil yani, siz bilirsiniz. böyle negatif kasıp ağlanıp sızlanıp durun. bir tek siz hastasınız çünkü.