Benim de sallamadığım hastalıklarım var.Aa seni okuyunca aklıma geldi benim çocukluğumdan beri olan yumurtalık problemim ve benimle hunharca dalga geçmeniz ahshf
Nasıl kabullendiysem aklıma bile gelmedi![]()
Bu diz mahvetti beni ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sallamadığım hastalıklarım var.Aa seni okuyunca aklıma geldi benim çocukluğumdan beri olan yumurtalık problemim ve benimle hunharca dalga geçmeniz ahshf
Nasıl kabullendiysem aklıma bile gelmedi![]()
Kadının çocuğu olmuyor, çocuğu. Ve evet dalga geçiyoruz, o da bizimle birlikte eğleniyor.Benim de sallamadığım hastalıklarım var.
Bu diz mahvetti beni ama
Çocuğu olmuyor ne var herkes çocuk doğurmak zorunda mı? Ben evli bile değilim belki benim de olmayacak bende de var yumurtalık problemi doktor bir an önce evlenmen lazım dedi çocuk istiyorsan buna takmıyorum zerre. Bana göre de böyle böyle mi diyeyim deli gibi çocuk isteyen birine uygun muKadının çocuğu olmuyor, çocuğu. Ve evet dalga geçiyoruz, o da bizimle birlikte eğleniyor.
Ama tabi senin diz daha kötü, daha korkunç, daha rezalet, en berbat hastalık sende. Böyle nasıl yaşanır bilmiyorum![]()
Yuh…Çocuğu olmuyor ne var herkes çocuk doğurmak zorunda mı? Ben evli bile değilim belki benim de olmayacak bende de var yumurtalık problemi doktor bir an önce evlenmen lazım dedi çocuk istiyorsan buna takmıyorum zerre. Bana göre de böyle böyle mi diyeyim deli gibi çocuk isteyen birine uygun mu
Herkesin önem verdiği şey başka şunu anlayamadınız.
Arkadaşım kanser hastasına aman ölür kurtulur benim diz daha kötü, ömür boyu ağrıyacak deme potansiyelin var. Ben pes ettim.Hala anlayamıyorsunuz size yuh…
Kafaya takmadı demedim ki takmasa nasıl kilo verip çözüm bulacaktı.Doktor doktor gezdirdik,baktı ki başka çare yok,kilo verdi ,yürüyüşe başladı.Eksi 15 de sabah 7 de yürüyüşe gitti.Sızlanmak çözüm değil,kilolu iseniz önce onlardan kurtulun.Ben de 70 yaşında olsaydım kafama takmazdım bu yaşta hareket yetinin sınırlanması ölümcül hastalık gibi. Ve kendi ihmalimde var ona da üzülüyorum.
E takmam normal o zaman:)Kafaya takmadı demedim ki takmasa nasıl kilo verip çözüm bulacaktı.Doktor doktor gezdirdik,baktı ki başka çare yok,kilo verdi ,yürüyüşe başladı.Eksi 15 de sabah 7 de yürüyüşe gitti.Sızlanmak çözüm değil,kilolu iseniz önce onlardan kurtulun.
Kıyas yapmaktan vazgeçin doğru bir yaklaşım değil beterin beteri her zaman vardır. Kişiye göre de değişir .Arkadaşım kanser hastasına aman ölür kurtulur benim diz daha kötü, ömür boyu ağrıyacak deme potansiyelin var. Ben pes ettim.
Yok olmuyor, pes ettim dedim ya. Sen karalar bağla, otur üzül ağla, çevrendeki herkesi bezdir. Mecburen yanında kalmak zorunda olanlar dışında kimse kalmasın çevrende. Belli ki istediğin o, o zaman rahatlarsın.Kıyas yapmaktan vazgeçin doğru bir yaklaşım değil beterin beteri her zaman vardır. Kişiye göre de değişir .
Belki de sizin gibi anlamayanlar olacağına destek olanlar kalsınYok olmuyor, pes ettim dedim ya. Sen karalar bağla, otur üzül ağla, çevrendeki herkesi bezdir. Mecburen yanında kalmak zorunda olanlar dışında kimse kalmasın çevrende. Belli ki istediğin o, o zaman rahatlarsın.
Yok olmuyor, pes ettim dedim ya. Sen karalar bağla, otur üzül ağla, çevrendeki herkesi bezdir. Mecburen yanında kalmak zorunda olanlar dışında kimse kalmasın çevrende. Belli ki istediğin o, o zaman rahatlarsın.
sizin gibiler olacağına kaliteli yalnızlığı tercih ederimOf içimi baydınız, ben ki depresyondan depresyona giriyorum ona rağmen bende bile daha çok hayat ışığı var, bu kafayla siz ölene kadar yalnız kalırsınız. Suçluyu da dışarıda aramayın.
sizin gibiler olacağına kaliteli yalnızlığı tercih ederim
Bende de 20 den beri var kardeş. Aynıyız yani. Siz nasılsınız şimdi? Ben uzun yıllardır iyiydim ama içten kötüleşmiş işte ihmalim burada maalesef. Benle kimse dalga geçmedi o zaman ayıp bence arkadaşlarınızın yaptığı doğrumu sizce
İfşalaman hoş değil karşimAyıp değil bence. 21 yaşında kireçlenince o yaştaki gençlere komik geldi doğal olarak. Gerçi 35 yaşında olup hala dalga geçen de var.Lyanna Mormont haminne diyor mesela shjkl bunun neyine üzüleyim?
İfşalaman hoş değil karşim
Siz de bana 2 yıldır regl olmuyorsun, fil mi doğuracaksın diyorsunuz, ben sağda solda yazıyor muyum bunu ahshf
Ağlamayın o zaman işte niye yalnızım diye. Madem bir sözü söylüyorsunuz bari arkasında durun.
Esprili şakalar ayrı. Senin gibi olmuyim diye ciddi ciddi söylemek ayrı bence. Benim 6 aydır baya etkiliyor maalesefAyıp değil bence. 21 yaşında kireçlenince o yaştaki gençlere komik geldi doğal olarak. Gerçi 35 yaşında olup hala dalga geçen de var.Lyanna Mormont haminne diyor mesela shjkl bunun neyine üzüleyim?
Konunuza yazdığımdan beri dizim ağrıyor. Nasıl negatif bastıysanız artık
Tamam can sıkıcı bir durum. Bazen ciddi anlamda etkiliyor hayat kalitemi.
Şu an ameliyatlık bir durum yok ama hem doktor hem fizyoterapist ileriki yaşlarda büyük ihtimalle o duruma geleceğini söylemişti. Ama sürekli bunu düşünüp vah benim başıma gelenler diye üzülemem.
Dikkat etmeye çalışıyorum, kilo almamaya çalışıyorum. Yapabileceğim başka bir şey yok.
Siz de tedavinizi oluyorsunuz zaten. Mutlaka fayda görürsünüz. Sürekli üzülmek hiçbir şeyi düzeltmeyecek.
İnsanlar sayfalarca size beterin beteri var halinize şükredin bakın böyleside var demişler ama siz hayır en beteri benim hastalığım demişsiniz. Başka örnekler göstermişler evresi ne benimkisiyle aynımı deyip hastalık yarıştırmış sonra da ‘aaa hastalıkmı yatıştırıyoruz yea’ demişsiniz. Siz size yardım etmeye çalışanı görmeyip sadece savunma mekanizmanızı çalıştırıyorsunuz. Bunu yaparkende ölümcül bir melankoli ile yapıyorsunuz. Bir silkelenin ya 36 yaşındasınız. Gençliğiniz var. Herşey çözülür hallolur. İnsanlar nelerle mücadele ediyor sizinde mücadele etmeniz gereken birşey var. İnsanlarla savaşarak bunu yapamazsınız. İçimiz şişti şurada. Kendinize neden bu u yapıyorsunuz. Ben sayfayı kapatır unuturumda siz bu depresiflikle bir pirinç boyu yol alamazsınızKıyas yapmaktan vazgeçin doğru bir yaklaşım değil beterin beteri her zaman vardır. Kişiye göre de değişir .
İnsanlar sayfalarca size beterin beteri var halinize şükredin bakın böyleside var demişler ama siz hayır en beteri benim hastalığım demişsiniz. Başka örnekler göstermişler evresi ne benimkisiyle aynımı deyip hastalık yarıştırmış sonra da ‘aaa hastalıkmı yatıştırıyoruz yea’ demişsiniz. Siz size yardım etmeye çalışanı görmeyip sadece savunma mekanizmanızı çalıştırıyorsunuz. Bunu yaparkende ölümcül bir melankoli ile yapıyorsunuz. Bir silkelenin ya 36 yaşındasınız. Gençliğiniz var. Herşey çözülür hallolur. İnsanlar nelerle mücadele ediyor sizinde mücadele etmeniz gereken birşey var. İnsanlarla savaşarak bunu yapamazsınız. İçimiz şişti şurada. Kendinize neden bu u yapıyorsunuz. Ben sayfayı kapatır unuturumda siz bu depresiflikle bir pirinç boyu yol alamazsınız