• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Çok bişey elde edemiycem gibi laboratuar mırın kırın etti doktorla daha görüşmedim. Başka bir doktor arayışına girdim. Herşeyi çok iyi araştırmak gerekiyor
Doktorla da görüşün, laboratuvar nasıl mırın kırın etti, tam olarak ne söylediler size? Peşin nakit ödeme yaparken fatura falan kesilmiş miydi , sözleşme imzalandı mı size bir form verildi mi?

Doktorla da görüşün, laboratuvar nasıl mırın kırın etti, tam olarak ne söylediler size? Peşin nakit ödeme yaparken fatura falan kesilmiş miydi , sözleşme imzalandı mı size bir form verildi mi?
Kesilmedi maalesef. Form elimde. Çoğalttınız mı hücreyi diyorum yok bekledi burada diyor e niye diyorum o arada fizik tedavi ile kondisyonunuzu arttırmak için diyor. Sonra evet çoğalttık tabi diyor. Sorucam da doktor da cambazın teki ya pek umudum yok. Sözleşme imzalanmıyor böyle şeylerde.

Sizden daha gencim benim de diz problemlerim var, dizlerim çatır çatur, merdiven çıkma dedi bana da,2 çocuğum var sürekli ayaktayım, hergün merdiven inip çıkıyorum mecburen, ayrıca çalışıyorum, bacak kaslarını güçlendireceğiz çaresi bu, size de acil şifalar diliyorum, fizik tedaviye başlamışsınız inşallah kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Moral bozmayın pek çok insanda var diz problemi, nasıl daha iyi olurum kısmına odaklanmaya çalışın.

Kesilmedi maalesef. Form elimde. Çoğalttınız mı hücreyi diyorum yok bekledi burada diyor e niye diyorum o arada fizik tedavi ile kondisyonunuzu arttırmak için diyor. Sonra evet çoğalttık tabi diyor. Sorucam da doktor da cambazın teki ya pek umudum yok. Sözleşme imzalanmıyor böyle şeylerde.
Kök hücre için 138 bin ödeme yapmışsınız. Nasıl fatura kesilmez çok ilginç. Ortada bir belge , fiş, dekont falan olması lazım. Hücreyi beklettik demişler önce. Sonrasında ise evet çoğalttık demişler. Bir katakulli var işin içinde sizin de şüphelendiğiniz gibi. Umarım paranızı geri alabilirsiniz. Şifalar ve kolaylıklar dilerim.

Kök hücre için 138 bin ödeme yapmışsınız. Nasıl fatura kesilmez çok ilginç. Ortada bir belge , fiş, dekont falan olması lazım. Hücreyi beklettik demişler önce. Sonrasında ise evet çoğalttık demişler. Bir katakulli var işin içinde sizin de şüphelendiğiniz gibi. Umarım paranızı geri alabilirsiniz. Şifalar ve kolaylıklar dilerim.
Öyle fatura yok ve görseniz akın akın geliyorlar herkese de böyle diyorlar ve nakit veriyor herkeste. Paramı geri almam zor gibi neyseki araştırdımda farkettim artık buna şükrediyorjm

Sizden daha gencim benim de diz problemlerim var, dizlerim çatır çatur, merdiven çıkma dedi bana da,2 çocuğum var sürekli ayaktayım, hergün merdiven inip çıkıyorum mecburen, ayrıca çalışıyorum, bacak kaslarını güçlendireceğiz çaresi bu, size de acil şifalar diliyorum, fizik tedaviye başlamışsınız inşallah kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Moral bozmayın pek çok insanda var diz problemi, nasıl daha iyi olurum kısmına odaklanmaya çalışın.
Geçmiş olsun size de.
Evet çoğu kişi de var ama evre önemli benim yaşamımı çok kısıtlıyor maalesef kendime kızgınım
Umarım toparlarım sağolun

138 bin tlyi nakit olarak eline mi verdiniz doktorun? Eft falan yapmadınız mı?

Arkadaşlar bir eklem problemim var merdiven yasak. Şehir dışında tedavi görüyorum. Annem yanımda. Akrabalar bize gelin kalın diyor ama evleri merdivenli. Annem bana göre heryer Paris ama işte bu çıkamıyor diyor. Ben hasta eklemimle ( o zaman böyle olduğunu bilmiyordum) annemin kemik erimesi var diye ona bişey taşıtmadım vs. Onun hastalık takibini iyi yaptım ama kendimi ihmal etmişim aptal kafam şimdi içim yanıyor ama elden ne gelir. Bir akrabada kaçtır benim de ağrıyor gideyimde senin gibi olmayayım diyor. Genç yaşı benle aynı. Yani ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bundan sonra kimseye bişey yapmam sadece kendimi düşünücem. Küçükken öyleydim aslında ama işte :( içimi dökmek istedim.
Geçmişi düşündükçe hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Şu an tedavinizi oluyorsanız elinizden geleni yapıyorsunuz demektir. Sizin hastalığınızı birebir yaşayan yakınım olmadığı için hastalığınız hakkında yorum yapamam. Ancak başka bir hastalık sebebi ile kat be kat ağırını yaşayan yakınım olduğu için psikolojik olarak bir kaç öneride bulunabilirim. Algınızı nereye verirseniz o alanı büyütürsünüz. Sürekli hastalığınızı düşünmek ağrılarınızı geçirmeyecek ama kendinize zihninizi oyalayabilecek bir uğraş bulabilirseniz algınız dağılacağı için ağrıyı hissetme süreniz azalabilir. Olmasını istemediğiniz şeyleri konuşmak yerine daima olmasını istediğiniz şeylere odaklanın. Çok sevdiğim bir söz vardır. '' Ağlamak, ağlamayı getirir.''

Hayır nakit istiyorlar eft kabul edilmiyor
Eh daha oradan belli dolandırıcılıkları.
Bu kadar yüksek bir tutarı eft yaptırmamak için çok geçerli bir sebep olması lazım. Vergiden kaçırmak, dolandırmak, üstüne yatmak gibi.
Bu devirde böyle bir tutarda ödeme yapıp karşılığında hiçbir belge almamak da hatanın size düşen payı olmuş. Ben de geri alabileceğinizi sanmıyorum çünkü adamlardan hizmet aldığınıza dair bir kanıtınız yok.
Eğer hep böylelerse mahkeme tehditlerine de alışıklardır zaten.
İnşallah hayatınızı aşırı zora sokan bir tutar değildir.

Geçmişi düşündükçe hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Şu an tedavinizi oluyorsanız elinizden geleni yapıyorsunuz demektir. Sizin hastalığınızı birebir yaşayan yakınım olmadığı için hastalığınız hakkında yorum yapamam. Ancak başka bir hastalık sebebi ile kat be kat ağırını yaşayan yakınım olduğu için psikolojik olarak bir kaç öneride bulunabilirim. Algınızı nereye verirseniz o alanı büyütürsünüz. Sürekli hastalığınızı düşünmek ağrılarınızı geçirmeyecek ama kendinize zihninizi oyalayabilecek bir uğraş bulabilirseniz algınız dağılacağı için ağrıyı hissetme süreniz azalabilir. Olmasını istemediğiniz şeyleri konuşmak yerine daima olmasını istediğiniz şeylere odaklanın. Çok sevdiğim bir söz vardır. '' Ağlamak, ağlamayı getirir.''

Kimisi evde oturmayı tv izlemeyi sevee ama ben yürüyüşü gezmeyi çok severdim. En önemli şeyim gitti elimden maalesef. Umarım toparlarım o sözü annemde çok söyler

Eh daha oradan belli dolandırıcılıkları.
Bu kadar yüksek bir tutarı eft yaptırmamak için çok geçerli bir sebep olması lazım. Vergiden kaçırmak, dolandırmak, üstüne yatmak gibi.
Bu devirde böyle bir tutarda ödeme yapıp karşılığında hiçbir belge almamak da hatanın size düşen payı olmuş. Ben de geri alabileceğinizi sanmıyorum çünkü adamlardan hizmet aldığınıza dair bir kanıtınız yok.
Eğer hep böylelerse mahkeme tehditlerine de alışıklardır zaten.
İnşallah hayatınızı aşırı zora sokan bir tutar değildir.
Yok değil çok şükür. Zaten hiçbişey yapmamış değil yaptığı da bir tedavi fayda görmedim diyemem. Bir de fizyoterapisti çok iyi en çok ondan memnun kaldım. Bu işe yarayacakmış diyip geçicem artık. Bir kaç ay sonra başka bir tedavi deniycem asıl etkinliği olan.

İnandınız mı siz konu sahibinin 138 bin verdiğine 😁

İnandınız mı siz konu sahibinin 138 bin verdiğine 😁
yaptığı işlemin formunu ve doktorun adını göndereyim arayın sorun işlemin ücretini.

Ve raporlarında ünlü bir doktor camiada zaten yalan borcum var sanki kötülüğünüzde boğulun siz ve hasta bir insana gülenler

Kimisi evde oturmayı tv izlemeyi sevee ama ben yürüyüşü gezmeyi çok severdim. En önemli şeyim gitti elimden maalesef. Umarım toparlarım o sözü annemde çok söyler
Çok sevdiğim bir söz daha var. '' Çıkmadık candan ümit kesilmez.'' Umutsuzluğa düşmeyin ve sizinle aynı hastalığa sahip kişilerin yaşadıklarına çok takılmayın. Her bünyenin hastalığı kaldırma, iyileşme derecesi farklıdır. Kendinizi korkutmayın. Her daim olumlu düşünün, biliyorum şu an kendinizi çok kötü hissediyorsunuz ''nasıl olumlu düşüneyim'' diyorsunuz ama dediğimi uygulayın lütfen. Bir tanecik hayatınız var. Bu hayatı pişmanlıkla, kendinize üzülerek mi geçirmek istiyorsunuz? Şu an yürüyüş yapamıyorsanız YAPANA kadar başka bir hobi edinin. Elinizden hiçbir şey gitmedi. Sadece zihniniz korkutucu olasılıklarla sizi endişe içinde bırakıyor. En kötü senaryoyu düşünüyorsunuz ama güzel sonuçlar da var. Güzel olana uyumlanın ne kaybedersiniz.

Hanımlar lütfen polemiğe girmeyin ve konu sahipleri rica ediyorum konudan üye yasaklama sonrası yasakladığınız üyeleri alıntılamayın, yasakladığınız üyeye laf atmayın.
Keşke engellediğim üyeler konuma giremese Mune cum. Malum hasta bir insanın üzülmesine bile gülecek insanlar var sitede.

Back
X