Ben mi abartiyorum kizlar bir bakarmisiniz?

Simdi tarihlere baktimda begeniler bir ay oncesine aitti ailemle tanismalari benim ailemle tartismalarim 1 hafta icinde olmus olan olaylar :( begeniler 1 ay oncesi cildiricam ya ortada da yok ulasamiyorum

Simdi tarihlere baktimda begeniler bir ay oncesine aitti ailemle tanismalari benim ailemle tartismalarim 1 hafta icinde olmus olan olaylar :KK43: begeniler 1 ay oncesi cildiricam ya ortada da yok ulasamiyorum

Birde canım sınav var diye niye ulaşılmaz olur ki çok saçma değil mi
Ailesi Nasıl ulaşıyor buna

belki arkadaşlarını tanımak istemiştir, bazıları annesini kardeşlerini bile daha tanışmadan takipliyor, bilemedim fazla mı iyi niyetliyim
Olabilir ama cok fazlada yakin arkadaslarim degil ayrica niye fotograflarini begenmiski :(
Sizi takip etmek için acaba benden gizli birşey yapıyor mu diyedir bence
Anliyamadim tam olarak... o zaten beni takip ediyor bende onu ama o benim arkadaslarimi takip edip fotolarini begenmis olay bu burdan ne gibi bisey cikarabirki hatali olan o bence

Merhaba KK hanimlari yine ben!

Daha once bi kac konu acmistim bilenler vardir belki gecen gun benimkiyle ailem tanistilar ama bizimkiler yine ayni modda yok uzak yok oyle boyle. Asil konu az once instagramda dolasirken onun benim bazi arkadaslarimi takip ettigini instagramdan yani birde fotograflarini begendigini gördüm şok oldum çünkü o onlari tanimiyor onlar benim arkadasim tanisa begense hadi neyse diycemde şimdi bilmiyorum abartiyomuyum acaba kizlar ?

Bi ton da yazdim beyefendiye cok kirildim guvenim sarsildi kendisi ise sinavlari sebebiyle herseyi kapattı kim bilir ne zaman gorucek yazdiklarimi cok uzgunum :KK43:

Bu durum normal de ben mi abartiyorum kizlarrr?!?
Abartmıyorsunuz, normal değil. TanıştırsanıZ dediğiniz gibi olabilir de tanımadığı insanları takip etmesi , fotoğraflarını beğenmesi acayip.

Back
X