Ben mi Abartıyorum Kv mi Haksız?

Canim bak sen de ondan bir sey bekleme
Onun senden beklediklerini de yapma. Net.
Sana neden şunu bunu yapmiyorsun bana karşi derse de, ben senden ne annelik gordum ki benden bir sey bekleme hakkin olsun, kime destek oluyosan ondan kendine karsilik bekle deme hakkin var ve diyebilirsin bunu. Ama yeri ve zamani gelirse.

Yani sana mesafeli olana sen de mesafeli olacaksin tinlamayacaksin.

Rabbim hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar versin. Sen kendi hayatina konsantre ol. Kim kime ne iyilik yaparsa yapsin, bosver.

En azindan bende zerre hakkiniz yok diyebilirsin.

Canim sen şu durumda anneni de kayınvalideni de dusunmiceksin. Düşünmen gereken tekrarlayan dusuklerin. Araştırma yaptınız mı sorun neymiş ?

Sen boşver kv yi amannn uzak dursunlar . Ben sana bir tavsiyede bulunucam bebek için saf arı sütü tüket çok faydalı . Organik bal satan yerleri araştır . Saf arı sütünü araştır . Geçmiş olsun canım.

Bosverin yuzune vurmayi. O yasa gelmis bir insanin fikirlerini degistiremezsiniz. İcinden gelse zaten gelirdi. Gelmiyorsa sizde ona gore yakinlik gosterin.

Kv anne gibi olmuyor işte benim de biri düşük olmak üzere üçüncü hamileliğim, ne kv ne görümce bir kez olsun nasılsın diye sormamıştır ki hamileliklerim iğneli ve çok ağır oluyor. Bir tabak çorbasını içmişliğim de yoktur. Yapacak bir şey yok senin için de benim için de. İnsanlar böyle işte.

Bu arada gebelik kan pıhtılaşması olabilir mi sizde? Allah yardım etsin durumunuz da çok zor.

Ay yerinde olsam mutlu bile olurum arayip zirt pirt rahatsiz etse daha mi iyi ne guzel gelmesin yardim etmez hic bi kaynana zaten emin ol. Sen 1 kurtaj olduysan o 10 olmus gibi gelir hasta triplerine girer bir de ayagina hizmet bekler. Emin ol gelmis olsa daha kotu olurdun sevinmelisin bile bu duruma

Bu arada gecmis olsun umarim en kisa zamanda bebek sahibi olursun...

Cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda bebeginizi hayirla kucaginiza alirsiniz.
Kv arayinca da tipki bize dediginiz gibi komsunun gelini miyim ben? Gelip 1 tabak corba bile yapmadim. Zor gunumde yanimda yoksun.. diyebilirsiniz

Evet en azından üzerimde hiç hakları yok. Bu bile yeter.

Canim sen şu durumda anneni de kayınvalideni de dusunmiceksin. Düşünmen gereken tekrarlayan dusuklerin. Araştırma yaptınız mı sorun neymiş ?

Yapılabilecek bütün testleri yaptırdık. Hiçbir sorun bulunamadı. Son olarak bir doktor yumurta kalitemin düşük olduğunu söyledi.

Pıhtılaşma testi yaptırdık ama herşey normal çıktı. Size de kolay doğumlar yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Pıhtılaşma testi yaptırdık ama herşey normal çıktı. Size de kolay doğumlar yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Bende daha evvel bos gebelik yasadim 1 tane yasayanim iki tanede kaybim var. Bizde morfoloji sorunu var di sizde nazil hic sorun yokta tekrarlayan kayiplariniz var esinize detayli araştırma yspildi mi

Bende daha evvel bos gebelik yasadim 1 tane yasayanim iki tanede kaybim var. Bizde morfoloji sorunu var di sizde nazil hic sorun yokta tekrarlayan kayiplariniz var esinize detayli araştırma yspildi mi

Evet eşime de ayrıntılı inceleme yapıldı. 2 farklı merkezde yaptırdık ama sorun bulunamadı.

Diğer gebelikleriniz neden sonlandirildi

İlk gebeliğim kendiliğinden düşük oldu. İkinci de 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Bu kürtaj sonrası rahimde yapışıklık gelişti. 2 kez histeroskopi ameliyatı olmak zorunda kaldım. Arkasına boş gebelik nedeniyle kürtaj, sonra negatif bir tüp bebek denemesi ve şimdi de yine boş gebelik.

Öncelikle geçmiş olsun.

Bence alışmış olmalıydınız, bu insanlara karşı beklentiye girmeye hiç gerek yok.
Mesafe istiyor demek ki, aynı mesafeyi siz de gösterirsiniz.

oncelikle hem gecmis olsun hem de kaybettiginiz bebeklerinize Allah rahmet eylesin. yasadiginiz aciyi unutturacak mutluluklar yasarsiniz insallah.

sorulariniza gelirsek...

kimse - esinizden baska hickimse - sizin icin bir sey yapmak zorunda degil. Aramasi nezaket olur ancak arayip da daha moral bozacak bir lisani olacaksa, hic aramamis olmasi daha iyi.

lutfen ona bunu yapti da, bana sunu yapmadi diye kendinizi doldurmayin. bir insanin bir baska insan icin yaptigi sey sizi alakadar etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…