- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Yüzüne vurunca ne olacak ki ?
Sadece mesafenizi koruyun o kadar.
Bu konuda annesinin yaptığı ayıp olsa da eşinin bir suçu yok. Bence onu annesinin davranışlarından ötürü suçlamaktan vazgeç. Sonuçta kimse ailesini seçme hakkına sahip değil. Ha kayınvaliden sana kötü söz söylese eşinin yanında da eşin sessiz kalsa tamam ama sırf seni aramıyor diye eşine sitem etmen doğru mu? Eşin "anne eşimi ara onunla ilgilen" dese annesinin onun sözünü dinleyeceğinin garantisi var mı? Hadi dinledi diyelim, zorla gösterilen ilgi seni mutlu edecek mi? Bırak Ne hali varsa görsün, sen de sanki öz annesinden ilgi görememiş çocuk gibi takma. Kendi hayatına bak. Sana bulaşmadıkça umursama...Merhabalar herkese. Hemen konuya geçiyorum. Şu anda hamileyim ama maalesef boş gebelik ve kürtaj olmak zorundayım. Bu başıma gelen 4. gebelik sonlanması olacak. Hiç çocuğum yok çok istedim ama kısmet değilmiş. Bir kez tüp bebek denemesi ve 2 de ameliyat oldum. Benim sorunumsa bu noktada başlıyor. Annem bakıma muhtaç kardeşlerim şehirdışında çalışıyor. Ben bütün bu süreçlerde kendi kendime bakmak zorunda kaldım. Gündüz tek kaldım akşamları eşim geldi. Kv çok genç değil evet ama diğer gelinine elinden geleni yapıyor. Küçük bebeği var eltimin kv ben bakarım diyor. Bana bir kez bile bu sürecimde bir tabak çorba yapmadı. Şimdi yine kürtaj olacağımı 3 gündür duymasına rağmen geçmiş olsun demek için aramadı bile. Az önce biraz gerildim eşime yıllardır birşey değişmiyor diye sitem ettim. Eşim de aramak için kürtaj olmanı bekliyordur diyor. Anlamsız değil mi komşunun gelini miyim ben? Şimdi sizler bir akıl verin bana ne olur. Kv aradığında bu yaptıklarını nasıl yüzüne vursam da rahatlasam. İçime attıkça ben sinir hastası oluyorum.
Bu konuda annesinin yaptığı ayıp olsa da eşinin bir suçu yok. Bence onu annesinin davranışlarından ötürü suçlamaktan vazgeç. Sonuçta kimse ailesini seçme hakkına sahip değil. Ha kayınvaliden sana kötü söz söylese eşinin yanında da eşin sessiz kalsa tamam ama sırf seni aramıyor diye eşine sitem etmen doğru mu? Eşin "anne eşimi ara onunla ilgilen" dese annesinin onun sözünü dinleyeceğinin garantisi var mı? Hadi dinledi diyelim, zorla gösterilen ilgi seni mutlu edecek mi? Bırak Ne hali varsa görsün, sen de sanki öz annesinden ilgi görememiş çocuk gibi takma. Kendi hayatına bak. Sana bulaşmadıkça umursama...
Zorlamayla olmuyor ne yazıkki bırakın aramasın arayıp can ınınıızı sıkacağına aramasın ararsa açmayın bile bikaç defa arasın mesafe istıyorsa buyursun koysun mesafesini
Canım aramasın boşver yarın öbürgün o da bakıma mmuhtaç olacak o zamanda sen aramayacaksın net. Haklısın ihtiyacın var ve yanında değil sende kendi kendine yet ve onlara inat dimdik ayakta dur güçlü ol daha da mutlu olmasınlar bu hayırlı günlerde allah yardımcınız olsun sana hayırlı evlatlar nasip etsin
Bilmez miyim çok iyi anlıyorum diğerleri kıymetli onlara saygısı var onlardan çekiniyor onlar zaten kvye bakmazlar ama sende bakmayacazksın ne ekersen onu biçersinBakıma ihtiyaç duyduğunda eminim direkt bize gelir. Bu işler hep öyle olmuştur. Çocuklardan birisine ömür feda edilir diğeri dışlanır. Ama zor durumda kaldıklarında dışlanan çocuktan medet umulur.
Yahu kendi annenden kardeşinden alamadığın hırsını kvden mi alacaksın. Yoksa çocuk olmuyor diye girdiğin stresi mi ondan çıkaracaksın?
Hele hele anan gelip bana bakmıyor tarzı kavgalara ne gerek var?
O size nasıl davranıyorsa siz de ona öyle davranıyorsunuz gibime geldi benim. Soğuk ve mesafeli davranıp yakınlık beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?