Ben mi abartıyorum , lütfen yardım edin

Sakın çocuk yapma. Hani her işte bir hayır vardırya bundaki hayırd görüyon zaten. Çocuk yapma. Çocuk yaparsan yanarsın.

Ömür boyu bunları çekeceksin.Eşin pasif,hep senden idare etmeni bekleyecek.Rest çekip hiç görüşmemeyi dene.Aksi halde hayatın bunların saçmalıkları ile geçecek

Görümcelerşniz 5 yaşında gibi neden davranıyorlar. Ağızlarının payını vermesi gereken kişi eşiniz. O bir şey yapmadan düzelmez. Düzelmiyorsa da alsınlar abilerini başlarına çalsınlar. Çok korkunçlar.

Ya bu yazdiklariniz şaka mı??? Yoksa gorumceleriniz 6-7 yaşında falan mı tövbe ya böyle rezillik olur mu. Eşiniz de ayrı rezil mesafe koyar insan biraz özele girmek nedir. Eşiniz neden her şeyinizi anlatiyor ne münasebet

görümcelerin kaç yaşında bilmiyorum ama gerçekten eşinin dediği gibi zır cahiller , bence bu konuyu önemsemez isen gözüne görünmez bu davranışlar. onlar da zamanla alışır abilerinin evli olmasına bence bunu şahsi algılama kim ile evlense aynı şeyleri yaparlar. eşinin ile aranız iyi sanıyorum keyfinize bakın

Hiç normal bir aile gibi durmuyorlar. Burada top eşinizde. Siz idare edin alttan alın tamam ama bir yandan da çözüm gerekiyor. Sadece geçiştirmeye çalışılarak çözülecek problemler değil bunlar. En başta eşinizin sınır koyması lazım. Bu arada başkalarının davranışlarından da bu kadar sorumlu değilsiniz, unutmayın. Onların hastaneye gitmesinin size yıkılmaya çalışılması manipülasyonun dibi.
Daha yeni evlisiniz, bu sıkıntılar çözülmeden çocuk yapmayın.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum, eşiniz ailesinin dediklerine çok fazla takılıyor. Onların dediklerine göre hayat yaşıyor, sizden de bunu bekliyor. “Onlara laf verme, onlar şunu şunu dedi” diyerek sürekli ailesinin beklentisini karşılamak istiyor aslında. Çocuk isteğini bile ailesine dayandırmış. İlişkiniz üzerinde düşünürken bu durumu da göz önünde bulundurun. Bu beklentilere göre yaşamak istiyor musunuz? Peki sizin beklentileriniz neler? vs vs

Görümcelere, kv’ye tek kelime yorumum yok. Cahildir, delidir vs kimseyi ilgilendirmez kendi başlarını yesinler. Siz bunları yaşarken ses çıkarmayan üstüne sizi susturan eşiniz var ya o hepsinden deli bence. Baş deliden kurtulun hayatınıza bakın. 3 günlük dünyada sanki hayat kolaymış gibi bir de uğraştığınız şeylere bak ya.

Bu ne yaa iğrendim.. Biz erkek kardeşimle aramızda muazzam bir seviye var. Ben olsam siz mi karısısınız ben mi derim bir carlarım, gerilirim çünkü çıkar ağzımdan yani. Şahsen bunlar yüzünden herşeyi gürültülü yaparım öper sarılır, hatta banyo önünde bekliyorlarmış ya bir takım sesler çıkarırım puhahaha yaşasın kötülük

Ya ailenden boşan ya benden demen gerekiyor. Rest çekmen gerekiyor bu aileden olabildiğince uzakta yaşam formu oluşturman gerekli. Başka çözümün yok kardeşim.

Haklısınız düzeleceği yok bu işin, bitirmek en kesin çözüm ayrıca dostum olsadin demişsiniz sizi tanımıyorum ama gerçekten bu yazdığınız bile bana çok iyi geldi , birinin beni böyle savunması bana güç veriyor çok teşekkür ederim

Anladım, evet çok alıştı onu hep sevmeme onun için idare etmeme yine yapar idare eder beni diyor muhtemelen bu enayilikten kurtulmam lazım

Ben de anlayamıyorum çok garipler 5 yaşındaki çocuk bile bazen daha olgun davranabiliyor , psikolojileri bozuk onların başka açıklaması olamaz abileri ile bozmuslar kafayı

Ben de anlayamıyorum çok garipler 5 yaşındaki çocuk bile bazen daha olgun davranabiliyor , psikolojileri bozuk onların başka açıklaması olamaz abileri ile bozmuslar kafayı
Burada hepimize aynı sakinlikle ve kibarlıkle cevap vermeniz bile ne kadar naif ve iyi kalpli bir insan olduğunuzu gösteriyor. Umarım her şey sizin için güzel olur, en hayırlısı olur. Bu delilere kendinizi ezdirmeyin, baktınız olmuyor siz de deli gibi davranın ki sopalarını saklasınlar. Her şey gönlünüzce olsun

Görümcelerimin biri 30 diğeri 25 yaşında ama hal ve hareketleri asla yaşlarına uygun değil bu anlattıklarım sadece ufak bir kısmı daha neler neler var ve bunların hepsini yaşadım yaşıyorum, eşim zaten bunlara nasıl katlanıyor anlamıyorum, bana sen haklısın ama ne yapalım idare et demekten başka bir şey yapmıyor, her şeyi anlatmasını ben de anlamıyorum bebek değil ki bu koca adam ne gerek var yani

Çok teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliği umarım sonunda hayırlı olan olur herkes için ama artık ben de kendimi ezdirmeyecegim kaderimde bitmesi varsa evliliğin biter zaten bu şekilde sırtımda kamburla bir ömür zor geçer, ayrıca sizin için de hayatınız hep hayır ve güzelliklerle dolu olsun

Biri 30 diğeri 25 yaşında, ailesi dışında eşimle bir problemim yok şükür, zaten benden önce eşime kız bakmaya gidildiğinde o kızları da hep deli etmişler daha görücü gittikleri evde kıza bizim abimiz bizimdir falan demişler tabi kız da alın abinizi gidin demiş haklı olarak

Bu şekilde yaşamak istemiyorum ben de sesimi çıkaracağım artık ya uzak dursunlar ya da oğullarını alıp onunla yaşasınlar diye düşünüyorum

Ne görümceler var be yuh diyesim geldi... valla görümcem bana böyle konuşacak ben alttan alıcam kimse kusura bakmasın herkes haddini bilecek yok öyle el kızının pestilini çıkarmak... Görümceyim haddimi bilirim. Gelinim, görümcelerim hadlerini bilirler bilmeseydilerde bildirirdim... hayat birilerini idare etmek için fazla kısa... şimdi okudum 25 30 muş yaşları ... kazık kadar kızlar neyi cahil eşiniz malesef çok pasif görümcelerinizin şımarıklığı bundan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…