- Konu Sahibi xdiyebirisi
-
Sakın çocuk yapma. Hani her işte bir hayır vardırya bundaki hayırd görüyon zaten. Çocuk yapma. Çocuk yaparsan yanarsın.Ben öyle desem adımı terbiyesize çıkarırlar diye diyemiyorum.
Eşim sürekli onlar cahil henüz seni yeni taniyorlar daha samimi olsanız birbirinizi kabul edersiniz sık dişini diyor bana
Biz çocuğumuz olmuyor demedik sadece zamanı var nasip dedik onlar olmuyor diye laf çıkarttı
Görümcelerşniz 5 yaşında gibi neden davranıyorlar. Ağızlarının payını vermesi gereken kişi eşiniz. O bir şey yapmadan düzelmez. Düzelmiyorsa da alsınlar abilerini başlarına çalsınlar. Çok korkunçlar.Merhaba arkadaşlar ben 1senelik evliyim sorunum kayinvalidem ve gorumcelerim iki bekar görümcem var eşim tek erkek çocuk, ilk günden beri beni kabullenmediler ve bunu yüzüme söylüyorlar , görumcelerim bir kere üstüme yürüdü seni abimin yanında istemiyoruz o bizi çok seviyor diye , kayınvalidem de kızlarını uyaracagina onlara destek oldu , mesela biz eşimle bir konu hakkında konuşuyoruz hemen atlıyorlar konuya yorum yapıyorlar, bir yere gideceğiz ya gitmeyin ne işiniz var diyorlar eşim ağzını açmıyor bana sen sabret alttan al sen haklısın diyor , çocuğumuz olmuyor diye sürekli laf sokuyorlar bir de beni en rahatsız eden şey görumcelerim eşim üzerini degistirirken sürekli odaya gidiyorlar ve bizim aramızda özel yok o abimiz diyorlar yani bana göre bu çok yanlış sonuçta o bir erkek ve ben ne zaman eşime sarılsam abimize bir daha sarılma diyorlar ne yapayım sizce?
Ben de öyle düşünüyorum ama yakıştıramadım yani , eşime de dedim düşünceleri pis uzak dur diye sen ne demek istiyorsun diyip kızdı, halbuki ben ona üzerini degistirirken kardeşlerini uyar diye kaç kere dedim ama anlamıyor
Hazır çocuk yokken vazgeç bu sevdadan ben yorumlarıda okudum inan hayatını maf ediyosun çocuk olduğunda psikolojin berbat olacak şimdi sen idare ediyosun ama anne olunca yeni güncelleme geliyo insana o zaman boşanmak daha ağır gelicek boşanmazsan çocukta bu aile gibi manyak olacak. Bunlar kangren olmuşlar iyileştiremezsin kesip atacaksın. Eşin seni sevmiyor eğer sevseydi böyle olmazdı şuan düşünüyorum değil kardeşi ,ana babası bana bunları yapsa söylese eşim bi kalemde siler atar o atmasa ben atarım bunu bilir. Kendini ezdirme sen çok güçlüsün ayağını yere vur sesini çıkart kötü olmaktan korkma ya böyle yada boşuyorum seni hadi git yapış ailene de. Semer vuran tatlı olur senin kocan gibiler ezik ruhlu olduğu için böyle basit “paylaşılamıyorum” durumlarından ego tatmin eder. Sen benim arkadaşım dostum olsaydın o görümceleri öyle bi yolardım öyle bi elaleme rezil ederdim ki bi daha dil uzatamazlars
Haklısınız düzeleceği yok bu işin, bitirmek en kesin çözüm ayrıca dostum olsadin demişsiniz sizi tanımıyorum ama gerçekten bu yazdığınız bile bana çok iyi geldi , birinin beni böyle savunması bana güç veriyor çok teşekkür ederimHazır çocuk yokken vazgeç bu sevdadan ben yorumlarıda okudum inan hayatını maf ediyosun çocuk olduğunda psikolojin berbat olacak şimdi sen idare ediyosun ama anne olunca yeni güncelleme geliyo insana o zaman boşanmak daha ağır gelicek boşanmazsan çocukta bu aile gibi manyak olacak. Bunlar kangren olmuşlar iyileştiremezsin kesip atacaksın. Eşin seni sevmiyor eğer sevseydi böyle olmazdı şuan düşünüyorum değil kardeşi ,ana babası bana bunları yapsa söylese eşim bi kalemde siler atar o atmasa ben atarım bunu bilir. Kendini ezdirme sen çok güçlüsün ayağını yere vur sesini çıkart kötü olmaktan korkma ya böyle yada boşuyorum seni hadi git yapış ailene de. Semer vuran tatlı olur senin kocan gibiler ezik ruhlu olduğu için böyle basit “paylaşılamıyorum” durumlarından ego tatmin eder. Sen benim arkadaşım dostum olsaydın o görümceleri öyle bi yolardım öyle bi elaleme rezil ederdim ki bi daha dil uzatamazlardı
Anladım, evet çok alıştı onu hep sevmeme onun için idare etmeme yine yapar idare eder beni diyor muhtemelen bu enayilikten kurtulmam lazımmesafe koy, onsuz da bir hayatının olabileceğini göster ama bunları öyle güzel yapman lazım ki o kendini suçlu hissetmeli (ki zaten suçlu) absürt bir şey yapmıyoruz burada, böyle hayat geçmez yani kendinin kıymetini bil her zaman kendine saygı göstermezsen kimse sana saygı göstermez. terslemeden gayet doğal akışında yaparsan işe yarayabilir baktın yaramıyor açık açık söylersin ama o şekilde de anlamamış işine gelmiyor adamın yani, mesela bir süre ailende kal ama onunla iletişimi de asla kesme hep iyi ol özledim falan de ona sensiz bir hayatın nasıl hissettirdiğini göstermiş ol
Çocuk fikrimi sildim tamamen ve ayrılmayı düşünüyorumSakın çocuk yapma. Hani her işte bir hayır vardırya bundaki hayırd görüyon zaten. Çocuk yapma. Çocuk yaparsan yanarsın.
Ben de anlayamıyorum çok garipler 5 yaşındaki çocuk bile bazen daha olgun davranabiliyor , psikolojileri bozuk onların başka açıklaması olamaz abileri ile bozmuslar kafayıGörümcelerşniz 5 yaşında gibi neden davranıyorlar. Ağızlarının payını vermesi gereken kişi eşiniz. O bir şey yapmadan düzelmez. Düzelmiyorsa da alsınlar abilerini başlarına çalsınlar. Çok korkunçlar.
Burada hepimize aynı sakinlikle ve kibarlıkle cevap vermeniz bile ne kadar naif ve iyi kalpli bir insan olduğunuzu gösteriyor. Umarım her şey sizin için güzel olur, en hayırlısı olur. Bu delilere kendinizi ezdirmeyin, baktınız olmuyor siz de deli gibi davranın ki sopalarını saklasınlar. Her şey gönlünüzce olsunBen de anlayamıyorum çok garipler 5 yaşındaki çocuk bile bazen daha olgun davranabiliyor , psikolojileri bozuk onların başka açıklaması olamaz abileri ile bozmuslar kafayı
Görümcelerimin biri 30 diğeri 25 yaşında ama hal ve hareketleri asla yaşlarına uygun değil bu anlattıklarım sadece ufak bir kısmı daha neler neler var ve bunların hepsini yaşadım yaşıyorum, eşim zaten bunlara nasıl katlanıyor anlamıyorum, bana sen haklısın ama ne yapalım idare et demekten başka bir şey yapmıyor, her şeyi anlatmasını ben de anlamıyorum bebek değil ki bu koca adam ne gerek var yaniYa bu yazdiklariniz şaka mı??? Yoksa gorumceleriniz 6-7 yaşında falan mı tövbe ya böyle rezillik olur mu. Eşiniz de ayrı rezil mesafe koyar insan biraz özele girmek nedir. Eşiniz neden her şeyinizi anlatiyor ne münasebet
Çok teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliğiBurada hepimize aynı sakinlikle ve kibarlıkle cevap vermeniz bile ne kadar naif ve iyi kalpli bir insan olduğunuzu gösteriyor. Umarım her şey sizin için güzel olur, en hayırlısı olur. Bu delilere kendinizi ezdirmeyin, baktınız olmuyor siz de deli gibi davranın ki sopalarını saklasınlar. Her şey gönlünüzce olsun
Biri 30 diğeri 25 yaşında, ailesi dışında eşimle bir problemim yok şükür, zaten benden önce eşime kız bakmaya gidildiğinde o kızları da hep deli etmişler daha görücü gittikleri evde kıza bizim abimiz bizimdir falan demişler tabi kız da alın abinizi gidin demiş haklı olarakgörümcelerin kaç yaşında bilmiyorum ama gerçekten eşinin dediği gibi zır cahiller , bence bu konuyu önemsemez isen gözüne görünmez bu davranışlar. onlar da zamanla alışır abilerinin evli olmasına bence bunu şahsi algılama kim ile evlense aynı şeyleri yaparlar. eşinin ile aranız iyi sanıyorum keyfinize bakın
Bu şekilde yaşamak istemiyorum ben de sesimi çıkaracağım artık ya uzak dursunlar ya da oğullarını alıp onunla yaşasınlar diye düşünüyorumAyrıca şunu da eklemek istiyorum, eşiniz ailesinin dediklerine çok fazla takılıyor. Onların dediklerine göre hayat yaşıyor, sizden de bunu bekliyor. “Onlara laf verme, onlar şunu şunu dedi” diyerek sürekli ailesinin beklentisini karşılamak istiyor aslında. Çocuk isteğini bile ailesine dayandırmış. İlişkiniz üzerinde düşünürken bu durumu da göz önünde bulundurun. Bu beklentilere göre yaşamak istiyor musunuz? Peki sizin beklentileriniz neler? vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?