- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
- 18
- Konu Sahibi xdiyebirisi
-
aynı evde mi yaşıyorsunuzMerhaba arkadaşlar ben 1senelik evliyim sorunum kayinvalidem ve gorumcelerim iki bekar görümcem var eşim tek erkek çocuk, ilk günden beri beni kabullenmediler ve bunu yüzüme söylüyorlar , görumcelerim bir kere üstüme yürüdü seni abimin yanında istemiyoruz o bizi çok seviyor diye , kayınvalidem de kızlarını uyaracagina onlara destek oldu , mesela biz eşimle bir konu hakkında konuşuyoruz hemen atlıyorlar konuya yorum yapıyorlar, bir yere gideceğiz ya gitmeyin ne işiniz var diyorlar eşim ağzını açmıyor bana sen sabret alttan al sen haklısın diyor , çocuğumuz olmuyor diye sürekli laf sokuyorlar bir de beni en rahatsız eden şey görumcelerim eşim üzerini degistirirken sürekli odaya gidiyorlar ve bizim aramızda özel yok o abimiz diyorlar yani bana göre bu çok yanlış sonuçta o bir erkek ve ben ne zaman eşime sarılsam abimize bir daha sarılma diyorlar ne yapayım sizce?
Korkaklık olarak tanımlamayın, öksüz yetim büyümüşsünüz, eşinizi sığınacak liman manevi eksiklerinizi tamamlayacak biri olarak gördünüz muhtemelen, ailesini de hiç sahip olmadığınız aileniz olacak sandınız ama onlar kimsesizliğiniz üzerinden sizi ezip geçiyor, bence kendinize güveninizi kazanmak, evliliğinizi daha sağlıklı analiz edebilmek için profesyonel yardım alın tabii imkanlarınız ölçüsünde, kendinize yazık etmeyin derim, sizi gerçekten sevip mutlu edecek hak ettiğiniz saygıyı gösterecek insanlar çıkar karşınıza ama sizin için doğrusu nedir sizin karar vermeniz gerekiyor bunu yapabilmeniz için de şu an yaşadıklarınıza dışarıdan bakabilmelisiniz.Çok haklısınız o beni savunsa bu durumlara düşmezdim, değişeceğini düşünmüyorum boşanma konusunda da cesaret edemiyorum sanırım ben çok korkağım
Hayır 1 saat uzaklıkta oturuyoruzaynı evde mi yaşıyorsunuz
O zaman sende sana bir terbiyesizlik yaptıklarında hastanelik ol. Bayılma numarası yap. Bakalım kardeşlerine de yaptığınızı beğendiniz mi diye çıkışacak mı.Sizin gibi düşünüyorum ben de ama o kadar korkuyorum ki ses çıkarsam eşimle kötü oluyoruz bu sefer eşim sen idare etmiyorsun diyor ben ufak bir tepki versem aglayarak beni eşime sikayet edip hastanelik oluyorlar eşim de yaptığını beğendin mi diyor bana
Allah razı olsun hakkını yiyemem bu konular dışında bana iyi davranır, hem anne hem baba oldu bana , elimden tuttu sevdi hep
Çok teşekkür ederimKorkaklık olarak tanımlamayın, öksüz yetim büyümüşsünüz, eşinizi sığınacak liman manevi eksiklerinizi tamamlayacak biri olarak gördünüz muhtemelen, ailesini de hiç sahip olmadığınız aileniz olacak sandınız ama onlar kimsesizliğiniz üzerinden sizi ezip geçiyor, bence kendinize güveninizi kazanmak, evliliğinizi daha sağlıklı analiz edebilmek için profesyonel yardım alın tabii imkanlarınız ölçüsünde, kendinize yazık etmeyin derim, sizi gerçekten sevip mutlu edecek hak ettiğiniz saygıyı gösterecek insanlar çıkar karşınıza ama sizin için doğrusu nedir sizin karar vermeniz gerekiyor bunu yapabilmeniz için de şu an yaşadıklarınıza dışarıdan bakabilmelisiniz.
Ya aklıma geldi ama günah diye çok korkuyorum yani ne bileyim numara yaparak bir olay çıkarsam bunun vebalini tasiyabilir miyim bu beni korkutuyorO zaman sende sana bir terbiyesizlik yaptıklarında hastanelik ol. Bayılma numarası yap. Bakalım kardeşlerine de yaptığınızı beğendiniz mi diye çıkışacak mı.
Üzüldüm size de , söylenenler çok acıtıcı ama siz kurtuldunuz galiba bu güzel tarafı, darısı başımaBu Adam sana iyi davranmiyor. Seni manipule ediyor.
Amacim üzmek değil ama kimsesiz gördüğü için sana sapik ailesini kakalamiş.
Benimde annem ve Babam yok. Eski sevgilimin annesi ve kizkardeşi (burda konum bile var) benzer tip insanlardi. Bana yüzüme bile "ne güzel, cöpsüz üzüm. Gidecek kapin bile yok" dedikleri oldu.
Kendini etdizme. Yaşadiklarinin hicbiri normal değil.
Ya daha neler neler sırf eşimi kıskandıkları için su bile istese biz götüreceğiz diye yarışa giriyorlar, bana sen abime yakışmıyorsun falan demeler , insan başta geçer falan diyor da geçmiyor keşke bir an önce evlenselertabiki de sen abartmıyorsun hayatım olur mu öyle şey, resmen sapkınlık bu. kız kardeşleri bu kafayla erkek bulamadıkları için (doğal olarak) abilerine sarmış durumdalar. ay hayatımda böyle saçmalık görmedim yahu. o senin kocan ne demek terbiyesiz derler? kocana yapmicaksın da kime yapacaksın boş ver sen onları imkan varsa taşının onlara yakın olmayın ama koca kişisi de bir şey demiyorsa o da sıkıntı yani sesi çıksın pısırık olmasın eşini ezdirmesin bir zahmet kimse birilerinin oyuncağı olmak için evlenmiyor!
Keşke herkes insan evladı olsa, herkes herkese iyi davransa ama bazıları doğuştan vicdan ve merhamet duygularından, insanlıktan eksik doğuyorlar, size eksik doğanlar denk gelmiş, Allah illa ki hayırlı bir yol hayırlı bir çözüm gösterecektir size, anne babasız olabilirsiniz ama kimsesiz değilsiniz eksik de değilsiniz, aile olduklarını zanneden eksik ve kimsesiz olan onlar, ne ahlakları var ne aslında aileler, aralarındaki bir maddi anlaşmazlığa bakar dağılmaları, siz kendinize yetersiniz umarım çok mutlu olacağınız çok sevileceğiniz bir hayatınız olurÇok teşekkür ederimevet eşimin ailesi benim ailem olur demiştim ama olmadı, ben yardım alacağım mutlaka diğer türlü olan hep bana olacak bunun önüne gecmem lazım
canım bu kadarı gerçekten çok saçma yetiştirilirken bir şeyler ters gitmiş olmalı, şahsen şu an koca bulsalar bile bunun çokta değişmeyeceğini düşündüm su götürme meselesinden sonra. kaldı ki hiçbir erkek böyle bir şeyi kaldıramaz evlenseler de uzun sürecek gibi durmuyor, kızlar ağır psikolojik sorunlar yaşıyorlar tedavi olmalılar bir an önceYa daha neler neler sırf eşimi kıskandıkları için su bile istese biz götüreceğiz diye yarışa giriyorlar, bana sen abime yakışmıyorsun falan demeler , insan başta geçer falan diyor da geçmiyor keşke bir an önce evlenseler
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunKeşke herkes insan evladı olsa, herkes herkese iyi davransa ama bazıları doğuştan vicdan ve merhamet duygularından, insanlıktan eksik doğuyorlar, size eksik doğanlar denk gelmiş, Allah illa ki hayırlı bir yol hayırlı bir çözüm gösterecektir size, anne babasız olabilirsiniz ama kimsesiz değilsiniz eksik de değilsiniz, aile olduklarını zanneden eksik ve kimsesiz olan onlar, ne ahlakları var ne aslında aileler, aralarındaki bir maddi anlaşmazlığa bakar dağılmaları, siz kendinize yetersiniz umarım çok mutlu olacağınız çok sevileceğiniz bir hayatınız olur
Kızların psikolojisi darmadağın ve çevredeki insanlar da bunu fark edip bana söylüyor, akrabalar bunlar ne biçim insanlar diyor düşünün yani bunlar eşimin akrabaları ama beni haklı buluyorlar ama ben cok istiyorum görumcelerim evlensin ve bana yarattıklarını tek tek yaşasınlar talipleri de çıkmıyor umudum yok evleneceklerinden , o evden gitseler belki rahat ederdimcanım bu kadarı gerçekten çok saçma yetiştirilirken bir şeyler ters gitmiş olmalı, şahsen şu an koca bulsalar bile bunun çokta değişmeyeceğini düşündüm su götürme meselesinden sonra. kaldı ki hiçbir erkek böyle bir şeyi kaldıramaz evlenseler de uzun sürecek gibi durmuyor, kızlar ağır psikolojik sorunlar yaşıyorlar tedavi olmalılar bir an önce
Amin cümlemizden inşallahÇok teşekkür ederim, Allah razı olsunsizin için de hayatınızda hep güzellikler ve güzel insanlar olsun , desteğiniz beni çok mutlu etti
Görümceler ergen, kaynanan da daha çıkamamış ergenlikten.Merhaba arkadaşlar ben 1senelik evliyim sorunum kayinvalidem ve gorumcelerim iki bekar görümcem var eşim tek erkek çocuk, ilk günden beri beni kabullenmediler ve bunu yüzüme söylüyorlar , görumcelerim bir kere üstüme yürüdü seni abimin yanında istemiyoruz o bizi çok seviyor diye , kayınvalidem de kızlarını uyaracagina onlara destek oldu , mesela biz eşimle bir konu hakkında konuşuyoruz hemen atlıyorlar konuya yorum yapıyorlar, bir yere gideceğiz ya gitmeyin ne işiniz var diyorlar eşim ağzını açmıyor bana sen sabret alttan al sen haklısın diyor , çocuğumuz olmuyor diye sürekli laf sokuyorlar bir de beni en rahatsız eden şey görumcelerim eşim üzerini degistirirken sürekli odaya gidiyorlar ve bizim aramızda özel yok o abimiz diyorlar yani bana göre bu çok yanlış sonuçta o bir erkek ve ben ne zaman eşime sarılsam abimize bir daha sarılma diyorlar ne yapayım sizce?
Benim en sinir olduğum şey onlarla aynı dilden konuşunca hemen hastanelik oluvermeleri sonra herkes bana yükleniyor sanki kalp krizi geçirdi sanırsınız, ağlamalar kendini yerlere atmalar , bu şekilde davranarak gelecek tepkileri yok ediyorlar , eşime dengeyi kuramayacaksan neden evlendik diyorum sonra bana inanmıyorum sana bir ailemi idare edemedin baksana kardeşlerim üzülmekten hastanelik oldular diyor bu sefer iyice sinirleniyorumGörümceleriniz 5 yaşında çocuk olsa alttan alın desin ama beş yaşındaki çocuklar böyle terbiyesiz değil. Eşinizle açık ve sert konuşun kötü olmaktan korkmayın erkekler fazla iyiliği anlamıyor. Ben 30 yaşında kadınım kimsenin gönlünü eğlemek alttan almak gibi görevim yok bana terbiyesizlik yaparlarsa hadlerini bildiririm görüşmem bundan sonra sende aradaki çizgiyi ayarlayamayacaksan eşini ezdireceksen evlenmeseydin yaşasaydın kardeşlerinle de. Onlar evlenseler görümceleri onlara bu şekilde davranabilecek mi kim kabul eder bunu. Restinizi çekin görüşmeyin en ufak bir terbiyesizlikte sizde aynı dilden konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?