Ben mi abartıyorum , lütfen yardım edin

Ya bu bazı erkeklerin aileye bağımlılığı böyleyse evlenmesinler ya

ben sizi 20 li yaşların başında sanmıştım. Çalışıyorsunuz 33 yaşındasınız ve 1 senelik evlilikte bunları yaşıyorsunuz. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz. Bu saatten sonra o adam da düzelmez o ailede düzelmez. Birdaha ki olayda Hepsinin saçını başını yolun eşinizin yüzüne tükürün basın gidin o evden şiddete karşıyım ama üstünüze yürüyeninde hakkından gelmek lazım

Biraz da öyle deneyeyim , çok teşekkür ederim bu arada derdimi dinlediniz fikir verdiniz çok iyi geldi birinin beni anlaması ve dinlemesi

Haklisin alttan al demek annem ve kiz kardeslerim benim hayatimin merkezindeler sen de benim merkezimdeki insanlari idare etmekle sorumlusun demek. Bence ciddi manada konusmalisiniz, boyle devam edecekse maalesef coluk cocuk sahibi olmadan yollarinizi ayirmalisiniz.

Benim ailem yok kimsesiz büyüdüm, yetiştirme yurdundan çıkıp eşimle tanıştım ailem de o oldu haliyle başta bir aile sıcaklığım olsun diye ses edemedim sonra da eşim sabret dedi öyle kaldı yani bu sorun hayatımızda

Biraz da öyle deneyeyim , çok teşekkür ederim bu arada derdimi dinlediniz fikir verdiniz çok iyi geldi birinin beni anlaması ve dinlemesi
görümce olarak yazıyorum bunları :) tarafsız yaklaşıyorum kesinlikle haklısın

Tamam anlaşıldı bunlar senin iyi niyetini suistimal ediyorlar bunlara onların diliyle karşılık vereceksin canım,ve bi süre daha bence çocuk yapmama konusunu idare et

Eşime ayrılmak istediğimi söyledim söz düzelteceğim dedi ama iki gün sonra yine aynı bu adamın komple değişmesi lazım ama o da imkansız ve şu da var benden önce ailesiyle çok kopukmus benimle evlenince kıymete bindi ailesi

Beni yanlış anlamayın ama hesap verebileceğiniz kimse yok öyle düşünün. Çoğu kadın ailesi istemediği için olmayacak evliliklerin içinde durmak zorunda kalıyorlar. Sizi ailesi olarak kabul etmeyen bir adama aile olmaya çalışmayın. Tabi tek sorununuz budur onun dışında sizi el üstünde tutuyordur o zaman birşey diyemem ama siz diyorsunuz ki hastanelik oldum pek küçük sorunlar gibi durmuyorlar

Aslında normalde böyle katı biri değil ailesi dışında her konuda bana iyi davranır ama konu onlar olunca gözü bir şey görmez, hep ben idare edersem prenses gibi davranır bir kere idare etmesem suçlu bulur beni

Allah güzel kalbine göre versin her şeyi inşallah

Ben onlara suç bulmuyorum. Yanında koca diye gezdirdiğin odun adam olsa buna asla cesaret edemezler. Onları sorgulayacağına kocana bak.

Ben onlara suç bulmuyorum. Yanında koca diye gezdirdiğin odun adam olsa buna asla cesaret edemezler. Onları sorgulayacağına kocana bak.
Yorumunuz biraz ağır oldu , ben yetiştirme yurdunda büyüdüm kimsesizim benim tek ailem eşim oldu ve onu aile bildim , eşimin yanlışlarının farkındayım ama başta böyle biri değildi ailesi dışındaki konularda da bana hep iyi davranır bilseydim bu huyunu evlenmezdim ben de

Öyle görümcelerim olsa bi temiz döverdim. Kocam ses çıkarmasaydı onu da araya alır dayak delisi ederdim. Sonra ağlaşa ağlaşa sarılsınlar birbirlerine bakalım.
İlahi güldürdünüz beni , bazen ben de öyle olsa da görseler günlerini diyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…