• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum normal mi

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu

iğğğreeeennnnççç.................

"cengiz han bütün hanlarını toplamış
ben hanlar hanı cengiz han demiş
yanında da karısı varmış onu işaret ederek bu da benim han'ım demiş"

sustum

iğğğreeeennnnççç.................

"cengiz han bütün hanlarını toplamış
ben hanlar hanı cengiz han demiş
yanında da karısı varmış onu işaret ederek bu da benim han'ım demiş"

sustum

tartıştık bu konu yüzünden ve beğenilen biriyim yani sokakta yanım da nişanlımda olsa yüzüme dönüp bakarlar ve nişanlımda aşırı kıskanç normalde böyle bişi diyceğı aklıma bile gelmezdi

sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu

belki bana kızan olacak ama dogru şöylemiş
dogrusu o zaten
bu sayılanlar olmazsa evlilikte olmaz adam evdede durmaz sonrada nerde kimle aldatıyor diye araştırmaya başlarsın
ve son boşanma:ssz:

Sen benim ''herşeyimsin'' diyince sorun olmuyorda , ''herşeyim'' sıfatına açıklık getirince neden sorun oluyor anlamış değilim.. (:

Seni öyle gördüğünden değil ; yatakta da seni öyle göreceğinden değil..
Bu sıfatları o ortamda söyleyince atmosfere renk katacağından söylemiştir belki..

Kışkırtıcı durduğundan,haz ve zevk aldığından söylemiştir.

Seni kırmak için değil , sana hakaret etmek için söylediğini düşünmüyorum ben.. (:

Ha tabi bunu mesajla yazmış olması tuhaf kaçmış,ayıp olmuş..
Kızmakta sinirlenmekte haklısın bu durumda..

belki bana kızan olacak ama dogru şöylemiş
dogrusu o zaten
bu sayılanlar olmazsa evlilikte olmaz adam evdede durmaz sonrada nerde kimle aldatıyor diye araştırmaya başlarsın
ve son boşanma:ssz:

ama ne biliyim bir insan sevdiği ve kıskandığı kadına bu nasıl söyler bizim aramızda 8 yaş var omu olgun düşünüyo ben mi çocuk bilemedim

Bence o kendince hoş bişeyler söylemeye çalışmış ve batırmış tabi :53: Bu kadınların sıkça söylediği bişeydir diye biliyorum ben ''Kadın dediğin mutfakta aşçı , dışarda hanımefendi , yatakta o.. olmasını bilir'' diye iğrenç tabi ama bazı tipler kendini bu şekilde görmeyi seviyo tuhaf olarak :19: Kötü niyetli değil ama bence kesinlikle :34:

ama ne biliyim bir insan sevdiği ve kıskandığı kadına bu nasıl söyler bizim aramızda 8 yaş var omu olgun düşünüyo ben mi çocuk bilemedim

benimde eşimle aramda 8 yaş var ve fazlasıyla kıskanç
liste yapsam yasakları az gelir yasak derken sevmedikleri yani
o olgun düşünyor bizimde onun gibi olgun düşünmemizi bekliyor
sevdigi için söylemiştir seni kaybetmemek için yani kısacası senden bekledikleri ve evlilikte olması gerekenleri anlatmış kısaca:34:

Evliliğe ve size hangi gözle baktığı belli...

Büyük konuşmak istemiyorum ama bırakın nişanlıyı, evliyim ve kocam böyle bir laf etse, dakikasında çıkar giderim evden.

Sen benim mutfakta aşçım,dışarda karım olacaksın demesi bile bir hanzolukken,bir de o malum kısmı söylemiş.

Ayrıca eminim ki sen benim herşeyimsin derken bunları aklından bile geçirmeyecek kadar "insan" olabilen bir çok erkek vardır...

sen benim mutfakta aşcım

Ne var bunda..
Adam sana kadınım eşim herşeyim diyor aslında..
Orada öyle demesi kötü amaç taşımıyor.
Sana ateşli ol mesajı veriyor...
Abartmışsın..

bencede kötü amaç taşımıyor tabi mesajda söylediği için sen tuhaf anlamışsın bence orda edilmiş bi hakaret yok :44:

Büyük konuşmak istemiyorum ama bırakın nişanlıyı, evliyim ve kocam böyle bir laf etse, dakikasında çıkar giderim evden.

Sen benim mutfakta aşçım,dışarda karım olacaksın demesi bile bir hanzolukken,bir de o malum kısmı söylemiş.

Ayrıca eminim ki sen benim herşeyimsin derken bunları aklından bile geçirmeyecek kadar "insan" olabilen bir çok erkek vardır...

şu sıra o konuyu çok açmaya çalişıyor anlam veremiyorum

Bence de anormal bir durum yok ortada kızlara katılıyorum mesajla yazdığı için ilginç olmuştur, öyle bir söz var zaten genel bir kullanım bence her şeyimin bir açıklaması..

Ayrıca karı koca olacaksınız yani her şeyini sende tamamlaması en güzeli değil mii..artık bu muhabbetleri açması da evliliğe yaklaştığınızdandır çok da garipsememek lazım aylardır seni bekliyor belki de, yaşayacaklarınızı..yani ne güzel ki her şeyi senle yaşayacak işte, yani bu konuda insan ne kadar masum düşünebilir ki :1: gerek yok evlilik bu yani yaşanacaklar belli bence mutlu ol gereksiz detaylara takılma :34:

ateşli bi anına b-denk geldiysen demekki...
bakışa göre değişir bu tabi laf...
ben de olsam hoşlanmazdım...
çirkin bi benzetme nihayetinde..
ama kötü niyet taşımadığını düşünüyorum bende...

bana aman aman abes bi şey gelmedi ama siz de ona '' peki ya sen benim neyim olacaksın onu da biraz aç '' demeliydiniz bence :44:

Evliliğe ve size hangi gözle baktığı ilee alakası yok bu durumun arkadaşım..
Adam üzeri kapalı; ateşli ol yatakta ki, gözüm senden başka hatun görmesin diyor.
Bu halk arasında söylene gelen anonim bir cümle
Allah aşkına bunun hanzolukla ne alakası var?
Yani bu cümle konu sahibinin sevgilisine ait bir söz değil...!

şu sıra o konuyu çok açmaya çalişıyor anlam veremiyorum

Daha da yakınlaşmak için bu konuyu açmak istiyor olmasın?
Yahut tartıştık diyorsun..
Bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmek istiyor belki:1:

Ha ayrıca bunun kıskançlıkla bağını ben kuramadım, o lafın orjinalinde dışarda hanfendi olmak vardır, erkeklerin istedikleri de budur, evde onların her şeyi oluyorken dışarda hanımhanımcık olcaz dikkat çekmiycez kimseyle konuşmucaz bile :1: yani sadece onlara ait olmamız ve sadece onun için o.. olman fikri bile hoşuna gidiyordur onun, ateşli ve çekici ama sadece onun için o.. kelimesinin kullanım amacını burda yanlış anlama bence :34:

allahım yorumları okuyorum da yok evde olsam kapıyı çeker çıkardım bilmem ne ,ne var bunda.başka bi amaç olsa adam evleneceği kadına böyle bi yakıştırma yaparmı asla ki bunu bazı yaşı ileri kadınlar da söyler kocanızı elinizde tutcaksanız diye başlayıp o dediklerini söyleyen. malesef böyle bi yakıştırma yapmışlar evvelden gelme o da sana bunu söylemiş nişanlın söylemiyor bunu sadece malesef var olan birşey gül geç evlendiğinde buna takılmanın saçma birşey olduğunu anlarsın yatak odası size özel tabi ama renk katmak amaçlı erkeklerin bazı istekleri olabiliyor bi de sevgili değilsiniz artık nişanlısınız biraz daha hoşgörülü olmak lazım

Bence normal değil. Fazla yüzgöz. Bu arada düğününüz ne zaman? Nişanlınızın hem ailesiyle hem kendisiyle bunca probleminiz varken altından kalkabileceğinize inanabiliyor musunuz?

:1:
Evliliğe ve size hangi gözle baktığı ilee alakası yok bu durumun arkadaşım..
Adam üzeri kapalı; ateşli ol yatakta ki, gözüm senden başka hatun görmesin diyor.
Bu halk arasında söylene gelen anonim bir cümle
Allah aşkına bunun hanzolukla ne alakası var?
Yani bu cümle konu sahibinin sevgilisine ait bir söz değil...!

Daha da yakınlaşmak için bu konuyu açmak istiyor olmasın?
Yahut tartıştık diyorsun..
Bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmek istiyor belki:1:

:1::1::1::1:bi an anlayamadım tırstım yani iş başa gelince fıkralardaki gibi olmuyormuş:1:

Back
X