anlaşılan kendi herşeye kırılan ama kırdığının farkında olmayan bi tip karşındaki.. sen de o sana nasılsa öyle ol...
beklentilerini azalt ki hayal kırıklığı yaşamayasın
aynen öyle canım..kendisi herşeye kırılan alınan birisi..ama dediğin gibi en doğsuru ona onun gibi davranmak çok haklısın :)
Merhaba canım,gelin dediğin arar,sorar,gelir,gider,pohpohlar,gelir evini temizler,her an yardımcı olur... :))) sen ne yaparsan yap yaranamazsın,o yüzden üzüntülerin sadece seni yıpratır.her gün bal kaymak yedirsen gene de bir kusurunu bulur seni rencide ederler.bak görümcen seni evine kabul etmemiş,sonra annesine giderken ''sende gel'' dememiş..demek ki yüzünü görmek istemiyorlar bunun tek anlamı bu..hem teyze kızının yaptığı da hoş değil,hem sana ; ara gidelim ara gidelim diyor,ama kendisi sana haber vermeden daha sonra oraya gidiyor..yani tabi istediği yere gider gelir ama senin sıkıntını anlamış olsaydı,oraya gitmeden seni arardı diye düşünüyorum.sen şimdi ona da sinir olmuşsundur bence..
canım zaten kızdığım nokta da bu ya bana her geldiğinde hep biz geliyoruz sen hiç gelmiyorsun deyip te böyle davranmasına anlam veremedim..anneme gidicem dediğinde teyze kızı da yanımda idi ve çok kırıldım gerçekten ona dedi..sonra kendileri gitmiş..orda toplanıp bana öyle haber veriyolar sende gel diye..ben işim var gelemem dediğimde görümcemin kızı onlarda çarşıya çıkmışlar öyle bi uğramışlar dedi..ama sonradan teyze kızı yok abla ben yalan konuşamam ablamla aradık gittik dedi..beni asıl üzen nokta kendimi böyle durumların içerisinde bulmuş olmam
şahsen ben düşünceli olmayan insanları hayatımdan cıkarıyorum, yada çoookkk az görüşüyorum.yada aynısını bende ona yapıyorum. bir görümceyi bu kadar dert etmeyin bence, değer vermeyene deger vermezsin olur biter
canım zaten kızdığım nokta da bu ya bana her geldiğinde hep biz geliyoruz sen hiç gelmiyorsun deyip te böyle davranmasına anlam veremedim..anneme gidicem dediğinde teyze kızı da yanımda idi ve çok kırıldım gerçekten ona dedi..sonra kendileri gitmiş..orda toplanıp bana öyle haber veriyolar sende gel diye..ben işim var gelemem dediğimde görümcemin kızı onlarda çarşıya çıkmışlar öyle bi uğramışlar dedi..ama sonradan teyze kızı yok abla ben yalan konuşamam ablamla aradık gittik dedi..beni asıl üzen nokta kendimi böyle durumların içerisinde bulmuş olmam
bu konuları açıpta görümcenize üstüne düştüğünüzü göstermeyin..her zamanki gibi davranın ama artık çaba göstermeyin..
bence taviz vermişsin onca saçma şeye küssün siz kaç kere arayın istemesin sonra herkesi kabul e gelsin bari der gibi sizi çağırsın olmaz!!!! direkt mesafeyi açacak daha da mesafeli olacaktın öyle mesafeyi aç diince hemen ters davranma gibi algılama konuşmalarında cvb verme hiçbirşey yok gibi o yüzsüzlük yapıyor diye senin buna izin vermen yanlışhe herkesin içinde hiç cvb vermemezlik yapmayın ama 1 cvblayın 1cvb lamamalıydınız bence
Sen gitmek istemişsin ya.
Bir süre gitme evine.
Hiç gelmiyorsunuz derse."müsait olamıyorsun ki" de.
Umursama boş veeeer.
Teyze kızı dediğin eşinin teyze kızı değil mi**?
Öyle galiba.
Tatlım onlar teyze çocukları.Görüşürler tabi.
Sen niye bu kadar sıkıntı ediyorsun ki bu durumu?
umursama,salla,boşer,o nasıl davranıyorsa sende öyle davran...demeyeceğim çünkü olmuyor,boşveremiyosun,eşinin ablası el gibi durunca insanın canı sıkılıyor,bir gün gerçekten el olacaklar yani sen sileceksin onları o olacak,en sonunda bu dereceye getirecekler seni,cinsmidir hepsi,siparişmidir anlamadım ki! madem kıskanacaksınız evlendirmeyin erkek kardeşinizi,oğlunuzu vs..
evet canım eşimin teyze kızı..neden bu kadar sıkıntı ediyorum..?? çünkü sevgili görümcem kendi kardeşiyle konuşmazken benimle konuşuyordu eşime küsmüstü ve sadece evimize gelmiyordu sonraları gelmeye gitmeye başladı..ve o teyze kızlarına kendi kardeşlerimden çok seviyorum diyordu benim için..ve bende onu ablam gibi gördüğümm teyze kızlarınıda kendi ailemden birileri olarak görüp sıcak davrandığım için sanırım ..
Canım yine karşılaşınca sıcak davran yine sev.
Ama fazla bişey bekleme.Hayal kırıklığına uğrama.
Benim görümcem de arada benim için aynı şeyleri söyler di.
Ama ben her zaman el olduğunu bildim.
Kardeşten öte kim kardeş olabilir insana
benim mevzuda tam tersiben mesafe koydukca benle ugraşıyorlar..kardeşim bir insan seni görmüyorsa sende onu görme.ne büyütüyorsun ki
ben 2 yıldır evliyim neymiş elti diyor bana soguk davranıyor..sana sıcak davranmak zorunda değilim ben..keyfimin kahyasımısın sen
Canım yine karşılaşınca sıcak davran yine sev.
Ama fazla bişey bekleme.Hayal kırıklığına uğrama.
Benim görümcem de arada benim için aynı şeyleri söyler di.
Ama ben her zaman el olduğunu bildim.
Kardeşten öte kim kardeş olabilir insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?