- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Sadece sevgi yetmiyor. Karakter olarak tamamen zıtsınız. Eğer ilerde mutlu olamayacağınızı düşünüyorsanız ilişkinizi tekrar gözden geçirin benceBu saatte dayanamayıp konu açıyorum .içinden çıkamadığım bir konu var .Severek ayrılma nasıl olur diyordum sanırım benim de başıma gelecek .
Sevgilimle para harcama konusunda alışkanlıklarımız çok farklı .bu son zamanlarda tartışma konumuz olmaya başladı . İkimiz de maddi bollukta büyümedik . Bu benim içimde bi şeylerin kalmasına birazda savurganlığa onda kıtlık bilincine neden olmuş gibi .
Analiz de yaptım burada hdhhsh
Ben istanbulda yaşamak istediğim için o da memleketten gelip istanbulda yaşamaya başladı .buranın pahalılığı koşulları onu da etkiledi .daha salaş mekanlara gitmeyi istiyor ama ben biraz daha lüks yerlere gitmek istiyorum .en basit bu konuda zıtlaşıyoruz . Bazen biraz pahalı krem aldığımda abartı biliyor .Yani demek istediğim müdahaleci tavrı var .biz sevgiliyiz evlenince bu durum daha çok artacak farkındayım
Evlilik meselesi ayrı belirsizlik konusu .burda yaşamak istemiyor açıkçası .benim maaşımın anca kiraya yetecek olması emeğime üzüldüğünü söyledi.o yüzden adım atamıyoruz .
Özel günler harici bir jest çiçek alışkanlığı yok . İnce düşünceli biri değil o kadar .ama ben de gördüklerime imreniyorum bahsedince de zıtlaşıyoruz onunla .hep elimden gelen bu diyor .
Erkeğin savurgan olanı daha mı makbul bilmiyorum ama sevgilim birikim yapıyor hep altın dolar .ailesinden çok fazla destek görmediği için böyle yapmak zorundaymış.çocuklu adamlar bile bu kadar yarını düşünmüyor
Ne yapacağımı bilemiyorum bu konu çok geriyor beni. abartıyor muyum sizce
babam yüzünden akraba travmam var hdjgjAşk meşk konularını bilemem de başka ihtimal varsa İstanbul'da yaşamayın
Koşullar çok zorlaştı .aileme anlatsam bu durumu beni haksız bulurlar .Eskiden olsa pinti yahu bırak gitsin derdim lakin günümüzde ben bile(çünkü para ve varlıkla hiçbir türlü ilişkim yoktur) içtiğim çayı hesaplamaya başladıysam, diğerleri ne yapmaz diyorum.
Ülke koşulları her türkü fuzuli harcamayı ortadan kaldırdı, emin olun çocuklu insanlar düşünmüyordur diyorsunuz da yarını zerre düşünmeyen ben ne hale geldim:)
Haksız diyemem adama şimdi…
HaklısınızSadece sevgi yetmiyor. Karakter olarak tamamen zıtsınız. Eğer ilerde mutlu olamayacağınızı düşünüyorsanız ilişkinizi tekrar gözden geçirin bence
Kendi paranızı dilediğiniz gibi harcamakta özgürsünüz daima bunu savunurum ben.Koşullar çok zorlaştı .aileme anlatsam bu durumu beni haksız bulurlar .
Dediğim gibi yaşıtlarıma göre birçok şey içimde kaldığı için hep harcamaya meyilli oluyorum
Ne savurgani ne de cimrisi makbul ortası olacakBu saatte dayanamayıp konu açıyorum .içinden çıkamadığım bir konu var .Severek ayrılma nasıl olur diyordum sanırım benim de başıma gelecek .
Sevgilimle para harcama konusunda alışkanlıklarımız çok farklı .bu son zamanlarda tartışma konumuz olmaya başladı . İkimiz de maddi bollukta büyümedik . Bu benim içimde bi şeylerin kalmasına birazda savurganlığa onda kıtlık bilincine neden olmuş gibi .
Ben istanbulda yaşamak istediğim için o da memleketten gelip istanbulda yaşamaya başladı .buranın pahalılığı koşulları onu da etkiledi .daha salaş mekanlara gitmeyi istiyor ama ben biraz daha lüks yerlere gitmek istiyorum .en basit bu konuda zıtlaşıyoruz . Bazen biraz pahalı krem aldığımda abartı biliyor .Yani demek istediğim müdahaleci tavrı var .biz sevgiliyiz evlenince bu durum daha çok artacak farkındayım
Evlilik meselesi ayrı belirsizlik konusu .burda yaşamak istemiyor açıkçası .benim maaşımın anca kiraya yetecek olması emeğime üzüldüğünü söyledi.o yüzden adım atamıyoruz .
Özel günler harici bir jest çiçek alışkanlığı yok . İnce düşünceli biri değil o kadar .ama ben de gördüklerime imreniyorum bahsedince de zıtlaşıyoruz onunla .hep elimden gelen bu diyor .
Erkeğin savurgan olanı daha mı makbul bilmiyorum ama sevgilim birikim yapıyor hep altın dolar .ailesinden çok fazla destek görmediği için böyle yapmak zorundaymış.çocuklu adamlar bile bu kadar yarını düşünmüyor
Ya sizle aynı kafadayım ama bu da ona zıt geliyor of karakterim bu .ne o değişir ne ben .o kadar arada kaldım kiiiKendi paranızı dilediğiniz gibi harcamakta özgürsünüz daima bunu savunurum ben.
Hatta en güzeli gençlikte harcanandır, insanın gözü gönlü doyacak, gezecek tozacak görecek yaşayacak ki orta yaşlara geldiğinde o zaman heveslerini tamamlamış olsun, geleceğe daha sistematik bakıp yatırım işlerine girsin.
Hatta bana göre yatırım çok saçma, bulduğunu ye ölümlü dünya, 1 gün bile olsa krallar gibi yaşa senelerce sürünmeyi göze alarak
Düşünün kafa yapım bu ama geldiğimiz hal belli, sizi haklı bulurken sevgilinizi eskisi gibi haksız bulamadım sadece.
Kocam öyledir benimYa sizle aynı kafadayım ama bu da ona zıt geliyor of karakterim bu .ne o değişir ne ben .o kadar arada kaldım kiii
Zorla cüzdanı alamam ya hshshBakın orta yolu bulabilirsiniz çok basit biraz siz biraz karşı tarafın alttan alması gerek...
Yani ben buna takılmazdm benim için öncelik ten uyumu , bana olan aşkı ,kültür seviyesi, nasıl yetişme tarzı ailesi , tabi bunlar uzar gider ama pinti birinin bile cebindeki cüzdan istersem alırım yani ... Ayyy bilemiyorum ...
Ayy ben de hep isteyen olduğum için bunu azaltmak için böyle davranıyor bence şimdi çözdüm hshshhsKocam öyledir benim
Ortada bir mal yoksa giden boşa paradır gözünde.
Gidip bir yemeğe binlerce lira veremez ama bir ayakkabıya verebilir, onu kullanılacağı süre, konfor, marka karşılaştırmasını yaparak ederini görür.
Ben ise anı yaşayalım, ayağımda plastik terlik olsa dahi dünyayı göreyim, yiyeyim hatıralarım olsun derdindeyimdir.
Bir tek makyaj, bakım vs ürünlerine acımam, o da o alanda bana karışılmayacağını bilir asla laf etmez, bir ürün istiyorsam benim için önemli olduğunu anlar ama tatiller restoranlar kaçamaklar vs hep kavga konusu, daima istiyorum çünkü
Ben biraz makulleştim o açıldı derken ortaya yakındayız.
Şimdi para biriktirmezse evlendiginizde ne yapacaksınız?Bu saatte dayanamayıp konu açıyorum .içinden çıkamadığım bir konu var .Severek ayrılma nasıl olur diyordum sanırım benim de başıma gelecek .
Bende denedim sorun çıkmadı sen bilirsin....Zorla cüzdanı alamam ya hshsh
Alttan almalar sonra patlar gibi geliyor bana da
Aslında arada kalacak bir durum yok. Hayatınızı yaşayın insan bu dünya ya bir kere geliyor. Sevgiliniz de olsa hiç kimseye kendinizden daha fazla değer vermeyin. Aşkmış sevgiliymiş böyle şeyler için gençliğinizden mutluluğunuzdan taviz vermeyinYa sizle aynı kafadayım ama bu da ona zıt geliyor of karakterim bu .ne o değişir ne ben .o kadar arada kaldım kiii
biraz gamsız bana uymasını isterdimm .şu zamanda sorunların kavgaların hepsi para para .Şimdi para biriktirmezse evlendiginizde ne yapacaksınız?
Önünde sonunda dediğime geliniyor.Ayy ben de hep isteyen olduğum için bunu azaltmak için böyle davranıyor bence şimdi çözdüm hshshhs
Evlilikte bu meselelerin kavga konusu olması germiyor mu peki
Valla ben çıldırıyorum istediğim olmayınca
Para konusu geçince bile daralıyorum evlilik bana göre değil ya ..Önünde sonunda dediğime geliniyor.
Temmuz ayı için geçen hafta başladım bu seneki isteğime, çalışmalarım hızla sürüyor
Her gün yeni bir bilgi, şöyleymiş böyleymiş konuşması, bir sürü beyin yıkama ajajajajsj
Diğer evleri bilmem de bizde karşılıklı al gülüm ver gülüm var, benim dediğim yapılınca onun da bir hakkı oluyor, o tatile gidilirse onun isteyip aldırmadığım bir şeye izni oluyor ya da başka bir alanda hak doğuyor.
Hep derim hayatın özeti bu, ne kadar ekmek o kadar köfte.
Sadece sizin isteğiniz de yapılamaz, onunki de olacak her insan kendinden feragat edecek bir yerde, belli ölçülerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?