Ben mi abartıyorum sizce

krkrtyrl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
63
12
3
31
Eşim daha önce evlenmiş boşanmış birisi ve bir kızı var eşimin ailesindeki herkes çocuk nedenini öne sürerek eski eşi ile sürekli görüşüyorlar amcası halası annesi sürekli eski eşiyle görüşüyor ve eski eşi ailesindeki herkesin evine girip çıkıyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sizce ben mi abartıyorum bu durum normal mi

Haklısınız aslında o görüştugu kişilerin görüştüklerini vs bu kadar sizin gözünüze sokamamalari veya size yansıtmamalari gerekir eşiniz peki gorusuyormu sürekli ve ne zaman ayrilmislar

Eşim daha önce evlenmiş boşanmış birisi ve bir kızı var eşimin ailesindeki herkes çocuk nedenini öne sürerek eski eşi ile sürekli görüşüyorlar amcası halası annesi sürekli eski eşiyle görüşüyor ve eski eşi ailesindeki herkesin evine girip çıkıyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sizce ben mi abartıyorum bu durum normal mi
Araları iyi olabilir, birbirlerini seviyor olabilirler. Garip gibi duruyor ama ilişkilerini bilmediğimiz için bir şey diyemeyiz. Ayrıca çocuk için tabi görüşecekler. Görmesinler mi çocuğu?

Normal değil çocuk olması bahane değil bu kadar içli dışlı olmaları için sizde tepkinizi koyun

Haklısınız aslında o görüştugu kişilerin görüştüklerini vs bu kadar sizin gözünüze sokamamalari veya size yansıtmamalari gerekir eşiniz peki gorusuyormu sürekli ve ne zaman ayrilmislar
Eşim çocuk nedeniyle görüşüyor tabiki kızı sonuçta ama mesela önceden mesajları silmezdi evlenmeden önce artık siliyor sorduğumda da tadımız kaçmasın rahatsız olma diye siliyorum diyor

torunlarinin annesi demek ki sevmisler kadini size ne ki
o kadin sizin dusmaniniz yada rakibiniz degil
Eşimin söylemesine göre eski eşini sevmiyorlar sadece kızı için görüşüyorlar ama gecenin 1 ine kadar da evlerinde olması normal mi

Amcayla eski gelin gorusmesine ne gerek varmis?Garip cidden.Arkadas falanlar mi?

Normal. Arada çocuk var neticede. Yarın bir gün birinin evindeyken çocuğa bir şey olur Allah korusun sürekli iletişimde olmak durumundalar bu yüzden. Eğer çocuklu biriyle evleniyorsanız eski eşi de her zaman hayatınızda olacak demektir

Eşim çocuk nedeniyle görüşüyor tabiki kızı sonuçta ama mesela önceden mesajları silmezdi evlenmeden önce artık siliyor sorduğumda da tadımız kaçmasın rahatsız olma diye siliyorum diyor
Misal ne yazıyormuş ki tadiniz kaçacak ?
Sizi rahatsız edecek..
Bence eşiniz sizi kiskandirmaya çalışıyor.
Ve gayet seviyorlar kadını.
Eşinizin : "Ailem sevmiyor" dediğine bakmayin.
O sizi sakinlestirmek için sevilmedigini söylüyor sadece ?

Misal ne yazıyormuş ki tadiniz kaçacak ?
Sizi rahatsız edecek..
Bence eşiniz sizi kiskandirmaya çalışıyor.
Ve gayet seviyorlar kadını.
Eşinizin : "Ailem sevmiyor" dediğine bakmayin.
O sizi sakinlestirmek için sevilmedigini söylüyor sadece ?
Peki sence nasıl davranmalıyım bu durum artık zoruma gidiyor cunku

Back
X