Ben mi abartiyorum? Yanlış mı anlıyorum

Herkes kendi yapısına göre cevap veriyor işte.. belki de hata bzde bizim de soylememz lazım şoylesin boylesin dememz lazım diyemedigimiz için söylenilen şeyler fazla gelebiliyor

Evet haklısınız aslında olabilir yani ben kesin haklıyım da demiyorum ama işte bir iki lafa takılınca sonra söylenilen her laf iyi niyetli bile olsa batıyor
Haksızsınız demiyorum ama bosverin bence iyi niyetli düşünün hamilesiniz bide insan hamileyken daha cok alıngan oluyor hersey batiyor

Benim görüştüğüm çok kişi var kimseden öyle rahatsız olmuyorm. Hatta çocuğu olmayanlar da var onlardan da rahatsız olmuyorm. Ama işte bu komşumun dedikleri bakışları beni rahatsız ediyor.surekli bebeğin kilosunu sorması bile beni rahatsız ediyor ben mi fesat düşünüyorum acaba diyorum((kendi çocuğunun kilolu olmasını isterdi çünkü hep bana sorunca bir tuhaf oluyorum))

İnsanlar çeşit çeşit konuşurken içinden benim için ne düşünüyorsa dönsün dolaşım başına gelsin de.
Ben bu tarz insanlardan korkarım.
Rabbim bize melek taşıttırıyor bunlarda meleğe takıyor kafayı.
Benim başıma da çok tuhaf şeyler geldi. Bı arkadaşım aman hamile olunca haber ver dedi. Haber verdim neyse konuştuk. Beni hiç aramadı 4/5 ay sonra aradı bide diyor ki koşuşturma Dünya hali. Hiç oralı olmadım.

Gene arayıp sormamasi değişik cümleler kurmasindan iyidir. Tabi çok samimi olduğun biriyse hamile olduğunu duyduktan sonra aramayı kesiyorsa orası baska

Gene arayıp sormamasi değişik cümleler kurmasindan iyidir. Tabi çok samimi olduğun biriyse hamile olduğunu duyduktan sonra aramayı kesiyorsa orası baska
Samimiyet ne demek cnm dostum diyeceğim insan. Hergün Instagram da paylaşımlar yapar aramaya gelince dünya haliymiş.

Hiç çirkinleşen hamile görmedim bugune kadar, yolda tanımadığım hamile birini görünce bile çok mutlu olurum ne kadar şanslı olduğunu düşünürüm, doğumu için dua ederim içimden. Olumsuz yorumlara , moral bozmaya ne gerek var. Siz de uzak olun böylelerinden, ne kadar özel bir süreçtesiniz tadını çıkarın.

Niyeti ne olursa olsun, huzurunuz kaçıyorsa görüşmeyin. Şu an en önemli şey huzurlu olmanız.

Şu "evlenince göreceksin, hamileyken göreceksin, çocuğun olunca göreceksin" muhabbetleri de dünyanın en boş muhabbetlerinin başında geliyor. Karşısındakinden önce deneyimlediği şeyler hakkında bu kadar çok kafa ütüleyen başka bir millet var mıdır bilmiyorum.

Üstelik Daha çok arayıp yanında olması gereken zaman .
İnsanoğlu işte, çeşit çeşit.
Hele bı arkadaşım var çocuk için uğraşıyor. Ameliyat olması ve kilo vermesi gerekli hormonel hiç bir sorunu yok çok sağlıklı. Bende ameliyat olduğum için yardımcı oluyordum. Hamile olduğumu 4 aylık gebe iken söyledim. Bir daha beni aramadı. Hiç bir paylaşımımı da beğenmez oldu.

Ben de
Aynen valla bende çok saçma buluyorum insana hiçbir katkısı olmayan söylemler bunlar ,söylenilen kişiye kaygidan başka hiçbir şey katmiyor

Benim de düşüğüm oldu bir süre hamile kalamadim falan o yüzden empati kurarak diyorum ki kizma bence arkadaşına da . İnsanın psikolojisi hiç iyi olmuyor o dönemde , sağlıklı da düşünemiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .bizlere de kucağımiza almayı nasip etsin

Cnm ben iki ameliyat geçirdim biri hayatı riskli ölümden son anda kurtardılar, hekimler ameliyatımı hocalarına devrederek hayata döndürüldüm. İki tüp bebek denedim. Sonra doğal yolla gebe kaldım.
Ben hiç psikolojimi bozmadım, sağlıklı düşündüm.
Hamile insanla uğraşmak yada tuhaf davranmak da ne demek. Bu tarz insanlar rahatsız.
Ben arkadaşlarıma niye kızayım zaten kızdımda demedim hiç tepki verip neden böyle demedim bile. Konumuza uygun örneklerim vardı yazdım. Yoksa cokda umrumda, annem olsun yanımda hiç kimse umrumda değil. Arkadaş dediğin ne ki bugün varlar yarın yoklar. Ama anne öyle mi...

Sen de zor zamanlar gecirmissn. Rabbim nasip etmiş şükür. Ama herkes sağlıklı düşünemiyo maalesef

Sen de zor zamanlar gecirmissn. Rabbim nasip etmiş şükür. Ama herkes sağlıklı düşünemiyo maalesef
Valla ben gayet sağlıklıydım.
Hamile diye birine tavır alıp saçma sapan şeyler konuşmak, davranmak vs vs de ne demek.
Benim kaç arkadaşım dogum yaptı gittim geldim.
Hayat kısa kimse ile uğraşacak zamanı olmamalı insanın.
Bak keyfine gereksiz insanları çıkar hayatından boşver.

dediklerinde birşey yok ama... bakış ,söyleyiş, ima anlatır herşeyi. durduk yere almamışsındır bu enerjıyı hoş.

Bazi kadınlarda bi ben doğururum egosu var:)
Benımde bazi arkadaşlarım 3,5 sene ben hamile kalmaya uğraşırken,her hafta naptın var mı biseyler diye sorardı whatsaptan
3,5 sene snra hamıle kaldım haberden sonra ne arayan var ne soran
Bazilarında takntı oluyor bu,2 kızı olan arkadasm kesin kız senınki ,sende erkek anasi tipi yok dedi gecen.
Kız erkek ikisi de yok bizde dedım ne dıyım:)
Mumkun mertebe az görusun derım:)

Bazı insanlar hamileyken gerçekten çok değişiyor. Bunu hamile insana söylemek doğru değil diye düşünüyorum.

Mesela ilk gebeliğimde herkes bana çok güzelleşmişsin falan diyordu. İkincisinde ise gören koca bir şok geçiriyordu. Acayip acayip tepkiler. Ailemle 2.5 ayda bir görüşürüz ama bir ara bir ay ara ile gittim. Annemler geldi, ben apartmanın kapısından çıktım. Abim arabanın bagajından eşya çıkarıyordu kapıya bana baktı, bir daha önüne döndü. Abi, dedim. Kafayı bir kaldırdı. Kızım ne olmuş sana böyle, tanıyamadım, dedi. Ertesi gün onlarla İstanbul'a gittim. Ablama kapıyı ben açtım, tanımadı.

İlk kızımda 16 kilo almıştım. Sorunsuz bir gebelik geçirdim. İkincisinde 25 kilo aldım. Tansiyon, açlık ve tokluk şekeri ne varsa yaşadım -ki tansiyondan dolayı doğuma alındım. Eltim bile beni tanımamıştı.

Cirkinlestin vs demesi tabiki hoş değil ama bunun dışında karnın büyümüş vs normal bence

Delinin zoruna bak Ona ne senin yuzunden gobeginden.Sen salla boyle karakterdeki insanlari canim.Hamileliginin keyfine baksana.Duyma gorme umursama heeeee de geccc.O fesat bir insan.Kötü hissettirmekle beslenen bir cins herhalde.İsine baksin.Bu bugunle kalmaz cocugun doguncada devam eder buyusede dewam eder yorumlari hiccc bitmez.En iyisi uzaklas ondan hatta direkkk kop.Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…