- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
-
Herkes kendi yapısına göre cevap veriyor işte.. belki de hata bzde bizim de soylememz lazım şoylesin boylesin dememz lazım diyemedigimiz için söylenilen şeyler fazla gelebiliyorBen de öyle bir insan değilim,o yüzden böyle insanlar bana çok tuhaf ve kaba geliyor.
Bir tanıdık gelip de bana ''çirkinleşmişsin'' falan dese benim modum bildiğiniz çöker,kendimi kötü hissederim ki kadın bunu kalkıp hamile birine söylüyor,ama alıngan olan sizsiniz...
Tabi...
Haksızsınız demiyorum ama bosverin bence iyi niyetli düşünün hamilesiniz bide insan hamileyken daha cok alıngan oluyor hersey batiyorEvet haklısınız aslında olabiliryani ben kesin haklıyım da demiyorum ama işte bir iki lafa takılınca sonra söylenilen her laf iyi niyetli bile olsa batıyor
Benim görüştüğüm çok kişi var kimseden öyle rahatsız olmuyorm. Hatta çocuğu olmayanlar da var onlardan da rahatsız olmuyorm. Ama işte bu komşumun dedikleri bakışları beni rahatsız ediyor.surekli bebeğin kilosunu sorması bile beni rahatsız ediyorBen de gebeyim. Ve Rabbimizin mucizesi algılarım, hislerim o kadar başka ki.
Hissettikleriniz kesinlikle doğrudur.
Sizi olumsuz etkileyen bakış, konuşma vs vs varsa hiç konuşmayın. Ve hatta konuşma ve bakışlarının sizi rahatsız ettiğini söyleyin.
İnsanlar çeşit çeşit konuşurken içinden benim için ne düşünüyorsa dönsün dolaşım başına gelsin de.Benim görüştüğüm çok kişi var kimseden öyle rahatsız olmuyorm. Hatta çocuğu olmayanlar da var onlardan da rahatsız olmuyorm. Ama işte bu komşumun dedikleri bakışları beni rahatsız ediyor.surekli bebeğin kilosunu sorması bile beni rahatsız ediyorben mi fesat düşünüyorum acaba diyorum((kendi çocuğunun kilolu olmasını isterdi çünkü hep bana sorunca bir tuhaf oluyorum))
Gene arayıp sormamasi değişik cümleler kurmasindan iyidir. Tabi çok samimi olduğun biriyse hamile olduğunu duyduktan sonra aramayı kesiyorsa orası baskaİnsanlar çeşit çeşit konuşurken içinden benim için ne düşünüyorsa dönsün dolaşım başına gelsin de.
Ben bu tarz insanlardan korkarım.
Rabbim bize melek taşıttırıyor bunlarda meleğe takıyor kafayı.
Benim başıma da çok tuhaf şeyler geldi. Bı arkadaşım aman hamile olunca haber ver dedi. Haber verdim neyse konuştuk. Beni hiç aramadı 4/5 ay sonra aradı bide diyor ki koşuşturma Dünya hali. Hiç oralı olmadım.
Samimiyet ne demek cnm dostum diyeceğim insan. Hergün Instagram da paylaşımlar yapar aramaya gelince dünya haliymiş.Gene arayıp sormamasi değişik cümleler kurmasindan iyidir. Tabi çok samimi olduğun biriyse hamile olduğunu duyduktan sonra aramayı kesiyorsa orası baska
Üstelik Daha çok arayıp yanında olması gereken zaman .Samimiyet ne demek cnm dostum diyeceğim insan. Hergün Instagram da paylaşımlar yapar aramaya gelince dünya haliymiş.
İnsanoğlu işte, çeşit çeşit.Üstelik Daha çok arayıp yanında olması gereken zaman .
Ben deHiç çirkinleşen hamile görmedim bugune kadar, yolda tanımadığım hamile birini görünce bile çok mutlu olurum ne kadar şanslı olduğunu düşünürüm, doğumu için dua ederim içimden. Olumsuz yorumlara , moral bozmaya ne gerek var. Siz de uzak olun böylelerinden, ne kadar özel bir süreçtesiniz tadını çıkarın.
Aynen valla bende çok saçma buluyorum insana hiçbir katkısı olmayan söylemler bunlar ,söylenilen kişiye kaygidan başka hiçbir şey katmiyorNiyeti ne olursa olsun, huzurunuz kaçıyorsa görüşmeyin. Şu an en önemli şey huzurlu olmanız.
Şu "evlenince göreceksin, hamileyken göreceksin, çocuğun olunca göreceksin" muhabbetleri de dünyanın en boş muhabbetlerinin başında geliyor. Karşısındakinden önce deneyimlediği şeyler hakkında bu kadar çok kafa ütüleyen başka bir millet var mıdır bilmiyorum.
Benim de düşüğüm oldu bir süre hamile kalamadim falan o yüzden empati kurarak diyorum ki kizma bence arkadaşına da . İnsanın psikolojisi hiç iyi olmuyor o dönemde , sağlıklı da düşünemiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .bizlere de kucağımiza almayı nasip etsinİnsanoğlu işte, çeşit çeşit.
Hele bı arkadaşım var çocuk için uğraşıyor. Ameliyat olması ve kilo vermesi gerekli hormonel hiç bir sorunu yok çok sağlıklı. Bende ameliyat olduğum için yardımcı oluyordum. Hamile olduğumu 4 aylık gebe iken söyledim. Bir daha beni aramadı. Hiç bir paylaşımımı da beğenmez oldu.
Cnm ben iki ameliyat geçirdim biri hayatı riskli ölümden son anda kurtardılar, hekimler ameliyatımı hocalarına devrederek hayata döndürüldüm. İki tüp bebek denedim. Sonra doğal yolla gebe kaldım.Benim de düşüğüm oldu bir süre hamile kalamadim falan o yüzden empati kurarak diyorum ki kizma bence arkadaşına da . İnsanın psikolojisi hiç iyi olmuyor o dönemde , sağlıklı da düşünemiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .bizlere de kucağımiza almayı nasip etsin
Sen de zor zamanlar gecirmissn. Rabbim nasip etmiş şükür. Ama herkes sağlıklı düşünemiyo maalesefCnm ben iki ameliyat geçirdim biri hayatı riskli ölümden son anda kurtardılar, hekimler ameliyatımı hocalarına devrederek hayata döndürüldüm. İki tüp bebek denedim. Sonra doğal yolla gebe kaldım.
Ben hiç psikolojimi bozmadım, sağlıklı düşündüm.
Hamile insanla uğraşmak yada tuhaf davranmak da ne demek. Bu tarz insanlar rahatsız.
Ben arkadaşlarıma niye kızayım zaten kızdımda demedim hiç tepki verip neden böyle demedim bile. Konumuza uygun örneklerim vardı yazdım. Yoksa cokda umrumda, annem olsun yanımda hiç kimse umrumda değil. Arkadaş dediğin ne ki bugün varlar yarın yoklar. Ama anne öyle mi...
Valla ben gayet sağlıklıydım.Sen de zor zamanlar gecirmissn. Rabbim nasip etmiş şükür. Ama herkes sağlıklı düşünemiyo maalesef
Bazi kadınlarda bi ben doğururum egosu var:)Benim komşum var yıllardır çocuğu olmuyordu Allah nasip etti şükür şu an bir oğlu var.. ama hamile olanlari gözü götürmüyor sanki . Ben hamile kaldım başlarda midem bulanıyordu bişey yiyemedgm için yüzüm solgundu, her gördüğünde çirkinlestigimi söyleyip durdu, yanağın sönmüş eski güzelliğin gitmis önceden nasil parlardi yüzün deyip duruyordu...erkek çocuğu delisi kendi, bana da ilk cinsiyeti tahmininde erkek demişti doktor . Ona rağmen iki de bir senin miden bulanıyor güzelliğin gitti kızin olacak deyip duruyordu doktorun dediğini bilmesine rağmen.. sonra karnım çıkmaya başladı beni her gördüğünde ' çıkmış ha karnın ' deyip gözünü karnimdan ayirmiyor .sürekli görüşüyoruz zaten her gördüğünde karnın çıkmış büyümüş deyip duruyor. kendimi kötü hissediyorum bakislarindan çok rahatsiz oluyorm.. iki de bir de şu an rahatsın çocuk olunca görursun falan diyor .yani bana mı her cümlesi batıyor anlamıyorum???
Cirkinlestin vs demesi tabiki hoş değil ama bunun dışında karnın büyümüş vs normal benceBenim komşum var yıllardır çocuğu olmuyordu Allah nasip etti şükür şu an bir oğlu var.. ama hamile olanlari gözü götürmüyor sanki . Ben hamile kaldım başlarda midem bulanıyordu bişey yiyemedgm için yüzüm solgundu, her gördüğünde çirkinlestigimi söyleyip durdu, yanağın sönmüş eski güzelliğin gitmis önceden nasil parlardi yüzün deyip duruyordu...erkek çocuğu delisi kendi, bana da ilk cinsiyeti tahmininde erkek demişti doktor . Ona rağmen iki de bir senin miden bulanıyor güzelliğin gitti kızin olacak deyip duruyordu doktorun dediğini bilmesine rağmen.. sonra karnım çıkmaya başladı beni her gördüğünde ' çıkmış ha karnın ' deyip gözünü karnimdan ayirmiyor .sürekli görüşüyoruz zaten her gördüğünde karnın çıkmış büyümüş deyip duruyor. kendimi kötü hissediyorum bakislarindan çok rahatsiz oluyorm.. iki de bir de şu an rahatsın çocuk olunca görursun falan diyor .yani bana mı her cümlesi batıyor anlamıyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?