Ben mi abartiyorum? Yanlış mı anlıyorum

Aynen valla öyle az önce gene geldi kalçan mi büyümüş senin kız mı olacak yoksa diyo.. bende 6 aylık oldum hala mı kız diyosn dedim.. ((kendine doktor bir ara kız olma ihtimali var deyince ağlamış))) doktor sana kız deyince aglamstn dedim ben 6 aylık oldum hala kız mı diyosn dedim sustu bseyv demedi

Sağol canım çok teşekkürler alt katım da oturuyor sürekli de gelip gdyorz mesafe koyamiyorm ,

Olabilir yani değişiklikler normal vücut değişiyor hormonlar değişiyor önemli olan bebeklerin sağlıklı olması .anne , baba ,kardeş kötü niyetli değillerdir tabi ama herkes öyle değil ..

Ne gereksiz insanlar var hayatta diyorum bazen ve bunu demekten kendimi alıkoyamıyorum.

Uzak durun negatif enerji saçanlardan diyorum sadece.
Siz hamileliğinizin ve hormonların verdiği özgürlüğün tadını çıkartın.
Bol bol dinlenin diyenlere de kulak asmayın "bebek doğunca sen göreceksin" diyenlere de kulak vermeyin.
Benim de 2 çocuğum var, evet insan çok yoruluyor, gerçekten uykusuzluk çekiyor, ancak evladın kokusu, gülüşü, bir sarılması, bir anne demesi herşeye bedel. O yüzden hiç gözünüzü de korkutmayın, gönlünüzü de korkutmayın.
Keyifli günler sizi bekliyor inanın.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Amin sağolun çok teşekkür ederim bazen ben mi alınganlık yapıyorum diyorum.kendinin erkek çocuk takıntısı var... Ben 6 aylık oldum bana hala diyor kalçan büyümüş kz mı acaba diyor.. bende 6 aylık oldum hala mı kız mı diyosn dedim(( doktor 3aylikken bana erkek diyordu o zamandan beri kız diyor da kendi))

Onu Allah bilir tabii ki de.
Erkek denilip kız doğuran, kız denilip erkek doğranlar da var hayatta.
Ancak, bu kadar da abartması komşunuzun can sıkıcı tabii ki.
Uzak durup muhattap olmamanız en mantıklısı.
Negatif enerji saçanları sevmiyorum, az olumlu ve optimist olur insan ya...

Hamilelik harika birşey bence, bu harika ve mucizevi dönemin tadını çıkartarak geçirin.
Bu ve bu gibi konularla da canınızı sıkmayın hiç derim.

Sağol canım çok teşekkürler alt katım da oturuyor sürekli de gelip gdyorz mesafe koyamiyorm ,
sende onu elestir yada yuzune net ol soyle.De yani bu sekilde konusman beni uzuyor benle konusurken laflarini secer misin arkadas dedigin motive eder sen benim moralimi bozuyosun de tatli dille

İnsanın suratına suratına da çirkinleştin denilir mi sürekli ya? Sanki sorulmuş gibi milletteki bu fikir beyan etme hevesini anlayamıyorum.

Diğer söyledikleri hamile-çocuklu muhabbetleri klasik, ama çirkinleştin, yanağın sönmüş, güzelliğin gitmiş filan... Resmen kadın negatif saçmış ya, düşüncesiz fikirsiz.

sende onu elestir yada yuzune net ol soyle.De yani bu sekilde konusman beni uzuyor benle konusurken laflarini secer misin arkadas dedigin motive eder sen benim moralimi bozuyosun de tatli dille
Arada laf arasında söylüyorm da anlamiyor biraz patavatsız
Aynen doğru sıfatları bulmuşsunuz düşüncesiz fikirsiz

Senin Komşun biraz fesat herhalde nazar edecek seni konuşup konuşup bence fazla yüz verme umursamaz bir tavır takın seni demoralize etmeye çalışıyor etkilenme ondan bence, sen bir can taşıyorsun bundan özel birşey olabilir mi.

Her geldiğinde canımı sıkıp gidiyor bugün de gelmiş kalçan büyümüş kız mı olacak acaba diyor.biraz atarlanır gibi oldum 6 aylık oldum hala mı kız diyosn dedim.(( Kendinin erkek çocuğu takıntısı var başkasının olsun istemiyor diye düşünüyorum artık)) ilk aylardan beri senin ki kız deyip duruyor.doktor erkek dedi diyorum hala kendi düşüncesini söylüyor

Anlqttığına bakılırsa gıcık bir tip fazla yüz verme bence dünyanın hali belli olmuyor. Bu tiplerden çok var inan ki:) kalça ebatından cinsiyet analizi yapıyor he millet tırlatmış:)

Edep yahu, edep! Insanlara, kadın ya da erkek ayırt etmeden vücut ozellikleri vs hakkında düşüncesizce yorum yapan insanlara hayret ediyor, ve kınıyorum. Özellikle, hamilelik gibi hem çok özel hem hassas bir dönemde, insanin nasil gönlü ferah bir şekilde bunları söyleyebilir... Normal bunlar zaten hep söylenir diyen arkadaşlar, soylemeyin! İcınizde tutun kendi normallerinizi, hamile olduğunuzda aynaya geçip geçip söylersiniz. Arkadaşım, hamilelik gibi hormonların tavan yaptiği ve pekala göbeğinin zaten cıkması gereken bir dönemde bu tarz insanlardan uzak dur, zaten hayırlı olsa böyle davranmaz. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Sağolun aminn inşallahhh.. ben onun kusurlarını yüze vurmadigim için böyle galiba. Vurmak gerekiyor demekki. Bana derdi vücudumda sarkmalar var kötü duruyor mu yok hayır ya derdim. . Pat pat soyleyecen böylelerine herşeyi

Arada laf arasında söylüyorm da anlamiyor biraz patavatsız

Aynen doğru sıfatları bulmuşsunuz düşüncesiz fikirsiz
O zamn boyle dewam eder keskin olun net olun yadaaa soyle yapin.Baska birine kizmis gibi onun soylediklerini meselaa baskasi size demis gibi soyleyin agzinin payini werdim ona neyse kendine bakmadan bana yorum yapiyo dengesiz insan guzel seyler soyler arkadasi bildiqine bu dan dan ne konustuqunu bilmiyo deyin bak nasil toparliyo

Güzel fikir aslında deneyeyim ben bu taktiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…