- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
-
Aynen valla öyle az önce gene geldi kalçan mi büyümüş senin kız mı olacak yoksa diyo.. bende 6 aylık oldum hala mı kız diyosn dedim.. ((kendine doktor bir ara kız olma ihtimali var deyince ağlamış))) doktor sana kız deyince aglamstn dedim ben 6 aylık oldum hala kız mı diyosn dedim sustu bseyv demediBazi kadınlarda bi ben doğururum egosu var:)
Benımde bazi arkadaşlarım 3,5 sene ben hamile kalmaya uğraşırken,her hafta naptın var mı biseyler diye sorardı whatsaptan
3,5 sene snra hamıle kaldım haberden sonra ne arayan var ne soran
Bazilarında takntı oluyor bu,2 kızı olan arkadasm kesin kız senınki ,sende erkek anasi tipi yok dedi gecen.
Kız erkek ikisi de yok bizde dedım ne dıyım:)
Mumkun mertebe az görusun derım:)
Sağol canım çok teşekkürler alt katım da oturuyor sürekli de gelip gdyorz mesafe koyamiyorm ,Delinin zoruna bakOna ne senin yuzunden gobeginden.Sen salla boyle karakterdeki insanlari canim.Hamileliginin keyfine baksana.Duyma gorme umursama heeeee de geccc.O fesat bir insan.Kötü hissettirmekle beslenen bir cins herhalde.İsine baksin.Bu bugunle kalmaz cocugun doguncada devam eder buyusede dewam eder yorumlari hiccc bitmez.En iyisi uzaklas ondan hatta direkkk kop.Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.muck
Olabilir yani değişiklikler normal vücut değişiyor hormonlar değişiyor önemli olan bebeklerin sağlıklı olması .anne , baba ,kardeş kötü niyetli değillerdir tabi ama herkes öyle değil ..Bazı insanlar hamileyken gerçekten çok değişiyor. Bunu hamile insana söylemek doğru değil diye düşünüyorum.
Mesela ilk gebeliğimde herkes bana çok güzelleşmişsin falan diyordu. İkincisinde ise gören koca bir şok geçiriyordu. Acayip acayip tepkiler. Ailemle 2.5 ayda bir görüşürüz ama bir ara bir ay ara ile gittim. Annemler geldi, ben apartmanın kapısından çıktım. Abim arabanın bagajından eşya çıkarıyordu kapıya bana baktı, bir daha önüne döndü. Abi, dedim. Kafayı bir kaldırdı. Kızım ne olmuş sana böyle, tanıyamadım, dedi. Ertesi gün onlarla İstanbul'a gittim. Ablama kapıyı ben açtım, tanımadı.
İlk kızımda 16 kilo almıştım. Sorunsuz bir gebelik geçirdim. İkincisinde 25 kilo aldım. Tansiyon, açlık ve tokluk şekeri ne varsa yaşadım -ki tansiyondan dolayı doğuma alındım. Eltim bile beni tanımamıştı.
Amin sağolun çok teşekkür ederimNe gereksiz insanlar var hayatta diyorum bazen ve bunu demekten kendimi alıkoyamıyorum.
Uzak durun negatif enerji saçanlardan diyorum sadece.
Siz hamileliğinizin ve hormonların verdiği özgürlüğün tadını çıkartın.
Bol bol dinlenin diyenlere de kulak asmayın "bebek doğunca sen göreceksin" diyenlere de kulak vermeyin.
Benim de 2 çocuğum var, evet insan çok yoruluyor, gerçekten uykusuzluk çekiyor, ancak evladın kokusu, gülüşü, bir sarılması, bir anne demesi herşeye bedel. O yüzden hiç gözünüzü de korkutmayın, gönlünüzü de korkutmayın.
Keyifli günler sizi bekliyor inanın.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Amin sağolun çok teşekkür ederimbazen ben mi alınganlık yapıyorum diyorum.kendinin erkek çocuk takıntısı var... Ben 6 aylık oldum bana hala diyor kalçan büyümüş kz mı acaba diyor.. bende 6 aylık oldum hala mı kız mı diyosn dedim(( doktor 3aylikken bana erkek diyordu o zamandan beri kız diyor da kendi))
sende onu elestir yada yuzune net ol soyle.De yani bu sekilde konusman beni uzuyor benle konusurken laflarini secer misin arkadas dedigin motive eder sen benim moralimi bozuyosun de tatli dilleSağol canım çok teşekkürler alt katım da oturuyor sürekli de gelip gdyorz mesafe koyamiyorm ,
Arada laf arasında söylüyorm da anlamiyor biraz patavatsızsende onu elestir yada yuzune net ol soyle.De yani bu sekilde konusman beni uzuyor benle konusurken laflarini secer misin arkadas dedigin motive eder sen benim moralimi bozuyosun de tatli dille
Aynen doğru sıfatları bulmuşsunuz düşüncesiz fikirsizİnsanın suratına suratına da çirkinleştin denilir mi sürekli ya? Sanki sorulmuş gibi milletteki bu fikir beyan etme hevesini anlayamıyorum.
Diğer söyledikleri hamile-çocuklu muhabbetleri klasik, ama çirkinleştin, yanağın sönmüş, güzelliğin gitmiş filan... Resmen kadın negatif saçmış ya, düşüncesiz fikirsiz.
Senin Komşun biraz fesat herhalde nazar edecek seni konuşup konuşup bence fazla yüz verme umursamaz bir tavır takın seni demoralize etmeye çalışıyor etkilenme ondan bence, sen bir can taşıyorsun bundan özel birşey olabilir mi.Benim komşum var yıllardır çocuğu olmuyordu Allah nasip etti şükür şu an bir oğlu var.. ama hamile olanlari gözü götürmüyor sanki . Ben hamile kaldım başlarda midem bulanıyordu bişey yiyemedgm için yüzüm solgundu, her gördüğünde çirkinlestigimi söyleyip durdu, yanağın sönmüş eski güzelliğin gitmis önceden nasil parlardi yüzün deyip duruyordu...erkek çocuğu delisi kendi, bana da ilk cinsiyeti tahmininde erkek demişti doktor . Ona rağmen iki de bir senin miden bulanıyor güzelliğin gitti kızin olacak deyip duruyordu doktorun dediğini bilmesine rağmen.. sonra karnım çıkmaya başladı beni her gördüğünde ' çıkmış ha karnın ' deyip gözünü karnimdan ayirmiyor .sürekli görüşüyoruz zaten her gördüğünde karnın çıkmış büyümüş deyip duruyor. kendimi kötü hissediyorum bakislarindan çok rahatsiz oluyorm.. iki de bir de şu an rahatsın çocuk olunca görursun falan diyor .yani bana mı her cümlesi batıyor anlamıyorum???
Her geldiğinde canımı sıkıp gidiyor bugün de gelmiş kalçan büyümüş kız mı olacak acaba diyor.biraz atarlanır gibi oldum 6 aylık oldum hala mı kız diyosn dedim.(( Kendinin erkek çocuğu takıntısı var başkasının olsun istemiyor diye düşünüyorum artık)) ilk aylardan beri senin ki kız deyip duruyor.doktor erkek dedi diyorum hala kendi düşüncesini söylüyorSenin Komşun biraz fesat herhalde nazar edecek seni konuşup konuşup bence fazla yüz verme umursamaz bir tavır takın seni demoralize etmeye çalışıyor etkilenme ondan bence, sen bir can taşıyorsun bundan özel birşey olabilir mi.
Anlqttığına bakılırsa gıcık bir tip fazla yüz verme bence dünyanın hali belli olmuyor. Bu tiplerden çok var inan ki:) kalça ebatından cinsiyet analizi yapıyor he millet tırlatmış:)Her geldiğinde canımı sıkıp gidiyor bugün de gelmiş kalçan büyümüş kız mı olacak acaba diyor.biraz atarlanır gibi oldum 6 aylık oldum hala mı kız diyosn dedim.(( Kendinin erkek çocuğu takıntısı var başkasının olsun istemiyor diye düşünüyorum artık)) ilk aylardan beri senin ki kız deyip duruyor.doktor erkek dedi diyorum hala kendi düşüncesini söylüyor
hep beni bulur bu tiplerdeAnlqttığına bakılırsa gıcık bir tip fazla yüz verme bence dünyanın hali belli olmuyor. Bu tiplerden çok var inan ki:) kalça ebatından cinsiyet analizi yapıyor he millet tırlatmış:)
Boşver hamileyken hassas oluyor kadınlar :)hep beni bulur bu tiplerde
Sağolun aminn inşallahhh.. ben onun kusurlarını yüze vurmadigim için böyle galiba. Vurmak gerekiyor demekki. Bana derdi vücudumda sarkmalar var kötü duruyor mu yok hayır ya derdim. . Pat pat soyleyecen böylelerine herşeyiEdep yahu, edep! Insanlara, kadın ya da erkek ayırt etmeden vücut ozellikleri vs hakkında düşüncesizce yorum yapan insanlara hayret ediyor, ve kınıyorum. Özellikle, hamilelik gibi hem çok özel hem hassas bir dönemde, insanin nasil gönlü ferah bir şekilde bunları söyleyebilir... Normal bunlar zaten hep söylenir diyen arkadaşlar, soylemeyin! İcınizde tutun kendi normallerinizi, hamile olduğunuzda aynaya geçip geçip söylersiniz. Arkadaşım, hamilelik gibi hormonların tavan yaptiği ve pekala göbeğinin zaten cıkması gereken bir dönemde bu tarz insanlardan uzak dur, zaten hayırlı olsa böyle davranmaz. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
O zamn boyle dewam eder keskin olun net olun yadaaa soyle yapin.Baska birine kizmis gibi onun soylediklerini meselaa baskasi size demis gibi soyleyin agzinin payini werdim ona neyse kendine bakmadan bana yorum yapiyo dengesiz insan guzel seyler soyler arkadasi bildiqine bu dan dan ne konustuqunu bilmiyo deyin bak nasil toparliyoArada laf arasında söylüyorm da anlamiyor biraz patavatsız
Aynen doğru sıfatları bulmuşsunuz düşüncesiz fikirsiz
Güzel fikir aslında deneyeyim ben bu taktiğiO zamn boyle dewam eder keskin olun net olun yadaaa soyle yapin.Baska birine kizmis gibi onun soylediklerini meselaa baskasi size demis gibi soyleyin agzinin payini werdim ona neyse kendine bakmadan bana yorum yapiyo dengesiz insan guzel seyler soyler arkadasi bildiqine bu dan dan ne konustuqunu bilmiyo deyin bak nasil toparliyo
Yararim olcaksa sevinirim.Benim cewremdede wardi boyle bi iki kisi ben kurtuldum darisi sana canimmGüzel fikir aslında deneyeyim ben bu taktiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?