- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Makyajpamugu
-
Erkekler evlendikten sonra o kadar değişir ki, şimdi sana destek veren erkek arkadaşın iş ciddiye binince ki annesine çok düşkünmüş annesi nefes alma dese, nefes almaz emin ol. Bu çocukla mutlu olabileceğini sanmıyorum, çok benzer durumları ben de yaşadım, o kibar, aşık adamların içinden afedersin bildiğin ayı çıkıyor. Ayrılırsan bir kaç ay üzülürsün, evlenirsen bir ömür, tercih senin...Merhaba benden büyük birilerinden akıl almak için açtım bu formu. 23 yaşındayım bir erkek arkadasım var 1 buçuk yıldır beraberiz uzak mesafe ilişkisi ama ayda bir gelir yanıma beni görür. O inşaat mühendisi ben de bir hastanede sekreterlik yapıyorum . Buraya kadar herşey iyi fakat bir sıkıntım var ailem bu çocuğa çok ısınamadı sebebi çok fazla aileci olması örneğim annesiyle uyuması herseyde ailesini savunması ya da uyanır uyanmaz annem diyip sarılıp öpmesi gibi annemin önünde de gerçekleşen durumlar oldu. Ve kaynanam yanlışıkla telefonda ağzından kaçırdı düğünde takılan bilezikler size kalır düğünde takılan çeyrekleri paraları biz alırız diye bir yandan üzülüyorum kendi borçları varmış sanırım bu yüzden böyle birşey yapıyorlar ama benim annemde ikinci evliliğini yaptı öz babam başımızda olmadığı halde biraz sen biraz ben kızımın başını eğdirmem çeyizini veririm üstüme düşeni yaparım dedi ve eğer böyle bir durum varsa bu evlilik biraz askıya alınsın sizde kendinizi toplayın dedi ve biz lüks birşey beklemiyoruz sizden dendi ama onların ailesi yemekli düğün istiyor ele güne ayıp olurmuş adetleri öyleymıs fakat sırf onlar elaleme nispet yapacak diye neden kendimizi zorlayalım ki. Ailemde kızdı iyice. Ve tek konumuz bunlarda değil maalesef ailesi İzmir’e geldi beni görmeye ben açık giyiniyormuşum diye erkek arkasıma böyle giyinmesi bizim orda basın belaya girer dikkat etsin demiş kayınvalıdem de zaten evdeyken Baban normalde böyle kızar iyi sana bişey demedi bizim ortama zamanla alışırsın falan dedi . Ben erkek arkadasım abisi ve eltim alışveriş merkezine gittiğimizde eltim çocuğunu bize bırakıp kendine elbise aramaya koyuldu bana sanki ben açık giyinince bi hallere girdi gibi geldi sonra nişanlık bakarken açık model gösterdi ben bunu giymem nişanda diyince alttan laf soktu sen mi açıklıktan bahsediyorsun diye ve bunun gibi şeyler ben ailesinden soğumaya başladım sizce nasıl davranmalıyım ailem beni gayet rahat yetiştirdi yani kendime özgüveni olan bir bireyim böyle şeylere boyun eğmek hoşuma gitmiyor . Kusura bakmayın yorumlarınıza açığım sonuç olarak çok Aradayım annem ben istemiyorum diyor hatta açık giyinme dediler dediğimde bir daha ki sefere 2 parmak daha kısa giy dedi yardımcı olun ne olur
Sonrada her fırsatta tayinim bir çıksın hemen ailemin yanında ev alicaz der, tecrübeyle sabitÇok güzel söylüyorsunuz ağlıyorum anca sanırım ben de hata var ama erkek arkadasım diyor ki zaten aynı yerde oturma ihtimalimiz yok meslegımden dolayı belki bayramdan bayrama görücez birbirimizi boşver
Kendime bu kötülüğü yapmazdım gerçekten başedemezsinMerhaba benden büyük birilerinden akıl almak için açtım bu formu. 23 yaşındayım bir erkek arkadasım var 1 buçuk yıldır beraberiz uzak mesafe ilişkisi ama ayda bir gelir yanıma beni görür. O inşaat mühendisi ben de bir hastanede sekreterlik yapıyorum . Buraya kadar herşey iyi fakat bir sıkıntım var ailem bu çocuğa çok ısınamadı sebebi çok fazla aileci olması örneğim annesiyle uyuması herseyde ailesini savunması ya da uyanır uyanmaz annem diyip sarılıp öpmesi gibi annemin önünde de gerçekleşen durumlar oldu. Ve kaynanam yanlışıkla telefonda ağzından kaçırdı düğünde takılan bilezikler size kalır düğünde takılan çeyrekleri paraları biz alırız diye bir yandan üzülüyorum kendi borçları varmış sanırım bu yüzden böyle birşey yapıyorlar ama benim annemde ikinci evliliğini yaptı öz babam başımızda olmadığı halde biraz sen biraz ben kızımın başını eğdirmem çeyizini veririm üstüme düşeni yaparım dedi ve eğer böyle bir durum varsa bu evlilik biraz askıya alınsın sizde kendinizi toplayın dedi ve biz lüks birşey beklemiyoruz sizden dendi ama onların ailesi yemekli düğün istiyor ele güne ayıp olurmuş adetleri öyleymıs fakat sırf onlar elaleme nispet yapacak diye neden kendimizi zorlayalım ki. Ailemde kızdı iyice. Ve tek konumuz bunlarda değil maalesef ailesi İzmir’e geldi beni görmeye ben açık giyiniyormuşum diye erkek arkasıma böyle giyinmesi bizim orda basın belaya girer dikkat etsin demiş kayınvalıdem de zaten evdeyken Baban normalde böyle kızar iyi sana bişey demedi bizim ortama zamanla alışırsın falan dedi . Ben erkek arkadasım abisi ve eltim alışveriş merkezine gittiğimizde eltim çocuğunu bize bırakıp kendine elbise aramaya koyuldu bana sanki ben açık giyinince bi hallere girdi gibi geldi sonra nişanlık bakarken açık model gösterdi ben bunu giymem nişanda diyince alttan laf soktu sen mi açıklıktan bahsediyorsun diye ve bunun gibi şeyler ben ailesinden soğumaya başladım sizce nasıl davranmalıyım ailem beni gayet rahat yetiştirdi yani kendime özgüveni olan bir bireyim böyle şeylere boyun eğmek hoşuma gitmiyor . Kusura bakmayın yorumlarınıza açığım sonuç olarak çok Aradayım annem ben istemiyorum diyor hatta açık giyinme dediler dediğimde bir daha ki sefere 2 parmak daha kısa giy dedi yardımcı olun ne olur
Ramazanda denize gitme ailem görürse ne derim oruç tut gibi şeyler içkili fotoğraf benimleyken paylaşma ailem görmesin demesi ama içmesi gibi gariplikleri de var ve ben kendimi nedense ailesi nasıl der diye yasamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?