Ben mi abartıyorum yardım lütfen

Annem ne derse odur diyen bi tipse hemen vazgeçin zaten. Sevgi bolluğu önemli değil, yeter ki mantığını saf dışı bırakmasın.

Açıklığa gelince, kültür farklılığı olması çok normal. Bunun çözümü orta yol bulmaktır. Özgürlük naraları atmaya gerek yok bu konuda. Günlük hayatınızda giyin mini eteğinizi, ailesine giderken dikkat edin. Amaa kayınvalide adayı bunu bi emir, zaruriyet gibi gördüğünden ben yine bi irkildim. Bu konud muhattap eşiniz olabilir en fazla. Oda tatlı dille rica eder.

Emrivaki, fazla müdahil olma, gösteriş sevme, fazla oğulculuk, gelini yönetme isteği beni itti. Bence sizide itsin. Çok zorlanırsınız.

Neden annesiyle uyuyor?

Hepsini gectim de annesiyle uyumasi nedir yahu sabah hemen annesine sarilmasi falan bunlar bence altin meselesinide aciklik kapalilik problemini solda sifir birakir evlenince ben annemi ozledim diye gider anasiyla uyumaya falan kalkar yol.yakinken arkana bakmadan kac derim

Yol yakınken kaç kurtar kendini ,değmez bu insanlarla uğraşmaya , şimdiden böylelerse sonrasında dahada çok karışırlar herşeyine

Evlendikten sonra zorla kapanan birini tanıyorum. Yıllar geçmesine rağmen hala mutlu olamadı. Aklı hep eski yaşantısında.
Şimdi senin başka problemlerin de var .yol yakınken anne baba sözü dinle bence .

Erkekler evlendikten sonra o kadar değişir ki, şimdi sana destek veren erkek arkadaşın iş ciddiye binince ki annesine çok düşkünmüş annesi nefes alma dese, nefes almaz emin ol. Bu çocukla mutlu olabileceğini sanmıyorum, çok benzer durumları ben de yaşadım, o kibar, aşık adamların içinden afedersin bildiğin ayı çıkıyor. Ayrılırsan bir kaç ay üzülürsün, evlenirsen bir ömür, tercih senin...

Siz bu aileye ayak uydurabilecekisiniz?
Aman iyi dusunun.

Bence hic sana uygun bir aile degil. Annen kesinlikle hakli. Ayrica kac yasinda adam annesiyle uyuyor. Ilk uyandiginda annesine sarilip opuyor falan yegenine oglum diyor aman ne bilim cok tuhaf hareketler. Kiyafetine karismasi altin mevzusu falan cok fazla falso var. Bu arada hakkaten neden annesiyle uyuyormus ki?

Şahsi fikrim: bu iş olmaz. Bir insanın ailesini tutması iyi hoş. Doğru olan. Ama adaletli olmak lazım.yani ne olursa olsun yinede ailem diye ciksa er gec çatışmalar ortaya çıkar. Dengeyi korumak şart. Öz ailenin yeri ayri, eş ayri. Eşi aileye ezdirmemek lazım. Açık kapalı konuya girmemyecem, ama onurunuza dokunacak laflar edene hemen haddini bildirin yerini bilsin

Çok güzel söylüyorsunuz ağlıyorum anca sanırım ben de hata var ama erkek arkadasım diyor ki zaten aynı yerde oturma ihtimalimiz yok meslegımden dolayı belki bayramdan bayrama görücez birbirimizi boşver
Sonrada her fırsatta tayinim bir çıksın hemen ailemin yanında ev alicaz der, tecrübeyle sabit

Annesiyle mi yatıyormuş yanlış mı anladım :s evlenince yatmaz sanma. Bir arkadaşımın başına gelmiş Benimle tanışmadan önce. Sekiz ay sonra boşanmış.

Sana,zerre saygı duymuyorlar. Evlilik için acele etme

Ramazanda denize gitme ailem görürse ne derim oruç tut gibi şeyler içkili fotoğraf benimleyken paylaşma ailem görmesin demesi ama içmesi gibi gariplikleri de var ve ben kendimi nedense ailesi nasıl der diye yasamak istemiyorum

Kendime bu kötülüğü yapmazdım gerçekten başedemezsin

Ben oruç tutmamayı, içki içmeyi falan tartışmayacağım bunlar kendi bileceğiniz şeyler ama daha kendi alışkanlıklarını, yaşam tarzını ailesinden gizleyen birisi tabi ki ne size saygı duyar ne de ailesinin saygı duymasını sağlar. İlerde giyim kuşam ve yaşam tarzı konusunda ailesine uymaya sizin de rızanız varsa devam edin yok ben böyle bir hayat istemiyorum derseniz kesinlikle ben onu değiştiririm diye hayaller kurmayın "değişmezler". Yol yakınken dönün evlenip bir ömür uğraşmak yerine birkaç ay ayrılık acısı çekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…