Ben mi abartıyorum yoksa bunlar mı düsüncesiz

Eşit goruyor esim sartlari. Kac gundur ablamda kaldi bizde kalmasa olmaz diyor. Zaten annemin kimseye zarari olmaz senden bi beklentisi yok diyor. Yemek felan zorlama normal yaptigini yap diyor. Bir fazla tabak yapilacak yemek dio
e tamam dediği gibi dene bakalım seni yoracak bi durum olursa eşine bunu söylersin madem über bi hizmet beklemiyormuş

Tam da bunlari yazacaktim yazmissin
Ama care olmamis
Bence geceleri bağırarak kalk kramp girdu de
Gunduzleri sabah 5 te kalk kendini de kaldir caydirici şeyler yap

Kayınvalideniz çok mu yaşlı belki o size doğum sonrasına yardıma gelmiştir. Bi yemeğinizi flan yapsa siz çocukla ilgilenseniz.
Ama safi yük ise Allah yardımcınız olsun sıkıntılı bir durum ben istemezdim.

Kayınvalide bakıma muhtaç mı? Belki yardıma gelmiştir.

Kayınvalide sürekli iş yapmak zorunda kalsa gitmez mi diyorum işte uzun kalmadan?
Kadın uyuyamadım diye size geliyorsa belli ki rahatına düşkün biri
Öyle her gün iş yapmak cazip gelmeyecektir
Görümce de hem kendi evinde hem sizin evde iş yapmayı annesi yanında kalmasın diye normal mi karşılar?
Hepiniz mi akıl tutulması yaşadınız noldu?

Eşiniz size sormadan kışı bizde geçir demekle yanlış yapmış ama annesi de çıkıp geldiyse hemen git diyecek hali yok.
Siz normal hayatınıza devam edin. Hizmet etmek gibi bir çabanız olmasın ama madem evi var uzun süreli bir kalma olmaz tabi, bunu eşinizle çözmeniz lazım.

Ben iş yapmazsam daha çok eve çökerler mantığınız da yanlış bence. Bir iki gün yapsalar da sonrasında yapmak istemeyeceklerdir. Görümceniz ne kadar gelip temizleyecek, yemeğinizi yapacak sizin?

Son düzenleme:
Aslinda yasli degil ama oyle yemek yapip birseyle ilgilenemez. Birde dedigim gibi kavinvalidem bizde kalinca gorumcem de gelecek annem is yapamaz ben yapayim diye. Sonra aksam kocasini cagiracak burda yiyelim de ben bulasik felan toplarim diyecek. Ben rahat miyim nasilim o kismi dusunmuyorlar.

farkindayim garip geliyor ama gercekten oyle. Burda is yapayim ben der gorumce de oyle annem yapamaz zaten senin evde ne var ben yapiveririm der. Benim basimda kalir hepsi.

farkindayim garip geliyor ama gercekten oyle. Burda is yapayim ben der gorumce de oyle annem yapamaz zaten senin evde ne var ben yapiveririm der. Benim basimda kalir hepsi.
Sırf annesi gelmesin diye 2 evde iş yapmayı göze alacak insanlarla hiçbi şeyi çözemezsiniz o zaman
Kayınvalide de sizde kalır bu kış
Zaten rahat uyuyormuş
Bari düşünmemeye çalışın

Yapmak zorunda değilsin ki. Sen çocuğunla ilgilen akşam 9-10 olsun yemek yok. Çocuk durmuyor de. Bahane et. Zaten ilk günler öyle kolay değil ki çocuk gerçekten durmıycak. Hiç kendini hırpalama. Bazen de arsız olmak gerekir boşver. Biz kendimizi çok sorumlu hissediyoruz etrafa karşı.

Bnm kv de öyleydi. Bn saat başı emzircem flan. Baktı aç kalıyoruz. Mutfağa girmeye başladı. Bi kere çamaşır astı flan. Sonra da işler ona kalıcak diye korktu kaçtı

Yeni doğum yapmış kadın herhalde bebeğiyle ilgilenecek ya
Bi de evdekilere yemek mi yapacak

Valla bana da iş yapsalar gider gibi geliyor ama konu sahibi daha da kalırlar diyor
Benim aklım almadı o yüzden

kötü olmadan çözemezsin bu işi. görümceyi paralamakla başla bence. torunuyla anlaşamıyor bir yere sığamıyor diyeceğine evlatlık yapsın alsın evine baksın annesine. kocan evde mi oturuyor da sizde kalacak kayınvalide. bütün hizmet sende ne ala memleket. canının kıymetini bil. lohusalığını burnundan getirir bunlar.

Simdi su halinizle bir şey söyleseniz, olay buyur, hem bebeğe hem size zarar verir. Kv yokken nasılsanız öyle devam edin. Dinlenme saatinizde yine dinlenin. Yemek için yardım isteyin. Siz yemek yaparken kv çorba yapsın mesela. Benim kv yardım istersem mutlu olur, misafir gibi davranmamıs oluyorum ona göre. Gelen giden kısmına engel olamazsınız. Çünkü sizin disinizda kimse virüs derdinde değil anladığım kadarıyla. Şimdi olmazsa doğumda aynı şeyleri yaşayacaksınız sanki.

Zaten bugun de gitmezse odamdan asla cikmicam ne esime ne de birine kapi dahi acmicam. Boyle oldukca da kinleniyorum hepsine. Son haftam burnumdan geliyor

Evet esimin ailesi garip bir sekilde virusten korkup virus yokmus gibi yasiyorlar. Benim kv oyle ayakta dakikalarca durup yemek yapacak durumda degil. Yap desen yapar ama bu sefer asla gitmeyecek kendi evine. Eşim iyice bak annem sana nasil destek oluyor memlekete gitmesin arada ablama gider sonra bizda kalsin diyecek. esimi cok iyi taniyorum. Kv evi olmasa yaninda kizi olmasa diyecem tek ama degil evi var yaninda kizi var diger kizi da var hem o calismiyor her gun gider yanina. Esim mutlaka hafta da 2 ya da 3 kere ugrar ben gitmesem bile. Suan benim yanimda kalmasinin hic bir anlami yok

Hem dugun vardi hemde gelmisken torun goruyum diye geldi. Annem gelmeyecek kendi ailemde sacma sebeplerden kustu gelmeyecekler.
Ben kal diyip soylesem bile kalmaz evinde merak etme. Yazik annem sigamadi bir anneme gel diyemiyorim rahatlikla diyor. Geldi de kac gun kaldi sana birsey mi diyor sana kizim diyor ben biliyorim kizi gibi seviyor ama iste kiymeti yokki diyor. Esim yanlis anliyor benim annemi istemiyor sevmiyor diye alinganlik yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…