kızlar ben 5 aylık evliyim ve artık cok bunaldım esimden dolayı bilmiyorum ben mi abartıyorum aslinda söyle anlatayım 2 yıllık bi beraberlikten sonra evlendik esim evde bisey lazım mı diye surekli sorar bazen bana yardım eder arada isten gelirken cogu zaman yani cikolata alır.Süpriz yapar ama cogu zaman tartısıyoruz ailesi yuzunden cok yakın oturuyoruz ve sürekli gelip gitmemizi istiyolar ve ben oraya gidince sürekli benden bisey bekleniyo temizlik yemek vs kayınvalidem bilmedigi icin yemek genel olarak hic bi is yapmıyo misafir gelicegi zaman bile bana yaptırıyo . Artık sıkıldım ve en basinda bana karsı bayagi hataları oldugu icin sogudum ve aramı acıp haftada bigun gitmek istedigimi söyledim uzun zamandırda haftada birkere gidiyoruz ama hala beni zorla götürmeye calısmasından bıktım ve aileside sürekli hergün arayıp rahatsız ediyo bugün gelin diye sürekli emrivakiler ama esim biliyo benim oraya gidince mutsuz oldugumu neden ısrar ediyo ve beni düsünmedigini hissediyorum sizce abartıyomuyum yoksa haklımıyım ben cok kafama taktıgım icin ilk kez konu acmak istedim