Ben mi abartıyorum yoksa normal mi ?

Beybisi123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
611
877
53
Merhabalar,

Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor :KK12:
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin :kızgın:

Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs :işsiz:

Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya :KK11::mad::mad::mad:

Ilk is evinin anahtarini degistir kapiyi acmaya zorlasinda giremesin iceri:)) Soruncada ben evde yokken girilmesini istermiyorum de. Acikca soyleyemezsende anahtari dusurdum unuttm kaybettim bisey uydur guvenlik icin degistirdim de. O ne sacma biseymis ya nedemek benim kirli camasirlarimi alip yikayacak niye gorsunki.

O kadar çok haklısın ki madem laftan anlamıyor eşin işteyken gelemeyecek durumdayken eşini ara kapıda kaldım eve giremiyorum çilingir çağırdım de halletmişken kilidide değiştirdim de değiş madem sana emrivaki yapılmış sende yap. Tamam ilk bakışta iyilikmiş gibi görünebilir ama sen yokken evine girilip banyondan mutfagından balkonuna kadar karışıyorsa burada bi problem var ev hali özel eşyanızı bırakırsınız ne bileyim temizlik yapamazsın çok pis olur laf yapar arkandan yemin ederim şu an ben bile sinirlendim yani allah sabır versin. Çözüm bulamadım saçmaladım sinirden empati duygum çok gelişmiş galiba ya da evde olmadıgını bildigi bir gün aslında evde ol geceliginle dur evdede kapıyı açıp girdigi zaman ay anne insan bi kapıyı çalar de korktum hırsız sandım de ben alışamadım vallaha bu duruma de. Yada anahtarı kaybet eşin işteyken eve giremiyorum diye git kaynanandan al ben sana getiririm de götürme bidahada ne o öyle canım tamam başımızın üstünde yerleri varda sende çok sabırlıymışsın eşimle tartışmayayım diye nelere göğüs geriyosun canım benim kıyamadım sana tamam kötülük yapmamış iyilik yapmışta istemem böyle iyilik valla

Bence bu senin çözebileceğin bi durum diil. Hem daha bir yıllık evliymişsiniz. Kötü gelin yaftası yer daha çok üzülürsün. Eşini ikna etmenin bi yolunu bulup, anahtarları onlardan aldır :)

Cidden çok rahatsiz edici esinle daha sakin bir şekilde konuşsan ....esin anlatsa onlara tatlı dille anlar mi acep KP KV ikilisi onların evi ya onların oğlu ya....sen konuşsan kadın dilinden ozel alanın evin sonuçta kondom olur Don sütyen olur girmeyin benim evime diye. .

Merhabalar,

Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor :KK12:
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin :kızgın:

Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs :işsiz:

Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya :KK11::mad::mad::mad:
Ama ne kadar yanlış yaptıkları. Çatlardım ben olsam. Kilidi değiş bence, verme anahtarını.

Yarın eşimle tekrar konuşacağım
Zaten herşeye karışması da başladı odanın yerini değiştirdik diye bile laf yaptı .. Bir daha aynı şey olursa taşınıp gideriz kimse tutamaz dedim eşime de bana artık cidden sinir basıyor . Evime girilmesi hoş değil ben yatak odamın kapısını açık bırakıyorum dağınık olabiliyor. Ya ne bileyim anlatamıyorum ki esime de derdimi

Kendi annem de bendrn izinsiz gelse evime girse bu kadar tepkili olmasam da yine de bir tepki gösterirdim .

Hatta bir kaç defa ben uyurken girdi saç kurutma makinami aldı artık arkaya anahtar takıyorum . Unuttuğumuz zamanlar oluyor o da denk mi geliyor ne evde hırsız var sanıyorum irkiliyorim bi bakıyorum o :bicak:

Anahtarı kapıya takıyoruz sonra çekiçle çevirme kısmına ufak ufak vuruyoruz. Aaaa anahtar kilidin içinde kırılmış. Çilingir gelip kilidi değiştiriyor ama sadece size anahtar veriyor. Bir de bunları kayınvalideler filan evde yokken yapıyoruz:rapci:

Ayrı birey olduğunuzu kabullenemeyen bir kayınvalide.
Hala bunlar benim çocuklarım, biz biriz kafasında.
Nasıl ki çocuğunun odasına teklifsiz giriyor, temizliyor, aynı şekilde sizin eviniz de onun evi gibi.

Anahtarı kapıya takıyoruz sonra çekiçle çevirme kısmına ufak ufak vuruyoruz. Aaaa anahtar kilidin içinde kırılmış. Çilingir gelip kilidi değiştiriyor ama sadece size anahtar veriyor. Bir de bunları kayınvalideler filan evde yokken yapıyoruz:rapci:

Bunu deniyeceğim kesinlikle :eğlence:

Baktım eşimden ses yok vallahi bunu yapicam

Back
X