ben mi abartıyorum yoksa o mu tuhaf???

karşılıklı ağır restleşmeler

kimse bu duruma fazla dayanamazkafamçokkarıştı

Aynı hatalara düşmüş bir 38 yaş mağduru da benim. Ben de çok çok geç öğrendim ama öğrendiğim için yine de şükrediyorum. Bir de böyle gelip böyle gitmek vardı.

Hata yapa yapa büyüyoruz değilmi. İnsan heryaşta hata yapabilir ve kandırılabilir. Büyük konuşmamak gerek. Ama yanlışı görmedende doğruları göremiyoruz.Hergün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Önemli olan geçmişe değil geleceğe bakmak...Herşey gönlünüzce olsun efendim..

Noktalama işareti koymamışsın çok karışık geldi yazdıkların..Anlayıp ta yorum yapan arkadaşların yazılarından bir şeyler çıkarmaya çalıştım..11-12 lere kadar gezecek kız bul demen hiç hoş olmamış..benim eşim de uzak şehirde yaşadığı için her hafta sonu gelirdi ve biz de sabahtan akşam 11-12 lere dek onunla dışarda vakit geçirirdik..Çünkü her gün görüşebilme imkanımız yoktu yüzyüze..Ailemin de haberi vardı,birlikte geçirdiğimiz vakitleri layloma değil birbirimizi tanımak yolunda evlilik için tanımaya ayırdık..Nitekim 3 ay sonra nişanlandık,nişandan 4 ay sonra da evlendik..Şu an yaklaşık 3 yıllık evliyiz ve yakında bebeklerimiz olacak Allahın izniyle..Çok ta mutluyuz..
İyiki 11-12 lere dek vakit geçirmişiz dışarda ...

canım bence abartmışsın. akşam işten kaçta çıkıyosun ki?
zamanınız kısıtlı diye gelmek istemeyebilir. gene görüşürsünüz nasıl olsa bütün gün rahat rahat.
yani yanlış bişey söylememiş.

benim sevgilimde iş çıkışımda yanıma gelmezdi. gelmesine de gerek yok doğru düzgün göremezdim ki... o da öyle düşünmüştür.

hem bi anda çook ters davranmışsın sen. bence böyle konuşman yanlış.
hem 11-12 ye kadar gezen kızlar ne oluyor???

konuyu saptırmışsın. sana ters cevaplar verdiyse haklı çocuk.

11-12 ye kadar duran kızların neden macera aradığını düşünüyorsunuz ki?

Biraz karışık yazmışsınız; noktalama işareti de kullanmadığınızdan dolayı yazılar birbirine karışmış ama yanlış anlamadıysam zaten iş çıkış görüşecektiniz; işten 18 ya da 19 gibi çıksanız 23 e kadar çok fazla bir zaman kalmıyor. Sizi daha fazla görmek istemesi ya da sizin onun yanından 1 saatte ayrılmanız daha fazla yanında kalmayı "macera aramakla" eş tutmanız tepki göstermesine yol açabilir.

Ayrıca git başkasını bul gibi imalar ilişkileri zedeleyen çocukça kaprisler bence naçizane fikrim. Alınmayın ama sizin tavrınız da pek hoş değil. Neden sorunu çözmek yerine sanki karşınızdakine hiç değer vermiyormuş gibi başkasını bulmasını öneriyorsunuz:)

Tabi bir de şu var; insan sevdiğiyle her anını değerlendirmek ister yarım saat dahi olsa onu görebilmek için türlü fedakarlık yapabilir ama belki sizin düşünce yapınız nedeniyle erkek arkadaşınız görüşmemeyi tercih etmiştir.

kızlar amacım burda saat 11 12 ye kadar gezenlerin macera peşinde olduğunu sölemek deildi yani o sşnirle yazıverdim yoksa bnde biliorumki macera peşinde olunmadığını
yorumlarınız içi teşekkürler bu arada

Teşekkür ederim iyi dileklerin için bekarım evet , umarım öğrendiğim şeyleri uygularken çuvallamam.
Yapılan şeyi çabucak unutup harddiski polyanna şeklinde sıfırlama yeteneğim pek gelişmiştir konu ikili ilişki olunca ...

senin kurduğun cümleler çok kışkırtıcı canım
adama resmen ben iyi ailer kızıyım sen başka şeyler yapmak istiyorsan git başka kız bul demişsin.
çok yanlış insan sevdiği için böyle şeyler ne düşünür ne söyler....
ben seni haksız buldum...

vallaha canım sen böyle; sinirle git başka kız bul dersen sinirle böyle cumeleler kullanırsan..çok kaybedersin..
su sinirine sahip çıkmayı öğrenmen lazım..
sinirle kalkan zararla oturur di mı????

vallaha canım sen böyle; sinirle git başka kız bul dersen sinirle böyle cumeleler kullanırsan..çok kaybedersin..
su sinirine sahip çıkmayı öğrenmen lazım..
sinirle kalkan zararla oturur di mı????

haklısn doğru sölüosun biraz siinirlerime hakim olmalıyım tabikide ama dün sorunumuzu çözdük herşey aydınlandı yani
mutluyuz huzurluyuz canlarım
yorumlarınız çok teşekkkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…