Sizi anlıyorum ama;
İçinize siniyo mu zorla aldıgınız destek?
Bu etkinlikler sizin işinizle ilgili ise ve ondan beklediğiniz destek mesleki anlamda profesyonel destek ise evet siz abartıyorsunuz.
Iste sorunum da tam bu. Istemiyorum zorla bir sey, butun kavgam bunun icin. Neden buyuyup insan gibi davranmiyorsun diye kizdim bugun. Cok kiriliyorum...
Zorla birşeyler yaptırmak da,ne bileyim ..
Zorla yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.
Adamı değiştiremezsin.
Siz bir bireysiniz öncelikle, birinin desteğine bu kadar ihtiyaç duyuyorsanız kimliğinizi tekrar irdeleyin. Bir sorun var demek çünkü bu.
Yani tek sorun buysa çözülür ,belki adamın yapısı bu şekildedir ; ama aranızda başka sorunlar da varsa yol yakınken dönülür .Evet oyle gibi yazmisim anlasilan ama gitmeye zorlamiyorum... Neden boyle davrandigini anlayamiyorum ve sinirleniyorum. Zorla bir sey yaptiracak gibi olsam, surati dusse hemen tamam diyip ben cekip gidiyorum acikcasi.
Yani tek sorun buysa çözülür ,belki adamın yapısı bu şekildedir ; ama aranızda başka sorunlar da varsa yol yakınken dönülür .
Tek sebepten dolayı ilişkinizi yıpratmayın derim ben:) Bazı insanlar alışkanlıklarından vazgeçemiyor
Size gercekten deger verse, söylemenize bile gerek kalmaz. Belki 10 etkinligin 3 ünde yanınızda olur ama öyle bi olur ki diger 7sinde de yanınızdaymış gibi hissedersiniz.
Size deger vermiyor. Bu şekilde kendinizi üzmeyin. Yapılacak şey belli bence... iyi düşünün
Karşılıklı saygı-sevgi varsa geriye halledilmeyecek birşey kalmaz diye düşünüyorum :) umarım probleminiz çözülürCok tesekkurler. Sorunlarimiz vardi basta, duzelttik. Yiprandim o donemde cokca ama iyiye gitti ilk 6 ay sonrasi. Iyi bir insan olmasa hayatta bu kadar emek vermezdim, ceker giderdim. Onun icin konu actim su noktada ki KK'nin akli selim kadinlari icimdeki deliyi durdursun
Haklısınız..
Sizin için önemli olan gün ve etkinlikler de sizin için yanınızda durup gülümseyebilir.. bu çok zor olmamalı...
Çiftler birilerine destek için vardır. Nerede kaldı beraber hayat geçirme yol yürüme .
Kimisi için basit olabilir ama benim için de böyle bir konu basit olmazdı.. ben eğer bu ortamlarda eşim diye tanitabilecegim yanımda dim dik duran gülümseyerek benimle ilgili olan bir eş istiyorsam hayatımda ki insan o rolü gerçekleştirecek.. ama güzellikle ama güzellikleyoksa hayatımda niye var ki ?
Bunu boyle guzel anlatabilsem belki bu kadar sorun olmazdi :) Aynen bu sekilde dusunuyor ve hissediyorum.
Sadecebirisiyim Hurma_agaci
Peki nedir bunun cozumu? Zorla yapsin istemiyorum, daha da sinirlenirim oyle bir sey olursa. Bazi seyleri goze mi almaliyim? Uyum cok onemli tabii, cok iyi arkadasiz vakit gecirmeyi cok seviyoruz ama hayatimin yonu belliyken simdiden yasam stilinin oturmasi gerekmez mi?
Cok uzuluyorum boyle. Sanirim kaybetme korkusu pek yok. Cok sey kaybetmis gecmiste, ne kadar sevse de hayatinin devam edecegini biliyor beni kaybedince. Bu sekilde hissediyorum. Ben de olurum biterim demiyorum tabii, insanlar neler neler yasiyor, ama seviyorum ve istemiyorum kaybetmek. Kuruntuyla hissiyatin ince cizgisini kestiremiyorum su anda kendi icimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?