- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeyeYaşadığınız yer Amasya olarak görülüyor
Kırıkkale kaç saat
Yani hep evde kaldığınız için şimdi de kalmanızın sıkıntı olmayacağını düşünmüştür
Ben de olsam sıkıntı olmaz nasılsa hep kalıyor diye düşünürdüm
Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeye
Kırıkkaleye değilde ne biliyim çalışıyor gibi düşün.Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeye
Aralari iyidir ayda birkez falan bulusurlar iste.Arkadaşlarına çok mu düşkün? Yani banada bu kadarı garip geldi..
Birde bugun canim meyve cekiyor diyip durdum valla kilini kipirdatmadi dedim herhalde donuste alcak. Ya ben fazla alingan ve herseye anlam yukluyorum ya da bu adam gercekten umursamazBen de gece nöbetlerine alışığım ama eve gelirken merdivenleri üçer üçer çıkar, kaldı ki hamile olsam ve böyle bi umursamazlık yapsa kıyameti koparırdım, bana ne onun arkadaşından.
Bence abartmıyorsun, eşin sorumsuz.
Eglencede olsa soyler pek birsey demem karışmam dışarda arkadaslariyla vakit gecirmesine ama dediginiz gibi genc kiz degil ya koca adam herseyini hesap edip gelmistir yaniKaç saat arası?
2 saatse ok de ,daha fazlaysa o ne öyle genç kız mı bu ta evine kadar bırakmak?
Eğlenecekler heralde ama söyleyememiş,böyle kılıf uydurmuş olabilir.
Zaten sirf bu yuzden buraya yazdim sakinleseyim de fazla tepki gostermeyim diyeHaklısınız ama ne bileyim haksız duruma düşmeyinde
Bence kesinlikle bu adam umursamaz.Birde bugun canim meyve cekiyor diyip durdum valla kilini kipirdatmadi dedim herhalde donuste alcak. Ya ben fazla alingan ve herseye anlam yukluyorum ya da bu adam gercekten umursamaz
Dediginiz gibi dudunuyorum bende inanin duygusalliktan ote bir durum bu umursanmadigini hissetmek cok farkli bir sey. Gelsin de biraz sinirim yatissin oyle konusacagimBence kesinlikle bu adam umursamaz.
Senin çocuğunu taşıyor canı meyve çekmiş gidip alsan bi yerlerin mi aşınır...
Bi de 2 saatlik yola gitmeyle ne oluyor diye yazmışlar, ben anlamıyorum böylelerini. Önceliği arkadaşları değil sizsiniz siz...
Alıp karşına konuş bi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?