Ben mi Abartıyorum ?

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanimlar uzun zamandir yoktum buralarda artik dertler birikse de suan aklımın mantigimin almadigi bir derdimi paylasmak istiyorum. Esim bugun liseden erkek arkadaslari ile bulustu aralarindan birisi doguya göreve gidecek . Bir taneside kirikkalede yasiyor ve sirf bu veda bulusmasi icin geldi. Bu saate kadar aramadim rahatsiz olmasin diye. Esim kendisi aradi ve kirikkaledeki arkadasini hep beraber arabayla (araba bu gruptaki bir baska arkadasa ait) birakacaklarini soyledi bende anlamadim kirikkaleyemi gidiyorsun ? Dedim evet hemen birakip gelcez hep beraber dedi bende iyi misin ya sen ne yaparsan yap dedim kapattim. Alti aylik hamileyim ustelik. Ailesiyle ayni sokakta yasadigimiz icin mi yoksa gece nobetlerinde yalniz kalmaya alisik oldugum icin mi bu rahatlik bilmiyorum ama inanin sinirlerim cok bozuk ve lutfen birileri bana abartiyorsun desin yoksa gercekten bu kadar umursamayan bi adama evlat vermekten utanc duyacagim.

Ben de gece nöbetlerine alışığım ama eve gelirken merdivenleri üçer üçer çıkar, kaldı ki hamile olsam ve böyle bi umursamazlık yapsa kıyameti koparırdım, bana ne onun arkadaşından.

Bence abartmıyorsun, eşin sorumsuz.

Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeye

Peki ilk olarak ben sana deyim Evet abartiyorsun. Hamilelik ten dolayi alinganliga vurmussun galiba. Adam arkadasi birakip dönecegiz demis aylar sonra dönecem dememiski yani sende bu aksam evde duramiyorsan kv gile git kendine stres yapma.

Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeye

Yani bu hesapla 12 olmadan gelecek

Zaten akşam arkadaşlarla çıkınca 12 den önce gelinmez ki

Germeyin kendinizi

Kırıkkaleye değilde ne biliyim çalışıyor gibi düşün.
Üzülme

Arkadaşlarına çok mu düşkün? Yani banada bu kadarı garip geldi..
Ve de eşinize güvenirmisiniz?

Birde bugun canim meyve cekiyor diyip durdum valla kilini kipirdatmadi dedim herhalde donuste alcak. Ya ben fazla alingan ve herseye anlam yukluyorum ya da bu adam gercekten umursamaz

Kaç saat arası?
2 saatse ok de ,daha fazlaysa o ne öyle genç kız mı bu ta evine kadar bırakmak?
Eğlenecekler heralde ama söyleyememiş,böyle kılıf uydurmuş olabilir.
Eglencede olsa soyler pek birsey demem karışmam dışarda arkadaslariyla vakit gecirmesine ama dediginiz gibi genc kiz degil ya koca adam herseyini hesap edip gelmistir yani

Birde bugun canim meyve cekiyor diyip durdum valla kilini kipirdatmadi dedim herhalde donuste alcak. Ya ben fazla alingan ve herseye anlam yukluyorum ya da bu adam gercekten umursamaz
Bence kesinlikle bu adam umursamaz.
Senin çocuğunu taşıyor canı meyve çekmiş gidip alsan bi yerlerin mi aşınır...
Bi de 2 saatlik yola gitmeyle ne oluyor diye yazmışlar, ben anlamıyorum böylelerini. Önceliği arkadaşları değil sizsiniz siz...
Alıp karşına konuş bi bakalım.

Dediginiz gibi dudunuyorum bende inanin duygusalliktan ote bir durum bu umursanmadigini hissetmek cok farkli bir sey. Gelsin de biraz sinirim yatissin oyle konusacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…